YYZ

Medlem+
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

YYZ last won the day on October 27 2018

YYZ had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Solna

Recent Profile Visitors

4 477 profile views
 1. YYZ

  Ett tvärsnitt av svenskt musikliv

  Jag hade ingen aning om att det heter Banjoist
 2. YYZ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Frukost och hårdrock. Hårdrocksgenen gör sig påmind ibland. Nostalgi. Fick jobba hårt med att mata på med mycket hårdrock på den tiden
 3. YYZ

  P-Pans Musikhörna

  Ett bra tips är denna tycker jag. Distinkt mittenplacerad sång, akustiskt gitarr, en bit in hammond och kör som fyller upp ljudbilden. Jag brukar lyssna till hur väl hammond och kör separeras. Är ingen s.k High End-platta som detta spår ligger på, vilket också kan vara bra ;-) https://www.youtube.com/watch?v=z9yKRciymb0
 4. Du ser Hifi_Perrra, du skulle ha suttit nöjd kvar med Bladelius och Audio Physic Lycka till på din livsstig
 5. Måste börja lyssna igenom mer av denna genre som jag förstår ligger dig varmt om hjärtat. Gissar att jag kommer gilla mycket av det du föreslår.
 6. YYZ

  DN idag

  Va, vinylskiva...?? vad är det för skön innovation tänker det yngre gardet.
 7. @AlfaGTVSteve Hacketts senaste är lite av en överraskningarnas platta där vissa partier består av sådant man inte förväntar sig, och är då snyggt gjort. Ljudet är helt ok, en smula odistinkt i vissa stycken. En platta som kommer snurra mycket. Angående Opeth - Garden Of The Titans (Live At Red Rocks Amphitheatre) Blu-ray, så är det kanonljud och helgjuten sammansättning av låtar. Visst, de lite tidigare låtarna har stycken beståendes av korta inslag av growling, vilket jag nuförtiden accepterar då det i Optehs fall förekommer i en finessrik låtuppbyggnad. För mig har growling blivit lite som opera, att förekommer det inte i ett bra sammanhang så är det rätt kasst.
 8. YYZ

  En ny digitalkabel

  Jättesnygg finish
 9. @AlfaGTV Jag återkommer. Har inte hunnit lyssnat mig helt igenom detta ännu. Sitter nu precis till frukost och lyssnar på första sidan av Steve Hackett och det låter mycket lovande Om hela plattan är som inledningen så är jag extremt nöjd.
 10. YYZ

  Det ständiga sökandet

  Rega Aria har jag också testat, men vid den tidpunkten så behöll jag Heed Quasar med separat nätdel.
 11. Steve Hackett - At The Edge of Light. Inside Out Music ‎– IOMLP 522, Sony Music ‎– 19075904321 Rainbow - On Stage. Wax Cathedral ‎– MELT010. Reissue. Marbled Mint Green Vinyl. US. Blev visst i lite läbbigt mintgrön. Hade jag inte koll på överhuvudtaget att den finns i. JACO. Improvising Artists Inc. ‎– IAI 373846. US Opeth - Garden Of The Titans (Live At Red Rocks Amphitheatre) Blu-ray.