Jump to content

Classic Design

Branschmedlem
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    Classic Design got a reaction from AlfaGTV for an event, Tidal Audio, Gold Note och Mark Levinson i Falun   
    Dags för demo hos Lasse i Falun. Lasse och Morgan har riggat upp två stadiga system. 
     
    Demorum 1
    Vi kommer spela på en rigg med tyska Tidal Audio, det bästa vi någonsin haft i butiken. Till slut fick jag till dem, lite för stora för vårat lilla rum egentligen, men med lite trix så blev det hyfsat. -Visst har de än större potential men Ni kommer ändå förstå vad det handlar om. Här använder vi en mycket fin CD-spelare från italienska Gold Note.
     
    Demorum 2
    Här presenterar vi än en gång Technics super-vinyl-svarv, SL1000R samt har vi lite grejer till låns för test från tyska Stein Music. Nya högtalare från Litauen, Audio Solutions, modell Figaro M. -Här fick vi tips från kunder på Göteborgsmässan att lyssna på dessa samt tycket ett par att dessa skulle vi nog ha i butiken. Efter att lyssnat och blivit glatt överraskad så bestämde vi med den danske agenturen att ta hem ett par. -Blev samma modell som på mässan, de är inte riktigt inspelade än men jag har fått till dem hyggligt. Här blev det stora problem med det lilla rummet, men till slut så, om än inte 100..:-)
    En annan stor nyhet är att vi börjar sälja Mark Levinson, ett märke jag haft ett gott öga till i många år, och nu händer det...Den fina integrerade No:585.5 är uppställd i systemet och håller nu som bäst på att spela in sig. Har Ni tur så hinner för- & slutsteget komma också, fast det blir torrdemo denna gång :-)
    Sist men inte minst så har jag fått in nästa generation Silver Tellus, som fått tillägget Infinity. Nu kan vi dema skillnaderna mellan gammal och ny, om någon vill det. 
     
    http://www.lasseshifi.se/index.php?route=journal2/blog/post&journal_blog_post_id=79
  2. Like
    Classic Design reacted to Bebop for an event, Minimässa hos RC Ljud & Bild, Umeå   
    Report post    #1   Dags att starta igång Hifi-hösten i Umeå! Lördag 18nov: 10-16 Söndag 19nov: 11-16.
    Vi bjuder som vanligt även på kaffe med tilltugg och god musik.
     

     
    Icon spelar på:
    Rigg 1:
    QLN Signatur 3
    YBA Passion IA350
    YBA CD 430
    Rigg 2:
    QLN Prestige One
    YBA Genesis IA 350
    KE Audio:
    Peak Consult Empress III
    Vitus Audio RI-100 med inbyggd DAC
    Purist Audio Design Dominus kablage
    Classic Design:
    Högtalare: Gold Note XT7   Elektronik:  Gold Note Mediterraneo     Gold Note Machiavelli Red Gold Note PH10 Gold Note DS1000 Gold Note PA1175   Kablage & ström: Gold Note Lucca Power Gold Note Arno Power distributor Albedo Solid högtalarkablage och singalkablage  
    Möbler:
    Atacama Eris Eco
×
×
  • Create New...