Classic Design

Branschmedlem
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Classic Design last won the day on October 6 2016

Classic Design had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://classicdesign.se

Profile Information

 • Location
  Karlshamn

Recent Profile Visitors

2 024 profile views
 1. Classic Design

  Neotech åter i Sverige

  Efter många års frånvaro är Neotech äntligen tillbaka på svensk mark. Classic Design Scandinavia har precis tagit upp agenturen och testar kablar för fullt. Vi fokuserar på kablar i OCC-koppar till en början och har demosortiment hela vägen upp till toppmodellen som heter Sahara. Neotech är en gammal OEM-tillverkare, baserad i Taiwan, som utvecklat och tillverkat kablar till många stora märken. Nu fokuserar man mer på det egna märket och har idag en stor bredd i sortimentet, med alla typer av kablar för ljud och bild. Har du inte upplevt hur OCC-koppar kan låta, är det nog dags att undersöka saken närmare! Vi är väldigt imponerade hittills. Delar av vårt sortiment finns för tillfället på RC Ljud & Bild i Umeå, men skickas gärna för test om intresse finns. Läs mer på http://www.neotechcable.com/
 2. Classic Design

  Spendor och Gold Note på Vinylcenter

  Tack för att du kom! Hoppas du hinner in och utforska D9 några fler gånger innan vi kallar hem dem.
 3. På onsdag den 11:e april är det dags för demokväll på Vinylcenter i Sundbyberg. Vi kör butikspremiär på nyanlända skivspelarna Valore 425 Acrylic och Pianosa från Gold Note. Självklart finns även phonosteget PH10 på plats för demo. Vi kommer även att visa högtalare från Spendor, bland annat toppmodellen D9 och instegsmodellen A2. http://vinylcenter.se/newsletter/demokvall-onsdag-11-april-17-20/ Tid: 17:00-20:00Varmt välkomna till Vinylcenter i Sundbyberg!
 4. Classic Design

  Gold Note och Spendor på Lasses HiFi i Falun

  Spendor D9 ska demas på Vinylcenter i Stockholm inom en väldigt snart framtid. Håll utkik!
 5. På lördag den 17:e mars hälsar vi på hos Lasse i Falun, med massor av godis i bagaget. Vi kör skivspelaren Gold Note Mediterraneo tillsammans med RIAA-steget PH10. På förstärkarsidan blir det Gold Notes nya allt-i-ett-låda, IS-1000. För att göra det hela lite extra spännande ska vi spela på Spendor Classic 2/3, en högtalare med ett ben i klassisk engelsk högtalarkonst och det andra benet i modern elementteknik. Lasse slår upp dörrarna kl11:00 och stänger kl15:00 Varmt välkomna!
 6. På lördag, den 2:a december, är det dags att fira en av branschens 25-åringar. Lasses HiFi i Falun jubilerar och öppnar dörrarna för demodag och kalas. Vi finns på plats med skivpselare, pickuper och riaasteg från Gold Note. Denna gång en Valore 425 plus och en Mediterraneo tillsammans med pickuperna Donatello Red och Machiavelli Red. Riaasteget är självklart det redan legendariska PH10. Utöver detta blir det Entreq-demo och högtalare från Harbeth och Xavian. Lasse och Morgan öppnar dörrarna kl11 på lördag Varmt välkomna!
 7. Classic Design

  Minimässa i Umeå

  Först och främst vill jag instämma med dig angående mässan. Det var ett mycket trevligt arrangemang. Riktigt kul att det kom så mycket folk också. Magnus & Stig ska ha ett stort tack för att de styrde upp allt så bra. Däremot var det synd att du inte hann lyssna på Gold Note-systemet. Jag vill påstå att banddiskanten integrerar mycket väl när förstärkare och kablage är rätt. Däremot förstår jag din kritik, då jag upplevde ungefär samma sak när högtalarna spelades med annan förstärkare.
 8. Classic Design

  Gold Note S1 Anniversary

  Det är en annons från Classic Design, men vi är ju också medlemmar. Det står inte privatannonser. Dessutom är branschdelen mer för nyheter och information, kikar jag i de andra underforumen finns inte någon kategori som fungerar bättre för just annonser. Har forumsledningen några invändningar om att de ligger här är det fritt fram att flytta eller ta bort. Är du intresserad av förstärkaren?
 9. Classic Design

  Gold Note S1 Anniversary

  Sådär. Tack för att du påpekade det.
 10. Classic Design

  Gold Note Mediterraneo.

  Vinylspelare Första utgåvan som inte är aktuell längre. Nypris 60000 i valnöt, med arm och lock. Oöppnad. Säljes för 50000 inkl frakt.
 11. Classic Design

  Gold Note S1 Anniversary

  Integrerad förstärkare. Bara demospelad. Grymt musikalisk, Nypris 18900. Säljes för 9000:-
 12. Classic Design

  Reference 3A dulcet

  Stativhögtalare. Blanksvarta, oöppnade. Nypris omkring 21000. Säljer de för 9000. Som allt från Reference 3A spelar de fantastiskt.
 13. Hifi center( Luxman) Classic Design(Spendor)
 14. Classic Design

  Besök hos Classic Design

  Kul att racken uppmärksammas lite. Atacamas rack är väldigt trevliga, och framförallt mycket prisvärda. Racket på bilden heter Evoque Eco. Det finns även ett trebent rack med trähyllor, som heter Eris Eco. http://www.atacama-audio.co.uk/c/hifi-racks_evoque-eco-series http://www.atacama-audio.co.uk/c/hifi-racks_eris-eco-series Jag vill även passa på att tacka alla som kom till Karlshamn. Vi hade en riktigt trevlig afton, vilket förhoppningsvis framgår av Bebops reportage
 15. Classic Design

  Besök hos Classic Design

  Anläggningen på HEM-mässan var lik denna. Då körde vi bryggkopplade slutsteg och en kombinerad CD/Försteg. Denna gång körde vi bara ett slutsteg, men ett dedikerat försteg, i form av Gold Note P1000 istället.