Jump to content

Classic Design

Branschmedlem
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Classic Design last won the day on October 6 2016

Classic Design had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.classicdesign.se

Profile Information

 • Location
  Karlshamn

Recent Profile Visitors

2 640 profile views
 1. until
  Nu är det dags att välkomna höstmörkret med en riktigt ordentlig demodag. Vi packar bilen och åker till Lasses HiFi i Falun för en riktig genomkörare. Vi kommer att köra två kompletta system från Gold Note, med både digitala och analoga signalkällor. Lasse kommer även passa på att introducera högtalarmärket Audio Data i butiken. Som om allt detta inte vore nog, kommer även Nils från Studiokoncept i Lund att finnas på plats hela lördagen. System 1 Högtalare: Gold Note XT7 Slutsteg: Gold Note PA1175 Försteg: Gold Note P1000 RIAA: Gold Note PH10/PSU10 Skivspe
 2. Dags för lite julvärme, signerat Lasses HiFi, Classic Design och Ola Ericsson. Vi ställer upp ett julbord med prylar från Gold Note, Sonus Faber, Mark Levinson och Entreq. Ola Ericsson sköter musikvalet hela dagen. Massiva mängder julmusik är utlovat! Välkomna in från kl11:00 på lördag!
 3. Äntligen dags för demo på västkusten! Vi kickstartar december med en riktigt kul demo i Göteborg, närmare bestämt på HembioConsult i Stenkullen. Med i bagaget har vi Gold Notes nya golvhögtalare, med namnet A6 EVO. Detta är sverigepremiär för en helt makalös högtalare, som du inte vill missa! Vi tar givetvis även med oss skivspelare, phonosteg och förstärkare från Gold Note, samt kablege från NeotechLäs mer om högtalarna här: http://www.goldnoteloudspeakers.it/a6-evo Så, nu på lördag, den 1:a december, kl11-15 är tidpunkten för detta. Varmt välkomna!
 4. Äntligen dags för demo på västkusten! Vi kickstartar december med en riktigt kul demo i Göteborg, närmare bestämt på HembioConsult i Stenkullen. Med i bagaget har vi Gold Notes nya golvhögtalare, med namnet A6 EVO. Detta är sverigepremiär för en helt makalös högtalare, som du inte vill missa! Vi tar givetvis även med oss skivspelare, phonosteg och förstärkare från Gold Note, samt kablege från NeotechLäs mer om högtalarna här: http://www.goldnoteloudspeakers.it/a6-evo Så, nu på lördag, den 1:a december, kl11-15 är tidpunkten för detta. Varmt välkomna!
 5. until
  Dags för demo hos Lasse i Falun. Lasse och Morgan har riggat upp två stadiga system. Demorum 1 Vi kommer spela på en rigg med tyska Tidal Audio, det bästa vi någonsin haft i butiken. Till slut fick jag till dem, lite för stora för vårat lilla rum egentligen, men med lite trix så blev det hyfsat. -Visst har de än större potential men Ni kommer ändå förstå vad det handlar om. Här använder vi en mycket fin CD-spelare från italienska Gold Note. Demorum 2 Här presenterar vi än en gång Technics super-vinyl-svarv, SL1000R samt har vi lite grejer till låns för test f
 6. Efter många års frånvaro är Neotech äntligen tillbaka på svensk mark. Classic Design Scandinavia har precis tagit upp agenturen och testar kablar för fullt. Vi fokuserar på kablar i OCC-koppar till en början och har demosortiment hela vägen upp till toppmodellen som heter Sahara. Neotech är en gammal OEM-tillverkare, baserad i Taiwan, som utvecklat och tillverkat kablar till många stora märken. Nu fokuserar man mer på det egna märket och har idag en stor bredd i sortimentet, med alla typer av kablar för ljud och bild. Har du inte upplevt hur OCC-koppar kan låta, är de
 7. Tack för att du kom! Hoppas du hinner in och utforska D9 några fler gånger innan vi kallar hem dem.
 8. På onsdag den 11:e april är det dags för demokväll på Vinylcenter i Sundbyberg. Vi kör butikspremiär på nyanlända skivspelarna Valore 425 Acrylic och Pianosa från Gold Note. Självklart finns även phonosteget PH10 på plats för demo. Vi kommer även att visa högtalare från Spendor, bland annat toppmodellen D9 och instegsmodellen A2. http://vinylcenter.se/newsletter/demokvall-onsdag-11-april-17-20/ Tid: 17:00-20:00Varmt välkomna till Vinylcenter i Sundbyberg!
 9. Spendor D9 ska demas på Vinylcenter i Stockholm inom en väldigt snart framtid. Håll utkik!
 10. På lördag den 17:e mars hälsar vi på hos Lasse i Falun, med massor av godis i bagaget. Vi kör skivspelaren Gold Note Mediterraneo tillsammans med RIAA-steget PH10. På förstärkarsidan blir det Gold Notes nya allt-i-ett-låda, IS-1000. För att göra det hela lite extra spännande ska vi spela på Spendor Classic 2/3, en högtalare med ett ben i klassisk engelsk högtalarkonst och det andra benet i modern elementteknik. Lasse slår upp dörrarna kl11:00 och stänger kl15:00 Varmt välkomna!
 11. På lördag, den 2:a december, är det dags att fira en av branschens 25-åringar. Lasses HiFi i Falun jubilerar och öppnar dörrarna för demodag och kalas. Vi finns på plats med skivpselare, pickuper och riaasteg från Gold Note. Denna gång en Valore 425 plus och en Mediterraneo tillsammans med pickuperna Donatello Red och Machiavelli Red. Riaasteget är självklart det redan legendariska PH10. Utöver detta blir det Entreq-demo och högtalare från Harbeth och Xavian. Lasse och Morgan öppnar dörrarna kl11 på lördag Varmt välkomna!
 12. Först och främst vill jag instämma med dig angående mässan. Det var ett mycket trevligt arrangemang. Riktigt kul att det kom så mycket folk också. Magnus & Stig ska ha ett stort tack för att de styrde upp allt så bra. Däremot var det synd att du inte hann lyssna på Gold Note-systemet. Jag vill påstå att banddiskanten integrerar mycket väl när förstärkare och kablage är rätt. Däremot förstår jag din kritik, då jag upplevde ungefär samma sak när högtalarna spelades med annan förstärkare.
 13. Det är en annons från Classic Design, men vi är ju också medlemmar. Det står inte privatannonser. Dessutom är branschdelen mer för nyheter och information, kikar jag i de andra underforumen finns inte någon kategori som fungerar bättre för just annonser. Har forumsledningen några invändningar om att de ligger här är det fritt fram att flytta eller ta bort. Är du intresserad av förstärkaren?
×
×
 • Create New...