Jump to content

ThinMan

Medlem
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About ThinMan

  • Birthday 1972-03-28

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Göteborg

Recent Profile Visitors

1 456 profile views
  1. Prima försteg från japanska Esoteric. I absolut nyskick, är även från sen produktion under vinter 2017 så cirka 4.5 år gammalt. Alla kartonger finns. Hämtas helst i Göteborg. Nypris 110.000, säljes för 35.000.
  2. Angående att byta ut väggbulorna till switcharna: en Farad super3 nätdel till min Uptone Etherregen gav ett fenomenalt lyft.
  3. Metrum Adagio. Strmberg skrev om klarhet här ovan, och det levererar verkligen denna maskin med inbyggt passivt försteg. Har gått från förvisso utmärkt rördac - Aqua Acoustic - och tung SET men nu nog lämnat den mjuka, lätt färgade och för mig något salongsberusade ljudfilosofin till ett högupplöst, upplyst och väldefinierat ideal. Ihopkopplad med klass A från Esoteric och magin från Magico så är jag är otroligt nöjd.
  4. Jag har handlat elektronik från såväl företag som privatpersoner utomlands i många år, utan att bli blåst en enda gång. Och rådet att inte göra banköverföring gäller nog generellt sett, kan man använda Paypal så är det bättre, i och med köparskydd. Den sajt som jag använt mest är tyska Audiomarkt som har ett betygssystem på köpare och säljare, där väljer jag förstås helst säljare som har många affärer gjorda utan några negativa kommentarer. Men visst, risken finns alltid.
  5. "Using these cables, and only using these cables, I was finally able to hear an auditory gem that has been long rumored among music connaisseurs - Aretha Franklin's stress-fart just prior to her high A in her recording of "You're All I Need to Get By". Worth every penny."
  6. Dagen till ära iförd äkta hawaiiskjorta och antika solbrillor från Panamakanalen år 1982... Modetrender har en tendens att söka sig tillbaka till ruta ett. Ja, han känns mycket bekant denne man - och visst är det en riktig Gonzojournalist som inspirerat till utstyrseln?
  7. Faktiskt.se är tyvärr ett riktigt gnällforum befolkat av folk som tror sig veta bäst. Finns ingen anledning att hänga där.
  8. Tangerine Dream vet jag inte så noga men Magma bör väl höra till kategorien hardcore prog komplett med egenhändigt konstruerat språk och utopiska visioner om en ny och bättre värld?
  9. Detta med rullbandare är intressant. Jag menar kan man ha för många maskiner? Kan någon uttala sig om ljudskillnaderna/fördelarna/nackdelarna jämfört med cd-formatet?
  10. ScanSpeak ägs väl för övrigt av ett kinesiskt företag ?
  11. Iroise, använder du Accuphasens försteg på Supercharger och använder dem som rena monoblock eller? Sitter nämligen med en 18W SET som jag "boostar" med ett par Supercharger på Magnepan 3.6. Intressant kombination, snacka om kraftpaket som verkligen ger ett sanslöst dynamiklyft:D
  12. Jajamän, jag utlovar en grundlig recension av dessa intressanta skapelser...har liiite svårt att vänta fyra veckor dock. I Stereophiles recension hade man f.ö kört med en gammal Scott-stärkare på 18W med utmärkt resultat så jag har stora förhoppningar.
  13. Jag har på vinst och förlust beställt ett par Superchargers. Jag ville kunna behålla min Opera Consonance 5.5 och samtidigt köra på Magnepan 3.6 Får se hur det går när grejorna väl anländer. Men jag alltså inte hört monoblocken, dock ska de ju inte nämnvärt ta bort det sköna SET-ljudet.
×
×
  • Create New...