ThinMan

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About ThinMan

 • Birthday 1972-03-28

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

1 105 profile views
 1. ThinMan

  I have only a little time ...

  "Using these cables, and only using these cables, I was finally able to hear an auditory gem that has been long rumored among music connaisseurs - Aretha Franklin's stress-fart just prior to her high A in her recording of "You're All I Need to Get By". Worth every penny."
 2. ThinMan

  Tropiska teman och en tropisk signatur

  Dagen till ära iförd äkta hawaiiskjorta och antika solbrillor från Panamakanalen år 1982... Modetrender har en tendens att söka sig tillbaka till ruta ett. Ja, han känns mycket bekant denne man - och visst är det en riktig Gonzojournalist som inspirerat till utstyrseln?
 3. ThinMan

  Egot är ganska stort hos vissa

  Faktiskt.se är tyvärr ett riktigt gnällforum befolkat av folk som tror sig veta bäst. Finns ingen anledning att hänga där.
 4. ThinMan

  Den psykedeliska rockens utveckling

  Tangerine Dream vet jag inte så noga men Magma bör väl höra till kategorien hardcore prog komplett med egenhändigt konstruerat språk och utopiska visioner om en ny och bättre värld?
 5. Detta med rullbandare är intressant. Jag menar kan man ha för många maskiner? Kan någon uttala sig om ljudskillnaderna/fördelarna/nackdelarna jämfört med cd-formatet?
 6. ThinMan

  XTZ på S:t Gertrud

  ScanSpeak ägs väl för övrigt av ett kinesiskt företag ?
 7. ThinMan

  Kan man få alla skivor att spela musik?

  Iroise, använder du Accuphasens försteg på Supercharger och använder dem som rena monoblock eller? Sitter nämligen med en 18W SET som jag "boostar" med ett par Supercharger på Magnepan 3.6. Intressant kombination, snacka om kraftpaket som verkligen ger ett sanslöst dynamiklyft:D
 8. ThinMan

  Musical Fidelity Supercharger

  Jajamän, jag utlovar en grundlig recension av dessa intressanta skapelser...har liiite svårt att vänta fyra veckor dock. I Stereophiles recension hade man f.ö kört med en gammal Scott-stärkare på 18W med utmärkt resultat så jag har stora förhoppningar.
 9. ThinMan

  Musical Fidelity Supercharger

  Jag har på vinst och förlust beställt ett par Superchargers. Jag ville kunna behålla min Opera Consonance 5.5 och samtidigt köra på Magnepan 3.6 Får se hur det går när grejorna väl anländer. Men jag alltså inte hört monoblocken, dock ska de ju inte nämnvärt ta bort det sköna SET-ljudet.
 10. ThinMan

  Musical Fidelity Supercharger

  Fyra veckors leveranstid
 11. Pga. snar övergång till Magnepan säljer jag nu mina Audiovector 6. Tidigare toppmodell och gick enligt uppgift för över 55000:- när de var nya. Mycket lättdrivna, med en känslighet på 92.5 db och impedans på 6ohm. Själv har jag drivit dem med Opera Reference 5.5 på 18W utan några som helst problem, så har du en liten rörstärkare så passar dessa bra. Spelar mycket engagerande och välupplöst. Kvalitetselement från Focal och Scanspeak. Fint skick. Hämtas i Göteborg, pris endast 9500:-p.o.k
 12. ThinMan

  K: Zeberg AD-2

  Har du detta 42-kilos monster till salu så hör av dig! Kan även tänkas att bytas mot den strålande integrerade förstärkaren Korsun V8i.
 13. ThinMan

  Musiktråden

  Albert Ayler Live in Greenwich Village: The Complete Impulse recordings Lyssna och bli förbluffad. Detta låter som inget annat.
 14. ThinMan

  Hi-fi i Shanghai

  Har inte varit där, men jag hittade denna affär på nätet, och den verkar hyfsat välsorterad: http://www.hi-fi-tone.com Butiken ligger i Shanghai, på Room 208, No.200, Sichuan Road M, Shanghai. Tel: 21-63230296 De svarar dessutom riktigt raskt på mejl:)
 15. Oerhört vackra stativhögtalare, som fått mycket fin kritik för sin banddiskant G2, ansedd som en av världens bästa. Dessa spelar med en stor och bred ljudbild, en del säger att de påminner om elektrostater, men saknar absolut inte bas. Mark Levinsons bolag Red Rose Music importerar och använder samma element i sin Rosebud II, som går loss på 25000:- Nypris för Leisure 2SE är ca. 10000:-, säljes tillsammans med snygga stativ (värde 1500:-). Pris: 4500:- Finns i Göteborg, Majorna. Recensioner: http://www.audioreview.com/PRD_328765_1594crx.aspx http://www.kellsieavdesign.com/Leisure2SE_Review.PDF