Jump to content

Abknight

Medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Glömde skriva att jag ska köra med en H/K AVR8500 Tack så mycket för det.
 2. Hej! Jag har precis sålt mina kappa 600 för att införskaffa mig stativare. Har tänkt att köpa begagnat och betala max 3-5000:- Har ni några ideer om vilka högtalare som skulle kunna passa. Har funderat på Dynaudio Audience 42.
 3. Anledningen till att jag vill prova ett par kablar med mörkare karaktär är att jag hoppas på att den lilla essighet som finns ska tonas ner.
 4. Jag skulle behöva hjälp att hitta någon bra högtalarkabel med mörk karaktär. Det får max kosta 200:-/m. Tänkte byta ut min QED silver anniversary.
 5. Om jag nu skulle köpa t ex 996monoblock så vill det ju till att de är bättre än de inbyggda slutstegen i min HK. Annars är det ju inte mycket värt. Deesutom får effekten helst inte vara mindre än jag har nu
 6. Det är just diskanten som jag inte är nöjd med. Det är lite för mycket energi. Sticker nästan lite i öronen ibland. Det är bara vissa skivor som funkar bra att lyssna på. Jag har funderat lite på att ev byta kablar. Om det kanske kan hjälpa. Vilka kablar skulle man kolla på i så fall. Jag kör nu med QED Silver Anniversary högtalarkabler och Supra EFF ISL analogkabel. Eller om det är högtalarna i sig som är den felande länken och det inte går att göra nått åt. Vad tror ni?
 7. Tror du att det skulle låta bättre med de monoblocken än med de inbyggda slutstegen i HK´n.
 8. Vet ni någon förstärkare som passar bra till ett par Infinity Kappa 600. Jag har funderat på en SAT Amplifix. Vad tror ni? Hur gör jag om jag vill använda slutstegsdelen i t ex amplifixen till frontarna. Behöver jag då inte två st förstärkare, med tanke på ljudkaraktär. Jag har för tillfället en HK AVR 8500 (5.1 kanals) och en HK DVD 25.
×
×
 • Create New...