Jump to content

Metal

Medlem
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Skellefteå

Recent Profile Visitors

3 141 profile views
  1. Jag kör Roon på svenska och trivs jättebra med det, har iofs gått tillbaka till 1.8 så jag ser ju inga av förändringarna.
  2. Gillar det, har mest spelat vinyl den senaste tiden men när jag läste din post så kollade jag upp ändringarna i Roon. Mer information är alltid trevligt och här är det lättillgängligt men inte påtvingat.
  3. Använder Roon ARC mkt mer än vad jag trodde jag skulle, funkar hur bra som helst. Har använt Spotify på jobbet och i bilen tidigare. Installerar precis veckans uppdatering, har stort förtroende för Roon så det blir säkert bra.
  4. Jo för mig som bara spelar från mitt lokala bibliotek känns det tråkigt att det är ett krav på konstant uppkoppling men ngt stort problem är det väl inte.
  5. Är riktigt nöjd med ARC, spelade 2 hela nätter på jobbet utan några problem. Krävdes några portmappningar för att få det att funka förbi vpn och annat men det löste sig snabbt. Jag håller med om att internetkravet känns fel, kanske inget jag kommer att märka av men ändå begränsande.
  6. Har streamat via Roon ARC hela natten när jag jobbat, funkat riktigt bra.
  7. Japp, kör betan. Segt är ju inte rätt ord kanske men tycker skillnaden är märkbar, mer silkeslent och Roon ligger ”vaken” längre i bakgrunden när man växlar mellan olika program.
  8. Visst vore det trevligt att komma åt Roon på jobbet och liknande, kämpade ett tag med att via vpn koppla upp mig till servern men det var för struligt. Hoppas att Roon fortsätter att flyta lika bra som det gör nu, med ipadOS16 på min iPad Pro så är Roon mkt snabbare än tidigare.
  9. Ska bli kul att se vad de hittat på, är riktigt nöjd nu som det är men nyfiken är jag ändå.
  10. Sällar mig till skaran som uppskattar det här reportaget, tack ska ni ha!
  11. Köpte nyligen en Okki Nokki One och upplever den klart tystare än tidigare modeller.
  12. Ok. Var in och snackade med Jens idag, väntar ju även på ett par Hifiman Arya...
  13. Känner att jag behöver en sån här, när kommer den att gå att köpa?
  14. Funkar lika bra som vanligt efter uppdateringen för mig.
×
×
  • Create New...