Jump to content

Metal

Medlem
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Skellefteå

Recent Profile Visitors

2 880 profile views
 1. Jo för mig som bara spelar från mitt lokala bibliotek känns det tråkigt att det är ett krav på konstant uppkoppling men ngt stort problem är det väl inte.
 2. Är riktigt nöjd med ARC, spelade 2 hela nätter på jobbet utan några problem. Krävdes några portmappningar för att få det att funka förbi vpn och annat men det löste sig snabbt. Jag håller med om att internetkravet känns fel, kanske inget jag kommer att märka av men ändå begränsande.
 3. Har streamat via Roon ARC hela natten när jag jobbat, funkat riktigt bra.
 4. Japp, kör betan. Segt är ju inte rätt ord kanske men tycker skillnaden är märkbar, mer silkeslent och Roon ligger ”vaken” längre i bakgrunden när man växlar mellan olika program.
 5. Visst vore det trevligt att komma åt Roon på jobbet och liknande, kämpade ett tag med att via vpn koppla upp mig till servern men det var för struligt. Hoppas att Roon fortsätter att flyta lika bra som det gör nu, med ipadOS16 på min iPad Pro så är Roon mkt snabbare än tidigare.
 6. Ska bli kul att se vad de hittat på, är riktigt nöjd nu som det är men nyfiken är jag ändå.
 7. Sällar mig till skaran som uppskattar det här reportaget, tack ska ni ha!
 8. Köpte nyligen en Okki Nokki One och upplever den klart tystare än tidigare modeller.
 9. Ok. Var in och snackade med Jens idag, väntar ju även på ett par Hifiman Arya...
 10. Känner att jag behöver en sån här, när kommer den att gå att köpa?
 11. Funkar lika bra som vanligt efter uppdateringen för mig.
 12. I7 4770, precis samma hårdvara som jag kör med. Har tuffat och gått med Roon i snart 5 år 24/7. Väldigt rapp och fin med ca 110000 låtar i biblioteket. Jag byter en av diskarna varje år för att förhoppningsvis vara ett steg före en krasch...
 13. Jag har suttit en stund med 1.7 installerat på min iPad Pro. Tycker det känns bra, speciellt sökfunktionen är rappare. Spelar bara lokal musik så många av de nya funktionerna riktade mot streamingtjänsterna går mig förbi.
 14. Trevlig uppdatering som vanligt, i synnerhet ”Now playing” och jag hoppas de fått till radiofunktionen den här gången. Kanske dags att testa någon av streamingtjänsterna.
 15. Jag var i en liknande sits för 2 år sedan, efter att ha fått höra i 5 års tid att mina Magnepan 3.7 var det fulaste som fanns så gav jag upp och sålde dem och köpte stativare. Det blev Audiovector Sr1 AA, deras banddiskant ger mig iaf lite av vad 3.7orna hade men nog saknar jag mina förra. Köpte i samma veva hörlurar, Sennheiser HD-800S som kommer riktigt nära mitt ljudideal och det funkar faktiskt för mig.
×
×
 • Create New...