Jump to content

Metal

Medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Skellefteå

Recent Profile Visitors

2 789 profile views
 1. Ok. Var in och snackade med Jens idag, väntar ju även på ett par Hifiman Arya...
 2. Känner att jag behöver en sån här, när kommer den att gå att köpa?
 3. Funkar lika bra som vanligt efter uppdateringen för mig.
 4. I7 4770, precis samma hårdvara som jag kör med. Har tuffat och gått med Roon i snart 5 år 24/7. Väldigt rapp och fin med ca 110000 låtar i biblioteket. Jag byter en av diskarna varje år för att förhoppningsvis vara ett steg före en krasch...
 5. Jag har suttit en stund med 1.7 installerat på min iPad Pro. Tycker det känns bra, speciellt sökfunktionen är rappare. Spelar bara lokal musik så många av de nya funktionerna riktade mot streamingtjänsterna går mig förbi.
 6. Trevlig uppdatering som vanligt, i synnerhet ”Now playing” och jag hoppas de fått till radiofunktionen den här gången. Kanske dags att testa någon av streamingtjänsterna.
 7. Jag var i en liknande sits för 2 år sedan, efter att ha fått höra i 5 års tid att mina Magnepan 3.7 var det fulaste som fanns så gav jag upp och sålde dem och köpte stativare. Det blev Audiovector Sr1 AA, deras banddiskant ger mig iaf lite av vad 3.7orna hade men nog saknar jag mina förra. Köpte i samma veva hörlurar, Sennheiser HD-800S som kommer riktigt nära mitt ljudideal och det funkar faktiskt för mig.
 8. Trevligt system, hade själv Chaconne på 80-talet och var mkt nöjd.
 9. Datorn som du specificerat blir bra till Roon, en Raspberry Pi använder man som endpoint. Funkar fint om du till ex placerar datorn med Roon server i ett annat rum än där du har stereon och har en Raspberry Pi kopplad via nätverk vid en dac med USB-ingång.
 10. Så dök hanteringen av MQA upp, verkar efterlängtad av många. Den förbättrade hanteringen av dubbletter samt när man har olika versioner av samma platta blev också riktigt bra.
 11. Jag editerar i Roon. Tycker att det är så smidigt. Jag har kört Roon i 2 år och tycker det är fantastiskt, man vet ju inte vad som händer i framtiden men har svårt att se mig lämna Roon.
 12. Intressant det här med hörlurar, hade ställt in mig mig på att köpa ett par AKG Q701 bara för att kunna lyssna på nätterna utan att störa familjen. Testade dessa men tyckte ljudkaraktären var för långt ifrån vad jag är van vid från mina högtalare (Magnepan). Fortsatte med att testa Focal Elear, de lät mkt bra men det kändes inte riktigt rätt ändå. Fick senare möjlighet att lyssna på Sennheiser HD800S, kände direkt att dessa måste jag ha. Har bara haft dem ett par veckor men jag är väldigt nöjd.
 13. Håller nog med , ägnat några timmar till att testa uppsamplingen men det känns inte helt ok. Har återgått till native men ska testa mer senare.
 14. Ett bra program blev ännu bättre med nya uppdateringen. Min server fick jobba hårt med att scanna allt för R128, tog ett dygn... Sitter just nu och testar DSD-uppsamlingen.
×
×
 • Create New...