Jump to content

peeweed

Medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by peeweed

 1. Trevligt detta.. jag kommer nog ner till arken på lördagen så då får man springa och leta efter en tomte med en säck presenter :cool:
 2. Bättre med kvalitet än kvantitet *host*
 3. "Sign me up" om det blir något av det hela
 4. Liten update angående Stereophile. Nu precis damp juli-nummret ner hos mig, jag tycker det känns lite väl tidigt med tanke på att vissa här inte ens hade fått sitt juninummer för drygt en vecka sen. Är det bara till mig dom skickar den så här tidigt? (Jag klagar inte men lite konstigt är det nog)
 5. Har ej hunnit läsa artikeln än men kul med svenska grejjer i Stereophile som sagt. Bravo: Jag fick detta nummer i brevlådan för ca två veckor sen tror jag. Så postgången hos dig måste vara lite slö
 6. Här kommer det trettonde Det ska bli mycket intressant att få lite lyssningsintryck av Stradivarin, man har ju sett mycket bilder på den men få intryck.
 7. Timbre: härligt.. har gått o väntat på detta sen stockholmsmässan då jag fick veta att björn skulle få hem dom framåt vårkanten.. Jag tycker dom bara växer o växer för varje gång jag ser dom, i början var jag inte så förtjust men nu är det helt andra bullar :cool:
 8. Väldigt trevligt slutresultat, här kan ingen anklaga björn för att inte ha tänkt på rummet Jag vet jag vet jag vet
 9. Verkar som en trevlig sammankomst. Det var ju inte ont om folk iaf EAR: hehe, jag satt precis o tänkte samma sak. Det där ser ju ut som herr jorma
 10. Han KennethS uppdaterade dock tråden idag kl 12.02, så antingen vet han inte att dom är sålda eller så gick köpet inte egenom.
 11. Riktigt snygga bilder, utsikten är inte att leka med. Jag kan tillägga att bilderna och texten är tagen från Audio Federation (Coltranebilderna dvs, dom andra ser ut att vara från ces04). Dom har mycket trevliga grejjer där.
 12. Trevliga bilder.. fast det säg ännu trevligare ut i verkligeheten En väldigt lyckad mässa tycker jag, tyvärr var det lite väl mycket folk på lördagen. Fast hellre för mycket folk än för lite, så mässan kan fortsätta
 13. ojoj, dom växer mer och mer (inte storleksmässigt ) varje gång jag ser eller läser om dom. Får kanske ta sig en tripp till västkusten när dom demas där
 14. Om jag inte villar bort mig på sheraton så kommer jag förbi för en fika jag också :cool:
 15. hsivp: haha, han är nog en runaway-amish, lite svårt att konstruera elektronik utan ström
 16. Timbre: jag letade också efter Sonus Fabers rum, men efter läst vilka som ställer ut på mässan så verkar inte Sonus Faber vara med. Tycker det är väldigt märkligt Man var ju lite sugen på att få se lite fler bilder på Stradivarin. :cool:
 17. Så nu var det slut på showen för idag då? Nu kan man alltså sova utan att missa nått? eller iaf slänga sig framför tv:n Dom är väldigt snygga iaf.. finns det möjlighet att dom visas upp på HighEnd04 mässan i februari?
 18. Vem behöver spegel om man köper dessa? Jag är också nyfiken på priset, kanske man skriver upp den på listan över uppgraderingobjekt
 19. Kan bara hålla med, Violonen är väldigt trevlig (grattis kanske man ska säga också iof inte du som bygger dom, men endå )
 20. hahah.. klockrent lindvall Vem vet, kanske sitter herr Bacon och plockar med shaktistenar han också
 21. Jag personligen är inte så jätteförtjust i julskivor men iår har jag hittat en riktig höjdare. Blind Boys of Alabamas julskiva Go Tell It on the Mountain, riktigt trevlig gospel. Rekomenderas starkt Sen får jag inte glömma, en riktig God Jul till er alla..
 22. Jag tror inte jag vågar skaffa gnagare, min hifihund äter nog upp dom då(notera att jag haft den hunden långt innan jag hörde talas om gnagarna )
 23. Alltså jag skulle utan att tveka kunna tänka mig ett par sånna här hemma(nu talar jag bara om utseendet dvs ), dessutom tror jag att dom ser ännu bättre ut i verkligheten än på bild
×
×
 • Create New...