Jump to content

jls

Medlem
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jls

 1. Åhh, det här kommer nog bli intressant. Har tänkt åka ner till HiEnd men det har inte blivit av, nu kanske man blir toksugen igen och måste sätta sig på tåget mot huvudstaden.
 2. Jag måste säga att det va rikigt bra.. Det är ju alltid kul med live, sen om det nästan är gratis så är det bättre Rekomenderar alla som har möjlighet att gå och kika.
 3. Härligt för alla er jmlab älskare. Jag har fortfarande lite svårt för det jag har hört, men det kan ju varit matchingen med elektroniken. Tycker dom varit aningen för ljusa.
 4. Igår var jag och kikade på Zelmani i Gävle, det var en mycket bra andra halva av spelningen och helt klart mycke gott totalbetyg. Arbetarbladets recensent tycker
 5. jls

  Classé steg

  Undrar om du har någon form av studiemedel som jag saknade när jag pluggade
 6. Håller med, sjukt stor var den. Fast eftersom jag inte varit och kikat på så mycke stereoprylar så var det rätt mycke saker som hade "fel" storlek för mig, Violin högtalarna t.ex. jag trodde dom va mycke mindre. Vid Zeus stog ju även en totem skapelse jag trodde skulle vara större..
 7. Zalve. man får grattulera patrikpolly. ojojoj, det va ett par mycket fina bilder du skaffat fram
 8. oj, där kom det där ser man.. hehe
 9. vart det nå bilder på folket när vi hade samlats där nere för att dricka oss en öl
 10. Enligt mig hade klubben.net bästa ljudet på mässan. Man blir helt klart sugen på lite rör
 11. Jag ser också fram emot att åka på flera tillställningar, var ju första mässan även för mig.
 12. Klubben.net var en mycket trevlig upplevels med trälådor och enligt mig ett av mässans bästa ljud. Vart mycke possitivt överraskad där inne.
 13. Det var mycke trevligt att träffa lite folk för en pilsner som sedan resulterade i en lunch i mycket gott sällskap. Av någon anledning så var de rummen som besöktes efter 14.00 bättre än de före, vet inte om det va biran eller turen som spelade in där
 14. Det är svårt att säga vilka skivor jag skille ha med, men ett par skivor jag vill ha med är Perl Jam - Ten Nirvana - Nevermind Metallica - Kill 'em all Soilwork - A predators potrait Judas priest - Priest live dessa är helt utan inbördes ordning och kan säkert ändras från dag till dag, men just nu känns dom rätt bra, behövs bara lite mer utfyllnad också. Kanske man borde ha en julskiva med om man blir kvar länge
 15. Oj, det va ett par fina läckerbitar du har lagt vantarna på Själv äger jag bara ett par glappa Koss Porta Pro som snart ska bytas ut (lyssnar inte så mycke i lurar annars skulle jag redan gjort de).
 16. Shit, det här va då en svår fråga, men jag måste nog som de andra tänka lite mer. Hur många uppsättningar med batterier har man med sig
×
×
 • Create New...