tomano58

Medlem
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 1. tomano58

  Ditt senaste Hifi köp!

  Postimg.org är också en mycket bra bildserver. Dock är det https som default, vet inte hur det funkar här, men om man scrollar längst ned kan man välja "gamla postimg" och får då http (verkar även fungera att bara ändra https till http).
 2. tomano58

  Lyckas du välja rätt?

  Jodå, lite OT men du tror helt rätt Hans-Tommy, 2 är ett primtal, det enda jämna primtalet.
 3. tomano58

  Coconut-Audio Jul lotteri

  Haha.... nåt för Lotto att ta efter Grattis Svanteborg!
 4. tomano58

  Coconut-Audio Jul lotteri

  Coconut
 5. tomano58

  Vinyl rengöring av skivor

  Använder en budgetvariant, Knosti, och tvättar med en blandning av 3 delar IPA, 7 delar renat vatten och några droppar Yes. Fungerar för mina behov alldeles utmärkt. Efter tvätt byter jag *alltid* till ny antistatisk innerpåse. Originalinner sparas i de fall den tillför något. Efter detta så har jag inga som helst problem med statisk elektricitet, inte ens efter borstning (Super Exstatic). Så en tvätt gör mer än bara rent
 6. tomano58

  Fickor CD/LP

  Varför är plastfickor och innerpåsar så dyra i Sverige? Jag köper från Sapphire i Tyskland till långt mycket billigare pris (frakt inräknat) än jag kan göra här hemma och då ligger ändå enhetsfrakten på ca 17 Euro.
 7. tomano58

  Discogs

  Det går inte med master release. Välj istället den utgåva du vill utgå ifrån så hittar du "copy to draft" efter att du valt "edit release"
 8. tomano58

  RUMBLE TUMBLE

  Ha, och där dök conan ins medan jag satt och skrev...
 9. tomano58

  RUMBLE TUMBLE

  Garrard 301?
 10. tomano58

  The Ultrasonic Way

  Ah, tolkade det som att du tagit hem den från Hongkong/Kina...
 11. tomano58

  The Ultrasonic Way

  Kul! Har sett flera spännande byggen i samma anda. Enda nackdelen som jag sett med ultraljudstvätt är att man bör ha gått om tid då skivan skall snurra mycket långsamt för att det skall fungera bra. Hur fungerade det med frakt och omkostnader (tull och moms) för tvätten och hur lång tid tog det att få hem den?
 12. tomano58

  Gratis Coconut-Audio kablar :)

  Tack för "boaormen" Patrick. Nu återstår bara att tämja den Skall bli spännande att se om jag kan detektera någon ljudlig påverkan.
 13. tomano58

  Det där med nåltryck.....

  Ja, vad skall man säga.... Min "10-potensare" är nästan 3 år gammal och använd senast förra veckan. Inget självdestruktivt med den.
 14. tomano58

  Det där med nåltryck.....

  Det gör det och den fungerar utmärkt. Minuset är 3-5 veckors leverans. http://dx.com/p/digital-precision-scale-wi...esolution-16269