Jump to content

tomano58

Medlem
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2 271 profile views
 1. Bra pris men de rymmer inte så mycket vinyl, gissar att de funkar bättre för rullband(?) Jag har använt dessa (Liten flyttkartong, 46 x 33 x 35 cm) vid tre flyttar av vinylskivor, de tar ca 100 album och tål att staplas. Dock lite dyrare... https://pelicanselfstorage.se/privat-forvaring/ska-du-flytta/flyttmaterial
 2. Nån som har koll på grannforumet hififorum.nu. Det har legat nere iaf sen igår.
 3. Postimg.org är också en mycket bra bildserver. Dock är det https som default, vet inte hur det funkar här, men om man scrollar längst ned kan man välja "gamla postimg" och får då http (verkar även fungera att bara ändra https till http).
 4. Jodå, lite OT men du tror helt rätt Hans-Tommy, 2 är ett primtal, det enda jämna primtalet.
 5. Haha.... nåt för Lotto att ta efter Grattis Svanteborg!
 6. Använder en budgetvariant, Knosti, och tvättar med en blandning av 3 delar IPA, 7 delar renat vatten och några droppar Yes. Fungerar för mina behov alldeles utmärkt. Efter tvätt byter jag *alltid* till ny antistatisk innerpåse. Originalinner sparas i de fall den tillför något. Efter detta så har jag inga som helst problem med statisk elektricitet, inte ens efter borstning (Super Exstatic). Så en tvätt gör mer än bara rent
 7. Varför är plastfickor och innerpåsar så dyra i Sverige? Jag köper från Sapphire i Tyskland till långt mycket billigare pris (frakt inräknat) än jag kan göra här hemma och då ligger ändå enhetsfrakten på ca 17 Euro.
 8. Det går inte med master release. Välj istället den utgåva du vill utgå ifrån så hittar du "copy to draft" efter att du valt "edit release"
 9. Ha, och där dök conan ins medan jag satt och skrev...
 10. Ah, tolkade det som att du tagit hem den från Hongkong/Kina...
 11. Kul! Har sett flera spännande byggen i samma anda. Enda nackdelen som jag sett med ultraljudstvätt är att man bör ha gått om tid då skivan skall snurra mycket långsamt för att det skall fungera bra. Hur fungerade det med frakt och omkostnader (tull och moms) för tvätten och hur lång tid tog det att få hem den?
 12. Tack för "boaormen" Patrick. Nu återstår bara att tämja den Skall bli spännande att se om jag kan detektera någon ljudlig påverkan.
×
×
 • Create New...