Jump to content

MrJones

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MrJones

 1. Var hittade du den färdigflätade kabeln? För sedan har du väl själv trätt den centrala jordledaren? Jag har tittat mycket på den franska hemsidan Audiophonics på Schuko och IEC kontakter. Man kan undra hur mycket ljudkvaliteten det skiljer mellan dessa från 20€ - 459€? Hur tänker du när du väljer kontakter? Jag vill helst ha en kontakt som termineringen blir som en plint dvs mellan två plattor och inte en en skruv som klämmer rätt på. Då slipper man ändhylsan om man har en ledare per L/N/PE. För Schuko är det väldigt få som har det. En sak jag lärt mig på jobbet är att crimpa me
 2. Vilka mini-tops köpte du? Vet du vad skillnaden är mellan mjuka och hårda? Bra tips med mellanrumsborstar för tänderna.
 3. Vad har du fotat med de grymt bra bilderna på pick-upen? Imponerad av skärpan på det avståndet.
 4. Det beror på hur automatiserat man vill ha det och hur ren man vill att skivan skall bli samt vilken budget. De brukar ligga mellan 5-40 000:-. Okki Nokki gör som jag förstår det en bra, prisvärd och populär skivtvätt. Själv byggde jag en Moth skivtvätt. Kan köpas färdigbyggd eller som byggsats dvs du får såga till lådan själv.
 5. Skulle du vilja gå upp i kvalitet, med display och samma bredd på CD-transporten så finns tex Project och Nuprime. Där du även kan välja vilken typ av digital överföring du vill göra tex koaxial, optisk, AES/EBU och I2S.
 6. @Peo, Finns det möjlighet att du kan uppdatera dina inlägg #107 och #140 så att de får bilder igen? Det står bara xxxx.jpg?dl=0. Dina inlägg (#97, #107 och #140) var väldigt bra och informativa så jag hade tänkt bygga signalbalanserarare till RIAA-steg med filter. Är det med i bilden vilka storlekar på komponenter du använder? Om inte skulle jag gärna vilja ha dessa värden. Jag lärde mig en sak att bilder från Photobucket ser man som skall med Firefox och med Chrome och Explorer blir bilderna suddiga och det står Photobucket över dem.
 7. Stort tack för fantastisk samman ställning
 8. När kommer du kunna ge ett pris på tex LP-ficka 4000 och vem köper man dem av?
×
×
 • Create New...