Jump to content

new order

Moderator
 • Posts

  5 742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by new order

 1. Grattis Bebop. Väldigt fin vinylspelare du skaffat.
 2. Det är en ren nöjesresa. Vår boss älskar Köpenhamn och han kommer guida oss och har också anlitat en lokal guide. Det blir skoj. Jag tror att vi kommer att hitta pubarna, men som hifibutikstörstig norrbottning kan det ju vara intressant att kolla in utbudet lite. Vi har fria aktiviteter under hela lördagen i princip, och jag är för gammal för att dra igång ölande redan under dagen. Så nån hifibutik hoppas jag kunna kolla in. Hoppas kunna få se den lille havfrue och givetvis måste jag testa ett smörrebröd. Dansk öl vet jag redan att det är i absolut världsklass. Vi har redan varit i en annan ölhuvudstad, Prag. Men jag har lika stora förhoppningar på danskt öl.
 3. En fråga till er som är bekant med Köpenhamn. Jag ska på en weekendresa med företaget nästa helg. Finns det någon bra hifi butik där? Ölprovning blir det hur som helst. Men Danmark är Skandinaviens hifi Mecka och Köpenhamn borde ha något att erbjuda?
 4. En massa grejor ligger och väntar på mitt nästa steg. Tyvärr så visste jag inte att FedEx är troligen världens sämsta leverantörer. Och det är två paket från det skitföretaget som saknas. Jag fick tom ett snailmail paket från södra Kina förra veckan. Jag har fortfarande inte fått ett FedEx express paket från Tyskland beställt samma dag. Var är Scudmissilerna när man behöver dom!🤬 edit. Efter att ha talat med företaget i fråga så skulle de kolla upp det. Vad hände? De ändrade status till levererad på Tysklands paketet. Utan att det är levererat! Jag kokar av ilska.
 5. Duger detta åt herr @P-pandå? Ett album som jag gillar med henne! Vad vore bättre? Kanske ett samarbete med Rammstein?!😎😁
 6. Öl! Mängder av öl. Ju mer öl desto yngre blir man på körkortet!😎👍🏻😁
 7. 🤣🤣 men du! Sedan "Du hast" är jag en Rammstein fan! De har gjort en underbar version av Kraftwerks das model. Bara det ger en jävla massa pluspoäng!👍😎
 8. Kände för att lufta mina isländska husgudar. Det här är ofantligt bra!
 9. Rammstein kommer till Ullevi i juli. Alla biljetter sålda. Men det går lösa. Jag är seriöst sugen på att åka dit och döda hjärnceller med öl och headbanga!
 10. Hmm. Ok. Marillion var ju rätt bra med Script, clutching och fugazi. Med Fish.
 11. Jag fortsätter att frottera mig med lite Ryan. Är tydligen en sådan period igen. Har börjat fundera runt vad som är 70-talets bästa låt. Alla topplistor sätter Zeppelins Stairway på topp. Men allvarligt, hur går det ens att göra det valet? Sjuttiotalet innehåller så mycket bra musik att det är omöjligt att göra en topp tio ens!
 12. Men är Marillion bra efter Fishs frånvaro?
 13. Det där är fantastiskt bra! Jag lyssnade just lite på fishermans blues och det är samma där.
 14. Lite äldre material från Sohn. Men fortfarande bra. Vem det än var som tipsade om Sohn så stort tack!
 15. Ryan Adams sista album är precis lika bra som hans föregående. Han har de senaste åren visat en otrolig hög nivå på sina albumsläpp. Bruce Springsteen är min undomshjälte, men i min värld har Ryan Adams diskografi nu gått om the Boss i fråga om kvalitet och jämnhet. Ja. Jag jämför honom med the Boss. Och ja. Ryan Adams ÄR bättre!
 16. Phoebe Bridgers, min nya husmusa som ersatt Lisa Loeb och Tori Amos litegrann. Kanske inte lika sofistikerad som Tori, eller lika bra texter som Lisa. Men Phoebe känns äkta. Hon menar det hon sjunger.
 17. Har nu bestämt mig hur jag ska gå tillväga för att uppgradera (förhoppningsvis) min streaminglösning.. Det blir en egen lösning såklart. Färdiga lösningar är för fegisar, och jag vill maximera hur jag ska vrida ut bäst möjliga prestanda utan att använda sexsiffriga belopp. Det har tagit till nu innan beslutet mognat fram. Men nu är det bara att beställa, hoppas på det bästa , och vänta. Jag kan trösta mig med att tappa hår och få grått hår redan är för sent. Bring. It. On!😎😁
 18. Länge sedan Coldplay spelades. Åtgärdas ikväll.
 19. Bra service! 👍🏻 Men har Msb kvalitetsproblem?
 20. Denna med. Den som rekommenderade mig detta album får gärna ge en rekommendation till! Var det du @AlfaGTV? Eller?
 21. Charlies nya fortsätter att glädja dock.👍🏻🙂
 22. Hmm. Jag kanske verkar vara kritisk idag. Men det mest spännande med detta album är omslaget. Inte dåligt. Inte alls. Men det saknar något, man får höga förhoppningar när gruppen och sångerskan jämförs med Bowie. Oj, vad jag hoppades att det skulle vara sant!
 23. Lite Taylor vibbar. Bra musik, kan inte klaga på produktionen heller. Lite för streamlineat kanske, lite generiskt.
 24. @Bebopsåg intressant ut. Måste kollas upp!
×
×
 • Create New...