Jump to content

new order

Moderator
 • Content Count

  5 274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by new order

 1. ett album som jag återkommer till.....👌🙏🏻👍🏻
 2. nytt från Yello. Nice! Kommentar kommer sedan.
 3. Du fixade inte en video där du twerkar oxå?😉🤔😉😁
 4. Laddar upp med världens bästa rocklåt innan det blir firmafest med konjaksprovning.... Ja. Livet kan vara underbart!
 5. När man lyssnar på nya artister är det fort man glömmer de gamla hjältarna. Men efter första låten på Bonnies Slipstream så inser man snabbt att gammal är äldst. Vilken klass. Vilken sång. Vilka musiker. Det här är eliten. Och att hon vid 70 års ålder sjunger bättre än någonsin.
 6. Trevlig dansmusik à la Kylie Minogue.
 7. Jag ville ha en Roon server. Och ska man köra den på en qnap eller Synology nas så är det i mitt tycke en allt för stor investering. Jag byggde en pc server med w10 av begagnade delar. Det funkade och funkar äns å länge. Hade inga problem med min synology under den tiden jag använde den. Men en windows eller linux baserad dator erbjuder så mkt mer flexibilitet för en billigare peng. Det är min rekommendation. Även om du inte har en Roon server.
 8. Ok. Ja då får man bita på naglarna lite till då.... Efter att ha läst på Roons hemsida verkar det vara lugnt. Jag klarar mig troligen.
 9. Funkar lika bra som alltid. Inga problem.
 10. Mitt senaste hifi-köp var Roon för drygt ett år sedan. Jag minns inte vad jag köpte före det allvarligt talat. Måste varit kablar, hyllor. Det går i cykler. Men ju dyrare det blir, desto längre blir cyklerna. Jag skulle gärna vilja ha ett större rum och ett par gigantiska SVS subbor. Någon gång kanske.
 11. Ska kolla in! Upp till dig om jag kan lita på dina recensioner hädanefter!😉
 12. Har den på CD. Men misstänker att den låter bättre på Tidal.
 13. En klassiker! Det finns en massa bra på Tidal med, You know! Har hittat lite nytt som påminner om Steely litegrann. Faktiskt.
 14. Duktig artist. Men rätt så spretig och ojämnt album, tycker jag.
 15. Med risk för att bli hudflängd ,och som Wilson ägare själv ,så har märket med nuvarande dollarkurs, importör och prissättning totalt tappat fotfästet i Sverige. De är inte ensamma, tyvärr. High end kostar kostar så mkt nu att det inte är rimligt eller roligt längre.
 16. Charlie XCX. Coolus maximus. Gillar henne. Hennes kreativitet. Hon är redan stor. Men detta är en Madonna, Lady Gaga I vardande. Ni hörde det här först.
 17. country? Rock? Lite av bägge. Ett album som jag har lyssnat på en del på sistone. Känns gediget. Kvalitet!
 18. Lite Warren Zevon. Ett album som är en av hans bättre. Det säger inte lite med tanke på hans fantastiska produktion.
 19. Det är ju fredag! Softish life!
 20. Måste bara upprepa denna rekommendation. Vackert och innerligt.
 21. Något som jag ramlat över. Innerligt och äkta.
 22. Jag lyssnade på en podd idag om Cheiron och arvet efter Dennis Pop. Max Martin har förvaltat det väl och det är otroligt hur många artister som han har producerat till. Någon låt på den senare Coldplay albumen har han varit inblandad i.
×
×
 • Create New...