Jump to content

new order

Moderator
 • Content Count

  5 464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by new order

 1. Misplaced Childhood finns som high rez på Qobuz! Vilket album!
 2. Jag känner mig nöjd med mitt. Försöker ibland desperat att hitta grejor att uppgradera. Senast subwoofers. Det kan fortfarande bli sådana. Men det låter bra hemmavid. Jag kan liksom inte bortse från det. Jag har kommit till en punkt där ytterligare uppgraderingar mer handlar om status? Eller kanske ego massage? Jag vet inte. Är medveten om att man kan ta många steg från den punkt där jag är. Men det är dyrbart. Och ofta kan det handla om annorlunda, inte bättre. Varför gå i en fallgrop om man är nöjd? Svårt för mitt ego att argumentera mot mitt förnuft....😁🤕
 3. Gamla Sonus Faber med Franco i spetsen hade detta ideal. För min del så är det något jag kan sympatisera med och uppskatta. Jag måste säga att alla konstruktioner signerade av honom har något. En ljudsignatur som jag uppskattar. Stradivari Homage är makalöst roliga högtalare. Amati Homage med.
 4. Som fotbollsfantast varannat år så startar vi en tråd om årets em. Jag har sett en del matcher. Och ärligt talat. Sverige suger. Att en sådan osofistikerad fotboll kan vara så framgångsrik är märkligt. Vi har 4 poäng och förtjänar inte en än så länge. Jag kanske låter provokativ. Men vi har inte än spelat bra. Kanske Isaks och Olsen då. Litegrann.
 5. Grymt album. Bland det bästa som gjorts inom hårdrocken.
 6. Deras färgning och favoriserering av engelska produkter är skrattretande. Minns att Tdl rtl3 var testvinnare. 5 stjärnor. Nht 2.5 som jag köpte efteråt och var överlägset bättre högtalare på alla punkter fick 3 stjärnor. Men det var ju inte engelska högtalare ..
 7. En varning. Ser jag listor innehållande Per Gessle, Gyllene Tider, Magnus Uggla och Håkan Hellström så kommer jag att missbruka min makt som moderator. För första gången. Och med glädje!😎😉
 8. arghhh. Hur bra är inte detta? Avdrag om det är engelska versionen,dock!
 9. En charmig brud. Minns jag inte fel så är hon skottska. Hennes föräldrar måste ha haft någon country kanal på under hennes uppväxt. Tack för det. Resultatet är bra.
 10. Jag köpte min ENDA sacd för nått år sedan . Steely Dans Gaucho. Det var så deprimerande bra att jag gav upp. Steely Dan har aldrig låtit bättre. Men innebär det nu att jag är hänvisad till svindyra japanpressade sacd? Iofs så låter även Qobuz bra. Och det är redan betalt för ett år.
 11. Jo. Där satte du dit mig. Jag tror att en vinylkväll mot höstkanten kan vara en lisa för själen. Har t.o.m. hittat en vinyl spelare jag kunde tänka mig. Vi får se.
 12. Herbie. Jazz snubbe och så. Men så mycket mer. Tror det skulle vara skoj att ta en öl och prata musik med den här mannen. Han har glimten i ögat.
 13. LP? Näääääääääääää Jag har ju Roon. iPad. Och en packe starköl!👍🏻😁
 14. Aha. Du anar trenden.😬😎Jag kör på till nio. Retar grannar och (förhoppningsvis inte) forumsmedlemmar till dess! Men jag känner mig lite extra Thom Yorke inspirerad nu. Kanske lite av hans solo grejor.Typ Bloom. Vilken artist! Det är bara att smälta bort och njuta av processen.
 15. Inte för att vara sådan. Men så brukar det heta. Typ alltid…😎😉
 16. Min definition av kvalitetsmusik. Radiohead har dominerat min värld sedan 1997. Sedan Ok Computer. De tillsammans med Björk har tvingat mig att inse att även disharmoni och kaos kan vara vackert. En lektion som jag aldrig kommer att glömma.
 17. I Uppvärmning inför EMs premiär match. Italia ftw!😉👍
 18. What hifi lurade mig att köpa tdl rtl3. Litar inte ett dugg på de efter det. Det duger som lektyr på toaletten om man är dålig i magen, på sin höjd. Till saken hör att de är engelsmän och Qobuz är franskt. Behöver nog inte utveckla den tanken.
 19. Du har redan en kompetent spelare, @bebop. Varför Marantz också? Är det för sacd?
 20. Är det typ speak-on anslutningar till slutsteget? Såna som rel kör med?
 21. Det gjorde inte jag heller. Det var ett exempel.
×
×
 • Create New...