new order

Moderator
 • Content Count

  5 051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

new order last won the day on July 17

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

33 527 profile views
 1. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Välkommen till euphonia!🙂 Du har lite problem med dina länkningar av bilder, märker jag. Det fungerar inte med kopiera och klistra in? 🤔
 2. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Stargazer är den stora Purple kännaren i min bekantskapskrets. Jag ska ärligt säga att jag inte är så bekant med den där skivan. Det är svårt för dom att konkurrera med sina gamla alster, liksom. Jag menar, Machine Head! Fireball! Made In Japan! Den första hör nog till den allra bästa hårdrocksskiva som gjorts i mina ögon/öron. Lazy är en grym låt!
 3. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Gode så jäkla bra comeback platta om ni frågar mig!
 4. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Det ska jag testa idag! Lyssnat genom den nu och visst. Den var bra. Kanske bättre tom. Mer klassisk rock. Hur som helst var det en bra grupp som jag inte ramlat över förrän nu.
 5. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Vet ni vad? The Doobie Brothers är bra! Låtar från detta album kom upp automatiskt efter jag har kört Steely Dan. Är det Michael McDonald som sjunger?
 6. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Testar att gå genom delar av Rolling Stones topp 50 rekommenderade album. Personligen tycker jag det är rätt mycket skit. Men ingen regel utan undantag. Detta var riktigt bra. Kanske lite sömnigt emellanåt.
 7. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Jag vet inte riktigt, men denna artist/grupp? har liksom vuxit och funnit mig. Svårt att sätta fingret på vad det är, men för mig så fungerar det. Jag saknar fortfarande Spotifys discover weekly. Men jag brukar kopiera över den spellistan till Tidal. Hittar jag någon låt som jag sedan gillar så väljer man låtradio på tidal. Mycket nytt får man höra. Och alltid något man finner intressant. Märkligt att en data algoritm är så pass bra att hitta musik som passar mig!!🙂🤔
 8. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Lite skoj med lite random musik. Jeff Buckley är ju för mig Leonard Cohen cover av Hallelujah. Och att han gick ut och simmade påverkad och kom inte upp i livet. Men denna låt fastnade jag för. Utan lasten av artisten, liksom.
 9. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Ni som är allergiska mot britpop kan blunda nu. Travis är ju bra. Den här låten är bra. Varför äger inte jag någon skiva av gruppen?
 10. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Klassisk musik. Älskar den. Men jag har ingen koll. Det är ok. Hittar jag något skoj som här, blir det lite extra skoj. Min klassiska spellista är kort. Delvis för att jag är kräsen och specifik hur det ske låta. Sedan kan jag inget. Jo. En grej. Clair De Line är bra. Debussy har gjort den.
 11. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Alltså. Är inte detta Björk? Har hon någon okänd björkisk släkting? Den var som cool, denna låten.
 12. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Denna låt har jag lyssnat genom några svängar. En av de få låtar som jag verkligen kommit in i texten på. Jag är och har alltid varit melodi eller något läckert beat - människa. Inte så mkt texter. Ibland. Inte alltid. Men denna berör.
 13. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Har jag rekommenderat denna? Inte? Lite Phoenix blandat med Daft Punk? Hur låter det? Franskt? Jepp! Bra? Jo ni. Rikligt bra.
 14. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Ser man namnet på gruppen och låten så måste det vara en svensk eller norsk grupp. Kan liksom inte vara något annat...😉🙂 Men bra. Suggestivt. Majestätiskt. Svävande. PS .De var visst jänkare....😳
 15. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Verkligen, verkligen nyupptäckt. Igår typ. Det är sånt här som gör att lyssna på streaming så jäkla roligt. Och sedan är jag ingen samlare heller. Bryr mig intet och noll om sånt. Gillar" the flow!" Och bra bas.