Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 2019-10-23 in all areas

 1. 2 points
 2. Sommarklassikern vid 0:25
  2 points
 3. Jag är en riktig njutningsmänniska när det gäller att lyssna på starka röster inom musiken. Tänkte ifall det är fler som jag att vi kunde hjälpas åt att hitta nya bekantskaper just vad gäller röster. En motivering till varför man gillar just den eller de artister man nämner vore trevligt. Börjar som sig bör själv med en lågoddsare: Freya Ridings. Denna kvinna har en närvaro, känsla, urkraft och en inte så liten bit sårbarhet. Jag får rysningar och gåshud så fort första tonen tas.
  1 point
 4. Vox

  Snurrigt hos Vox

  Igår eftermiddag ringde det på dörren och när jag öppnade stod där två DHL-killar med ett tungt paket till mig. Efter öppning nere i gubbskrubben öppenbarade sig denna tjusiga skapelse.
  1 point
 5. CMB

  Det ständiga sökandet

  Skönt med en riktig streamer??
  1 point
 6. Susanne Sundfør - Darlings Orgeln i början bjuder in till det sakrala, Långsamt lågmält börjar sången för att succesivt öka i styrka under hela låten med tydliga reverb. Slutet känns i stämning som stormen precis har bedarrat. Susanne Sundfor sjunger med en sådan känsla inlevelse och styrka så jag får gåshud varje gång ibland en tår också för den delen
  1 point
 7. @Amatören De fyra norrbaggarna, Buckley, Amanda Jensen eller orginalet mister Cohen, vilken version som passar beror på vilken dag det är.
  1 point
 8. Som den norrbagge jag i grund och botten är, när jag kollade i cd hyllan så skäms jag nästan att jag inte delat detta före nu: Speciellt Fuentes och Nilsen, hugaligen vilket nöje och förmån att få lyssna på.
  1 point
 9. Kanon..funderar på en A-36 eller P-4500 denna gång
  1 point
 10. Vox

  Snurrigt hos Vox

  Nu förstår jag inte vad du menar.
  1 point
 11. Matts

  Matts ljudprylar

  Tänkte skriva en rad om ett paket som levererades i veckan. En tanke har funnits ett bra tag men jag trodde det skulle få vänta ett tag till, jag skrev i mitt första inlägg att jag tänkte fokusera på vad en bättre streamer skulle tillföra men i ärlighetens namn så var det försteget som det behövde fokuseras på i första hand. Chansen dök upp på att testa ett försteg som jag hört och läst mycket gott om, en produkt som jag varit intresserad av men så vitt jag vet inte säljs av handlare i vårt avlånga land vilket gör det hela lite svårare. Då det är ett bildfor
  1 point
 12. Nothing beat cubic inches som amerikarna säger? Kul att du kommit till en slutsats! Som alltid är det ju en kombination av egenskaper som fäller avgörandet.
  1 point
×
×
 • Create New...