Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 2017-10-01 in all areas

 1. Rydberg

  Streaming

  Jag tror inte det säger så mycket om protokollet utan mer hur det fungerar i just dessa apparaterna. MPD låter verkligen mer tredimensionellt och äkta jämfört med Roon som jag upplever låter plattare och utan den där precisionen i ljudbilden. Nu när jag väl testat har jag för mig att jag läst liknande omdömen på bryston-audiocircle angående MDP vs Roon på Bryston BDP-2. Hade varit väldigt kul att testa SOtM sMS-200ultra som @LasseJ bytte till.
  2 points
 2. RaunaOpus3

  Slimtower

  Hallå Nytt projekt har påbörjats:) 4 bredbands element plus diskant från Dayton Audio per låda Massivt trä kommer att kläs ovanpå MDF Fortsättning följer Micke
  1 point
 3. De är fler än du @LasseJ som gillar SMS-200 Ultra ? Hans brukar vara rätt sansad i sina tester men han verkar tycka att Ultran är något alldeles speciellt.
  1 point
 4. LasseJ

  Streaming

  Jag tyckte också att Brystons MPD i BDP lät något mer öppet än roon men med SOtM-200 Ultra som endpoint så lyfte roon. Bryston låter riktigt bra men roon är så mycket trevligare att använda. Lite OT, men jag sålde min BDP-2 till en kille i UK som jag har blivit bekant med. Han hade en BDP-1 och ville byta till BDP-2 men både han och hans fru, som också är musikintresserad, föredrog BDP-1! Men nu har han skaffat nya BDP-3 och tycker att den spöar båda. Han har dock inte testat en SOtM men tycker att Brystons MPD låter bättre än roon installerat på sin lap top (PC). Synd att du bor så långt bort. Hade varit kul att höra vad du skulle tycka om en SOtM-200 Ultra.
  1 point
 5. Kan bara återigen konstatera vilket lyft det har blivit med SOtM som endpoint och nätdel för min digitala uppspelning istället för dator direkt till DAC. Dessutom så funkar det bara. Mac mini, Roon, SOtM, är mer eller mindre "plug and play", som även låter fantastiskt bra. Älskar att det även är så enkelt. Kul! Ikväll är det Tony Joe White & David Knopfler som avnjutes.
  1 point
×
×
 • Create New...