Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 2016-07-28 in all areas

 1. 1 point
  calle_jr

  Det smutsiga nätet

  Peos imponerande genomgång av de parametrar som påverkar kvalitén på din strömförsöjning finns nu som artikel, se här. Artikeln är en pedagogisk genomlysning av allt man vill känna till om kraftmatning, störningar, filter, vad som påverkar och hur man kan åtgärda. De olika avsnitten är kompletterade med en rad exempel och mätningar. Artikeln är en kondenserad version av tråden med samma namn som finns här.
 2. 1 point
  Morello

  DIY försteg

  Jag tröttnade på allt remastrat skräp och avslutade kontot. Köper istället mer CD nu än någonsin och det är fantastiskt mycket roligare att ha ett riktigt album än att klicka på datorn. Gårdagens lunchpromenad i vasastan renderade inte mindre än 10 album - inklusive en tidig CD-utgåva av Eric Claptons "slowhand"! Väl hemma köptes ett album till via ebay.
 3. 1 point
  Vox

  Devialet

  Du inser väl att du i och med uppgraderingen betalar för "kortet" som de ännu inte tagit fram? Uppgraderingspengarna kommer vara en del av finansieringen av utvecklingskostnaderna.
 4. 1 point
  octavia rs

  Ny strömförsörjning till hifi:n

  Fick tid att fortsätta med mitt projekt, nu återstår bara inkoppling i centralen och mätarskåpet. Kanalen ovan garderoberna. Blev väl inte världens snyggaste men de syns ju inte och slangen kommer ju inte flytta på sig. Kablarna i centralen. Kabeln i mätarskåpet.