Jump to content

When I was a kid...


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
On 2021-08-20 at 08:30, YYZ said:

762022094_AteMud(226x300).jpg.fd0014119597914e562606f5b3a10983.jpg

Jag minns när jag var på semester med familjen när jag var 7 år uppe i Norrland... och jag stod utanför en Pizzeria när morsan o dom andra var inne o beställde Pizza... Där utanför stod en Epa-traktor och den hade fina lysen. Var en sån där kapad Volvo Duett och det var lite söndrigt på lysena där bak så jag tog en hammare som låg där och tog sönder lite mer, för det hörde ju till tyckte jag.... För är det sönder så ska det verkligen vara det också... Det gick ju bra enda tills morsan kom ut... "Vad håller du på med?" ...-  Men det är ju sönder... - Så jag tog sönder lite till!..." ;)  "Hoppa genast in i bilen o sätt dig!" Och sen åkte vi därifrån... Och så var hela min uppväxt att jag inte var mycket för att laga saker... Vissa åt jord... Andra lagade eller plockade isär saker o ting... Ap-smidigt! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

 

Ja, lite humor är det när vi sitter där med våra vinylskivor medan den gamle landskroniten som också lurade oss (ja, eller en tidigare generation) att klippa sönder nylonstrumpor för att få färgTV också höjer CD-skivan till skyarna! Luras han även här månne?

 

Kjell Stensson skrev även böcker som "Banda bättre", "Att köpa ljud : stereo, bandspelare, kassettdäck, skivor"  och sist men inte minst, "Hi-fi-handboken"

 

cd.jpg.70b5c40198d6324d8bf431fe65ed72f0.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

På hifitorget idag har jag bl.a. sett den här fina annonsen:

20858D73-42E7-4D91-BCA5-27A82394FD98.jpeg

Jag känner ett extremt stort sug att "skicka lite pengar"! :D 

 

Jag har dock sett en annan variant av samma annons där det faktiskt framgår att man säljer brusreducerande hörlurar...

Bra att veta, jag var lite fundersam om det handlade om personlig hygien i form av rakning eller ett nytt och aktivt bättre liv! ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 2012-02-05 at 16:29, calle_jr said:

Den sista snubben här verkar va jag hahaha :P Eller när man blir utan likes vad ensam man känner sig, fast man aldrig har träffat folk IRL. Like-funktionen på forum och sociala medier kan vara både världens bästa funktion men även världens sämsta uppfinning, beroende på vem du frågar, för man har sån makt. Som jag tror många inte lägger märke till.... Men ibland ser man att det går att störa ut mål på detta sätt. Men en rolig grej var när det hände en själv på ett annat forum en gång i tiden och man inte ens hade noterat att funktionen fanns... Då helt plötsligt insåg man att jaha här har folk like:at allt utom mina inlägg o jag som inte ens hade upptäckt funktionen som sådan... Så om man inte känner till att den existerar ja då finns ju inte själva problemet :P ××× vad jag skrattade efteråt 😀 

old_days-03.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...