Jump to content

Grand Slam till Compact Reference One


Recommended Posts

CR1_v2.jpg

TAD Compact Reference har under 2010 gjort en fullständig Grand Slam i tidskriften The Absolute Sound. Det började med The Golden Ear Award sommaren 2010 därefter kom i december samma år utmärkelsen Cost-No-Object-Stand-Mounted-Loudspeaker of the Year. Nu i februari 2011 fick den även Editors Choice Award 2011 av samma tidning.

Jonathan Valin skriver bland annat följande i senaste numret av tidningen. "For those who lust after TAD Reference Ones or Magico Q5s but don’t have the room for either, the CR1s are in my opinion, at this writing, the best option available."

Att TAD Compact Reference har fallit de ansedda skribenterna på The Absolute Sound så pass mycket i smaken gör oss på Ultimate både stolta och glada. Det var så tidigt som 2006 som vi först började läsa på internet om en ny satsning från TAD. Ju mer vi läste under året desto mer intresserade blev vi. Därför missade vi heller inte chansen när den första produktionsmodellen av högtalaren, TAD Reference One, skulle visas på en mässa i New York. Under våren 2007 flög vi dit och fick träffa Andrew Jones och hans skapelse för första gången.

Efter mötet kände vi direkt att det här en högtalare vi måste ta hem till Sverige och presentera på den svenska marknaden. Vi ska inte vila förrän den står i butiken. Vi fick kämpa hårt för att få hem ett första exemplar, men i januari 2008 kom den tillslut till vår butik. Ända sedan dess har vi tyckt att det varit förvånansvärt tyst om TAD och deras produkter. Inte bara i Sverige utan generellt i hela världen. Vi har aldrig tvivlat på högtalaren då vi mycket väl vet vad den är kapabel till. Med dessa utmärkelser känner vi att vår magkänsla från 2007 var och är fortfarande helt rätt.

Är du intresserad av bilda dig en egen uppfattning om TAD och deras produkter så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Här i Vimmerby finns möjligheten att lyssna på TAD Reference One året runt. Slå oss en signal och boka en tid 0492-158 48 eller maila Jörgen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...