Jump to content

Pro-Ject Debut Esprit gör succé!


Ljudtema

Recommended Posts

Pro-Ject Debut Esprit gör succé!

Esprit_vit_web.jpg

Pro-Ject lanserade i höstas den tredje inkarnationen av sin Xpression-modell där den mest uppseendeväckande nyheten var en akryltallrik, något som är minst sagt ovanligt i prisklassen och hittills bara funnits på betydligt dyrare skivspelare.

Efter det chockerade Pro-Ject återigen med den helt nya Debut Esprit, en uppgraderad version av sin instegsmodell och världens kanske mest sålda skivspelare Pro-Ject Debut, också den med akryltallrik! Det har gjort att man lyckats nå en hittills ohörd ljudkvalitet för en Debut samtidigt som skivspelarens design verkligen blev något alldeles extra genom kombinationen av den semitransparenta, vita tallriken samt den lackade plinten.

Som pricken över i har Debut Esprit också bestyckats med den nya pickupen Ortofon Alpha men har i övrigt precis samma högkvalitativa grundkonstruktion som den ordinarie Debut, med ett sofistikerat lager, Pro-Jects egentillverkade motor samt tonarmen 8.6.

Det är med andra ord inte förvånande att Debut Esprit har gjort omedelbar succé och legat högst upp på önskelistan hos såväl kräsna audiofiler som designintresserade musikälskare!

Upplev den hos din närmaste återförsäljare!

Pris: 3.100 kr

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...