Jump to content

Arcam lanserar Solo Movie 2.1


Ljudtema

Recommended Posts

Arcam Solo Movie 2.1

arcam-solo-movie2.1_web_small.jpg

Arcam fortsätter att expandera sitt modellprogram i den succéartade Solo-serien, och nu handlar det om en efterlängtad 2.1-version av Solo Movie 5.1. Nyheten som logiskt nog är döpt till Solo Movie 2.1 gör allt som sitt större syskon men i två plus en kanaler, den sistnämnda en dedikerad djupbaskanal.

I många fall vill man ha en modern och snygg högprestandaanläggning för både film och musik, men har helt enkelt inte plats för varken center- eller surroundhögtalare. Solo Movie 2.1 erbjuder den perfekta lösningen och tack vare att tre slutsteg samt den processorteknik som därmed inte längre behövs har exkluderats så är Solo Movie 2.1 också det billigaste sättet någonsin att nå Arcams välkänt höga bild- och ljudprestanda.

Orsaken till den fantastiska bild- och ljudkvaliteten ligger i Arcams egenutvecklade teknik i allt från DVD konstruktionen som är direkt hämtad från Arcams senaste generation DVD-spelare, till den avancerade processortekniken samt högklassiga slutstegen som garanterar en fullödig upplevelse vare sig man ser på film eller lyssnar till musik. Tillsammans med en välljudande FM/AM- eller DAB-radio samt avancerade integrationsmöjligheter med iPod gör det Solo Movie 2.1 till ett komplett underhållningssystem för alla som hellre kör med 2.1-ljud men inte vill tumma på bild- och ljudkvaliteten.

Pris: 22.000kr (FM/AM-radio), 23.500kr (DAB/FM-radio)

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...