Jump to content

TRI: Trioder från Japan


Transient Design

Recommended Posts

När man talar om små men mycket välbyggda rörförstärkare från Japan så tänker de flesta på Leben men nu finns ytterligare ett märke representerat i Sverige: TRI

Detta är maskiner som är små men ack så trevliga att se på och lyssna till. Med ca 100 timmars spelande på de första exemplaren så är vi övertygade att dessa produkter kan finna en plats i hifi-sverige.

http://www.triode.co.jp/distributer.htm

Priserna ligger på strax under 20 000kr för de minsta och ca 35 alt 45 för monoblocken. Komplett prislista kommer snart på vår hemsida.

TRI använder bara Japansk-tillverkade motstånd och kondensatorer och mycket tid är nerlagt för att finna en perfekt klang. Finishen är (som vanligt) när det gäller japansk hifi på topp och de känns mycket påkostade och välbyggda.

A88SE_5.jpg

A88SE är en single ended KT88 integrerad förstärkare som kostar 18 900kr och som står och spelar för fullt bakom mig när detta skrivs. Tight bas, välupplöst diskant och med en härlig musikalitet utan krångel eller krusiduller gör att man verkligen måste nypa sig i armen för att komma ihåg att detta bara är en liten "effektsvag" 12W-are.

Ett par exemplar har smugit sig in på besök till Akkelis i Göteborg så de som har lust och möjlighet att höra dem så går det bra på torsdagar och fredagar efter kl 12.

Mvh Lasse

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...