Jump to content

Premiär för Audiovectors banbrytande S3-serie


Ljudtema

Recommended Posts

Premiär för Audiovectors banbrytande S3-serie

S3_gruppbild_web.jpg

Glöm allt du tidigare har hört! Efter ett drygt decennium med den succéartade M-serien har man nått vägs ände med de fyrkantiga kabinetten och lanserar nu den revolutionerande S-serien. Med ett helt nytt välvt kabinett får man optimala internakustiska förhållanden vilket leder till att man kan använda betydligt mindre dämpmaterial, något ger ett mer levande, detaljerat och dynamisk ljud samt en ännu bättre förmåga att hantera komplicerade musikstycken.

Audiovector har också utvecklat nya, trepunktsupphängda element, med betydligt kraftigare korgar, nya membran i glas- och kolfiberlaminat samt talspolar lindade på titan, vilket har gjort dem mer reaktionssnabba och exakta än någonsin tidigare. Högtalarna har samtidigt fått en nyutvecklad och extremt effektiv filterteknik, Dynamic Feed Forward, som halverar förlusterna jämfört med tidigare filter. Dessutom har S3-högtalarna en nedåtriktad basport, samt en avancerad, vibrationshanterande fot i samma stil som i hos de stora Si6-modellerna.

Sammantaget har det gjort att de nya S-högtalarna har en revolutionerande prestanda, där Audiovectors typiska kvaliteter som det rena, dynamiska, exakta och engagerande ljudet samt förmågan att klara av även den mest komplexa musiken, nu har nått en närmast ofattbart hög nivå.

Golvhögtalarna i serien heter S3 och finns i fyra nivåer; S3, S3 Super, S3 Signature samt S3 Avantgarde, och självklart är högtalarna uppgraderbara mellan de olika nivåerna. Detsamma gäller för stativhögtalarna S1, centerhögtalarna SC samt subbasarna S-Sub.

Kort sagt är den nya S-serien inte bara den mest kompletta från Audiovector någonsin, utan också med bred marginal det absolut bästa man överhuvudtaget skapat i prisklassen.

Pris: 18.200 kr (S3), 25.000 kr (S3 Super), 34.000 kr (S3 Signature) och 49.000 kr (S3 Avantgarde)

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...