Jump to content

Leben - Nytt i butiken


Akkelis Audio

Recommended Posts

”Det finns alltid en orsak att besöka Akkelis Audio”. (nytt ordspråk i Gbg regionen) En alldeles färsk orsak är att nya tunga rörapparater kommit till butiken från japanska Leben.

leben1.jpg

Leben representerar det bästa av högklassig japansk byggkvalitet i tidlös design där varje komponent är framlyssnad av konstruktören.

leben2.jpg

Finishen är svår att få fram på bild, den måste upplevas. Den integrerade förstärkaren CS-600 är en kraftfull och flexibel förstärkare med användbara finesser som ”Bass bost”, kanske inte helt puristiskt men väldigt användbart vid lyssning på låg nivå. Den har också tape monitor, hörlursuttag, möjlighet att välja högtalarimpedans mellan 4/6*8*16 ohm, mm.

leben3.jpg

Försteget RC-28CZX med separat nätdel håller även det högsta klass och erbjuder stor flexibilitet. Det har även inbyggt RIAA steg. Rören i försteget är valda med omsorg och det sitter därför gamla NOS rör från General Electric av amerikansk militärstandard.

leben4.jpg

Slutsteget Cs-660P är ett kraftfullt och flexibelt slutsteg med KT66 rör som standard. Det går dock att köra 9 olika rörtyper i detta slutsteg genom att kombinera dom vippbrytare som sitter på baksidan på rätt sätt. Cs-660P kan även kopplas om och bli monoblock.

Leben finns uppkopplat i butiken, välkomna att komma in och lyssna. Som sagt: ”Det finns alltid en orsak att besöka Akkelis Audio”.;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...