Jump to content

Premiär för Audiovectors bästa högtalare någonsin!


Ljudtema

Recommended Posts

Audiovector Si6 Signature SE, Avantgarde SE och Avantgarde Arreté SE

- Audiovectors bästa högtalare någonsin!

AVSi6SE_web.jpg

Audiovector arbetar ständigt på nya sätt att förbättra sina högtalare, och tack vare de unika uppgraderingsmöjligheterna har alla ägare till modellerna i M-, Mi-, S- eller Si-serien alltid kunnat följa med i utvecklingen.

En av de allra viktigaste konstruktionsprinciperna bakom Audiovectors högtalare är att inte lösa problem genom onödig dämpning för då tar man samtidigt också bort detaljer, dynamik och tydlighet; kort och gott livet i musiken. Istället konstruerar man för att problemen inte skall uppstå i första hand, med specialutvecklade och enormt reaktionssnabba element, effektiv filterteknik, precist anpassade kabinett samt vibrationshanterande interface i både elementinfästning och genom högtalarfoten Superstand.

Si6-högtalarna representerar Audiovectors samlade tekniska expertis och använder därför deras mest avancerade konstruktionsprinciper, som den extrema egenutvecklade Avantgarde-diskanten i Avantgarde-modellerna samt NCS-frysbehandling av kablar och alla koppardelar i Avantgarde Arreté.

Med de nya SE-modellerna har man tagit ytterligare ett stort kliv framåt i utvecklingen genom ett helt nytt dämpmaterial med mikroskopiskt små s.k. nanoporer vilket möjliggjort stora internakustiska förbättringar samt optimering av både filter och basreflexavstämning.

Det hela visar sig i ett ännu renare, mer tydligt och dynamiskt ljud som när det gäller Si6-högtalarna tål att jämföras med vad som helst. Den nya Si6 SE-serien är helt enkelt de bästa högtalarna någonsin från Audiovector!

Välkommen in till din Audiovector-återförsäljare för en oförglömlig musikupplevelse!

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...