Jump to content

Höstens hetaste skivspelare - Xpression III


Ljudtema

Recommended Posts

Premiär för Pro-Ject Xpression III

xpression3_web.jpg

Nu lanserar Pro-Ject en av sina allra hetaste skivspelarnyheter någonsin - Xpression III.

Xpression-modellerna har alltid blandat klassiska former med moderna konstruktionslösningar, vilket inte minst har märkts på användandet av en mycket avancerad tonarm i kolfiber, något man vanligtvis bara hittar på betydligt dyrare skivspelare. Nu är det dags för den tredje generationens Xpression och den här gången har Pro-Ject verkligen överträffat alla förväntningar!

Den stora nyheten på Xpression III är den exklusiva skivtallriken i akryl som har flera viktiga fördelar jämfört med den metalltallrik som använts på tidigare Xpression-modeller. Inte minst är den mindre vibrationsbenägen och samtidigt belastar den lagret i mycket lägre utsträckning vilket i sin tur leder till en jämnare och mer exakt skivrotation och därmed betydligt bättre ljud.

Xpression III har dessutom ett enormt högkvalitativt lager, själva hjärtat i skivspelaren, som ger bästa möjliga förutsättningar för en så precis och stabil skivavläsning som möjligt. Även tonarmen är en ovanligt påkostad konstruktion i kolfiber och sätter ribban för vad som är möjligt att åstadkomma hos en skivspelare i prisklassen.

Utseendemässigt har Xpression III också uppdaterats ordentligt, och kan nu stoltsera med samma tjusigt mörkgråa högglansfinish som flera av modellerna i RPM-serien har begåvats med.

Men trots den skyhöga tekniska standarden samt den klassledande byggkvaliteten är prisvärdheten fortfarande densamma som alltid från Pro-Ject.

Xpression III är helt enkelt en väldigt lyxig skivspelare för väldigt lite pengar!

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...