Jump to content

Marten - demo 14/15 September


Guest Audio Concept

Recommended Posts

Guest Audio Concept

Stort tack till alla besökare och Marten som var på plats och demade Bird, Miles och Duke under två mycket trevliga dagar. Vi använde i övrigt elektronik från Boulder, MBL och Weiss. Kablarna vi använde var från japanska Nanotech.

En kort summering av besökarnas alla intryck är en mycket positiv förvåning över de inneboende kvaliteter som uppställningarna erbjöd. Av dessa kommentarer kan man lätt förstå de utmärkelser som Marten nu har gjort sig förtjänt av – som t.ex. Golden Ear Award och Product of the Year som efter vad vi vet skall hämtas av Leif personligen i England inom kort.

Vi var själva också mycket nöjda med de kombinationer vi provade, och Martens högtalare kommer att finnas permanent hos oss för provlyssning, påseende och beställning.

Under kommande vecka kommer även BIRD att finnas kvar hos oss för de av er som vill höra mer av den, alternativt uppleva den i någon specifik kombination.

Ps.

Fredag morgon började lätt ångestfylld eftersom vår mycket pålitliga och eminenta espressomaskin som i världsrekord-liknande-tempo under relativt kort tid har pressat ur sig nästan 8000 koppar espresso, fick någon form av hicka som vi inte omedelbart kunde diagnostisera. Upplivningsförsök påbörjades omedelbums men under dessa avgörande minuter steg enbart vår förtvivlan och vi kände att katastrofen var nära om vi under helgen skulle hänvisas enbart till bryggkaffets mer grumliga kvaliteter och avsevärt mindre centralstimulerande effekt… T.ex. hade Gunnar vid den här tidpunkten långt ifrån fått morgonens dos av kaffe. Inte jag heller för den delen. Krisen var ett faktum.

Lätt panik utbröt i företagets köksregioner, krafttuttrycken haglade och upplivningsförsöken gick från finstämd till brutalt. Inget hjälpte. Personen med allra mest sinnesnärvaro av oss (en kvinna givetvis), satte dock, efter att ha skådat hennes manliga kollegers ynkliga tillstånd direkt ingång med den enda vettiga räddningsaktion. Inom en timme stod där en ny och skinande blank Jura av bästa Schweiziska kvalitet, redo att förse alla med elixiret som sätter guldkant på varje ljudupplevelse. Ordningen återställdes således och om vår gamla espressomaskin var fantastisk så är den nya faktiskt ännu bättre, vilket kommer att glädja alla er som gillar espresso, latte mm.

Fler kvinnor inom hifi!

Välkommen in!

Mvh, Audio Concept

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...