Jump to content

Arcam MS250 - Den kompletta musikspelaren


Ljudtema

Recommended Posts

Premiär för Arcams nya musikserver MS250

arcam_ms250_front_web.jpg

Arcam MS250 är den kompletta musikspelaren! För det första är den en riktig high end CD-spelare, men det är också bara början. MS250 har en inbyggd hårddisk på 400Gb där man kan lagra runt 640 CD-skivor helt okomprimerat för maximal ljudkvalitet, eller uppemot 80.000 låtar i ett komprimerat format. Behöver man ännu mer är det bara att expandera lagringsutrymmet i all oändlighet genom att helt enkelt ansluta en extern hårddisk av valfri storlek via någon av USB-kontakterna. Det är dessutom möjligt att göra sina egna skivor tack vare den inbyggda brännaren.

Men när man kopplar Arcam MS250 till ett nätverk kan den verkligen visa vad den går för. MS250 kan nämligen spela upp musik som är lagrad på de anslutna datorerna och det går även att lyssna till internetradio som nu låter bättre än någonsin.

Egentligen är Arcam MS250 faktiskt fyra spelare i en, eftersom den har fyra helt separata utgångar med individuell volymreglering. Det gör att man kan lyssna till vilken musik som helst, på vilken plats som helst i hemmet, närhelst man önskar – klassiskt i arbetsrummet, hårdrock i vardagsrummet och valfri radiokanal direkt streamad från internet till köket. Som om inte detta vore nog finns slutligen också två analoga ingångar för att koppla in ytterligare källor som också blir tillgängliga i alla zoner.

Tack vare ett mycket smidigt interface, samt möjligheten att ansluta både skärm och tangentbord för enklast möjliga navigation eller för att namnge låtar eller spellistor, är Arcam MS250 både en dröm att lyssna till och att använda. För custom installation har Arcam dessutom ett mycket gott stöd genom färdiga styrmoduler för de mest populära systemen.

LjudtemaLogga.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...