Jump to content

Ultimata vägguttag


Recommended Posts

Oyaide släpper nu en serie godkända vägguttag för svenska marknaden med mycket hög hifi-kvalitet! Plasten kommer från en tysk tillverkare och är en mycket stark glasfiberarmerad variant vilket borgar för stabil anslutning och lång livslängd.

247221-origpic-55ae40.jpg

Metalldelarna är precis som hos deras andra kontakter handpolerade dubbla gånger mellan varje ytbehandling och kryoeniskt behandlade för bästa ledningsförmåga. Skruvarna är i tillverkade av rostfritt stål och kraftfulla nog att tåla rejäla åtdragningar!

Dessa SWO-XXX kommer i tre olika utgöranden: Silver /Rhodium, Guld och Guld/ Palladium. Vilken variant som man föredrar beror på ljudideal och smak. Guld låter fylligt och mjukt, Guld/ Palladium låter lite striktare och mer nyktert och silver/ rhodium ger detaljälskaren full valuta med utsträckt diskant och tight återgivning.

247221-origpic-bee1c6.jpg

Pris: 890kr/st

För den som vill så rekomenderar vi att montera några av dessa i en stadig låda och själv bygga en förgreningsdosa. Vi har kontakter (snickare) som tillverkar snygga lådor i plywood som skulle fungera mycket bra för ändamålet.

Och med medföljande täcklock så blir den "underklädeslila" färgen nästan osynlig:

247221-origpic-92e55a.jpg

Bilderna visar varianten med Guld/ Palladium. Varianten med endast Guld har färgen röd och Silver/ Rhodium är helt svart.

Oyaide kommer under hösten även att släppa en komplett förgreningsdosa med låda fräst ur aluminium, pris ännu inte känt.

Mvh Lasse

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...