Jump to content

Absorbenter till 29% bättre pris.


Recommended Posts

Gruppköp akustikpaneler:

Fördelar:

Rummets påverkan på ljudåtergivning är ett känt faktum, men visste du att det är lätt att själv förbättra ljudet?

Den akustiska påverkan ett rum har ger tyvärr många problem. För att uppnå den optimala återgivningen med ditt system kan det krävas lite jobb, men det går! Det kan röra sig om stora skillnader i amplitud vid olika frekvenser. De är dessa som ställer till det. Även tidiga reflektioner tak, väggar och golv kan ställa till det. Rummets egenskaper gör att återgivningen blir ofukuserad och obalanserad. Med enkla medel kan du drastiskt förbättra ljudkvalitén. Börja med att hitta en bra placering av högtalarna och gå sedan vidare till diffusorer och absorbenter.

SDAChurch_thumb.jpg

S2-wall_thumb.jpg

Beställning:

BioSpecialisten erbjuder nu medlemmar en möjlighet att förbättra sin återgivning i hemmabio/hifi-rummet med ett sk. gruppköp. Det innebär i praktiken att alla medlemmar går ihop och tillsammans organiserat beställer ett större antal produkter för att hålla ner priser och omkostnader. När målet för beställningen är gjord läggs en handpenning av dig som kund för att säkerhetsställa din order som uppgår till 50% av värdet av det du vill ha.

Frakt tillkommer på priset då frakten varierar beroende på storlek och mängd. Alternativt kan varorna hämtas i vår butik i Kungsbacka.

Produkter:

Absorbenterna kommer från tillverkaren ClearSonic i USA och håller mycket hög kvalitet. Det rör sig om 2 modeller, STC4 och STC5.

ClearSonic SORBER ljudabsorberande paneler är ett enkelt och effektivt sätt att begränsa ljud och ljudreflexer. SORBER panelerna är tillverkade av styv 38 mm tjock komprimerat glasfiber inklätt i kraftigt tyg.

Alla SORBER paneler har kardborrefästen så att de kan fästas på de flesta underlag.

STC4 och STC5 kan användas både på vägg och i tak.

Effektiv ljudreducering: SORBER-panelerna både reflekterar och absorberar ljudet. SORBERS ljudabsorbtionskoefficient är högre än 90%

Utföranden: Leveras i ljus eller mörkgrått tyg. För en merkostnad av 250:- kan absorbenterna beställas i de flesta färger. Kontakta oss för mer information.

Brandsäkra: Alla SOBRA-paneler har testats av Point laboratorierna I USA och fått klassningen ”Class A”. Testdokument kan erhållas vid djupare intresse.

NRC Ratings: Ljudreduceringskoeffiecient (Noice Reduction Coefficient) (NRC) är ett mått på den akustiska absorbtionen hos ett material beräknad genom att man tar medelvärdet av dess ljudabsorbtionkoeffiecient vid 125, 250, 500, 1000 och 2000 Hz, uttryckt i den närmaste multipeln av 0.05.

Frekvens reducering per Hz

Absorbent: 125 250 500 1000 4000

SORBER 0.13 0.58 1.01 1.05 0.90

OBS! All information samt teknisk information kommer från tillverkaren.

Modell: Storlek: Pris/st. Ord.Pris: Gruppköpsrabatt:

STC4: 610 x 1220 x 38 mm 990:- 1390:-/st ca 29%

STC5: 610 x 1680 x 38 mm 1175:- 1650:-/st ca 29%

OBS! Efter denna order kommer priset gå över till ordinariepriser som står ovan och även finnas i vårt orginalsortiment.

Varorna beställs och köps av svensk distributör dvs ej egen import.

Vid intresse maila eller ring till vår butik:

BioSpecialisten

Östergatan 11

0300-71730

Mail: info@biospecialisten.se

Hemsida: BioSpecialisten

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...