Jump to content

Hur ser din drömstereo ut??


thli72

Recommended Posts

Fast dom Tannoy med äldre stil som tex Kensington och Sandringham bland annat, var några av mina favoriter från förr :)

 

Tannoy! Världens Äldsta Högtalartillverkare! - Högtalare - Component forum

 

Jag var mycket inne på Sandringham ett tag, men det blev aldrig av och jag ändrade mig i sista stund, från att köpa Balance demo ex av Glenair 10 när min morsa sa.. "Nu köper du ingen mer hifi min son för då blir det ingen mer Skara Sommarland för din del... Om du lägger så lite som en till krona på det här intresset...!!" Så jag gjorde som hon sa... iaf tillfälligt :smash: Mmm, det var lite om det.. deh.. Tannoy blev det i varje fall aldrig några, tack vare min kära förstående mor.. Ja, så kan det gå sa den blinde till den gamle.. :clown:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nytt vill nog dom flesta ha.. Problemet brukar mer vara att man saknar det man byter ut, så det kan ibland vara värt att spara det man har istället, som tex mina gamla Cremona M som jag enbart bytte ut för att min moster tyckte att dom var fula.. Sen kom jag på att det säger hon om allt :1916597504_lyingface:

Link to comment
Share on other sites

Jag drömmer inte så mycket nu heller och jag brukar bara handla utefter vad jag har råd med, en eller två månader back går väl an, men inte mer än så. Innan kunde man ju bränna hur mycket som helst och det väldigt ofta.. Det händer nästan aldrig längre. Dessutom har jag allt som jag behöver förutom en ny tv. Det enda jag skulle vilja ha där är en Loewe tv, även om det troligen inte blir en sådan.. Jag gör väl som alla andra å köper en Samsung eller en LG. Innan hade man ju rena lyxproblemet när man skulle välja mellan SF Stradivari, KEF Blade osv.. Idag är jag en något klokare människa, även om det kan bli mycket hörlurar men då är det helt andra pengar det handlar om... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...