Jump to content

My Crib + SF Bio Skybaren! ;)


Hifi_Perrra

Recommended Posts

Sonus Faber Cremona M i äkta Lönn. M = Modificato. Beställde dom från Italien i Mars år 2011 via Audio Nord och bytte in dom i April 2012 mot ett par Sonus Faber Guarneri Memento samt ett par System Audio Mantra 60 i Svart Satin eller Svart Highgloss. Minns ej vilken finish exakt det var på dom SA :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Hifi_Perrra changed the title to Min Hifi 2023
  • 2 weeks later...

Försökte få till ett byte till ett par Peak Consult idag men sen när jag hade valt ut ett par för jag skulle byta in lite också tänkte jag... Då visade det sig att det inte alls var några "demo-ex" utan "säljes för kunds räkning!" Så nu får jag tänka om lite. Ville ju bli av med något iaf också... Mest lite av varje jag har o inget jätte "hi-end" och alltid skoj med Peak... Men jag hittar väl nåt annat eventuellt. Har ju massa prylar stående som kan bytas in och jag gillar inte att stå o sälja.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Stereon just nu. Lite fix återstår med övriga rum. Har satt upp gardiner i köket och städat mitt lilla sovrum och nästan hela den 60 m2 stora lägenheten är genomgången. Vi började i Torsdags nånting och har gjort något varje dag. I Fredags städade jag från 17:11 till 22:34. Men då var det mest att få i ordning på garderoben. Nu ungefär 30 % av arbetet kvar att fixa med :)

 

Link to comment
Share on other sites

Fler bilder ovan från ikväll :)

 

Detta är stereon i musik-rummet just nu. En riktigt lyckad kombo. Tänkte först att CV får bli nåt tillfälligt. Men kombinationen är grym så jag vägrar egentligen att sälja dom... Och dom är inte det minsta placeringskänsliga. Jag har tidigare till och med haft dom bakom tvn och det lät förvånansvärt bra men enbart ett kort tag mer på test... Galet egentligen när man tänker på det... Enda högtalaren jag har kunnat placera nästan hur som helst utan att dom har tappat något särskilt i ljudkvalitét... 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Hifi_Perrra changed the title to My Crib + SF Bio Skybaren! ;)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...