Jump to content

Silent Angel N8 PRO


Recommended Posts

Hej Vänner
 
Nu släpper Silent Angel en proffs-version av sin populära Bonn N8 switch kallad PRO! Helt klart så är denna typ av produkt het på marknaden idag då många kunder upplever en ljudförbättring genom att uppgradera sitt nätverk med nya nätdelar och switchar, LAN-kablar mm. 
 
n8-pro-features-image.png
 
Pris till kund med moms: 
11500kr UTAN extern klock-ingång. 
14700kr MED extern klock-ingång. 
 
1. Ännu med 8 st LAN-portar men nu placerade på lite större avstånd till varandra än tidigare för mindre störningar dem emellan. Guldpläterade. 
 
2. De blinkande LED lamporna vid varje utgång går att manuellt stänga av på en brytare på baksidan för att minimera risken för negativ inverkan av dessa. 
 
3. Nya N8 PRO innehåller nu en inbyggd avancerad strömförsörjning av mycket bra kvalitet ("Radar Grade") men för den användare som ändå vill fortsätta att använda sin egen favorit nätdel (iFi Audio Elite Power?) så finns ändå möjligheten att göra detta med en 12V DC ingång som helt kopplar förbi den interna nätdelen. 
 
4. World Clock. Nya PRO använder en TCXO (Temperatur kontrollerad kristall oscillator) klocka av mycket hög klass med endast extremt låga 0,1 ppm (parts per million) avdrift /fasbrus. 50 ggr lägre jitter än innan. 
 
5. N8 PRO kommer i två smaker: MED eller UTAN den exklusiva externa klocka-ingången. De få kunder som redan har en extern master-klocka kommer älska denna möjlighet! 
 
6. Dedikerad guldpläterad jord-skruv som fungerar med banan-kontakter. För att ansluta din Entreq jord-burk som absorberar högfrekventa störningar på jordplanet. Eller för att ansluta det galvaniskt flytande jord-uttaget på en iFi AC iPurifier som också dämpar störningar på jorden. Eller båda två på samma gång! 
 
7. Inuti enheten så ligger speciella EMI-absorbenter för att minska störningar mm. 
 
Se film och bilder och mer specifikationer på deras hemsida nedan: 
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...