Jump to content

Världens bästa högtalare - Avantgarde Trio G3


Akkelis Audio

Recommended Posts

Värdens bästa högtalare !!!???
Avantgardes nya Trio G3, helaktivt med i-Tron teknik.
Om det låter lika bra som teorin bakom med perfekt akustisk fas, direktkopplade förstärkare mot elementen. Element som är specialbyggda för ändamålet med en impedans i varje element som gör att känsligheten är lika på alla element så man slipper dämpa något, osv. Hornladdning som gör att rörlig massa är minimal, distortionen jättelåg, Ja då måste detta vara världens bästa högtalarsystem. Ser framemot att lyssna på det.
Se gärna filmen och bli lika nyfikna som vi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Utav dom "udda" högtalarna på marknaden sticker dessa ut rätt rejält. . .skulle vara en "hifidröm" att lyssna på Avantgarde, Magnepan och en mer konventionell högtalare i samma rum, väldigt olika teknik..väldigt olika ljud?

 

Men en intressant högtalare, känns inte som aktiva högtalare är speciellt populära bland "hiend folket", men i "superdyra klassen" kanske det funkar, alla Goldmund är väl aktiva och till o med Magicos M9 är väl halvaktiv

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jag skulle inte vilja sitta framför dessa o råka dra på lite för mycket på stereon... Vet en gympalärare i stan som kom in efter eleverna, som hade stängt av på högsta volym... Han fick så svår tinnitus av det hela att han gick under totalt o kunde inte mer jobba alls inom skolans värld... Stackare... Man får helt enkelt se upp...

 

En annan snubbe eller kompis var Dj för en massa herrans år sedan på ett skol-disco och då hittade dom en dö katt där inne i en högtalare dagen efter... Den hade krupit in där o trodde väl att det kanske var lite mysigt där inne... Men icke... Den kom till katt himlen sen... Hoppas jag iaf... J_kligt stor basport må jag säga... Var säkert JBL i båda fallen... Eller nån annan stor mastodont högtalare... Ej Avantgarde från Ankeborg... :grin:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...