Jump to content

iFi Audio Zen Signature v2 (HFM = Hifiman)


Transient Design

Recommended Posts

iFi Audio gjorde nyligen en uppdatering av deras Zen Signature serie (DAC och CAN) för att få i de senaste chippen osv. Men det för mig mest intressanta är att hörlursförstärkaren som de kallar Zen CAN Signature v2 HFM heter just HFM då den är specialanpassad för att spela bra tillsammans hörlurar från Hifiman! Givetvis så låter den utmärkt med massor av andra hörlurar också men en av knapparna är till för att justera frekvensgången på just Hifimans olika lurar i deras 500-serie. Som i dagsläget nu bytt namn till Sundara istället och bör därför även fungera bra till HE-400se mfl lurar. 

 

Pris 3300kr /st löst. Medföljer gör iFi´s nätdel iPower 5V. Blå snygg färg men även lite bättre komponenter än standard Zen CAN. 

 

ZEN-signature-Set-HFM-01.jpg

 

ZEN-signature-Set-HFM-02.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Med hela 1600 mW och klass A i utgångssteget så går den lite varmare än övriga ZEN -produkter. Men oj så bra den låter! Och är balanserad rakt igenom med både 4.4mm balanserat in och ut vilket gör att den även går utmärkt att använda som ett analogt försteg för den som vill. Och ännu bättre låter den om man ansluter en bättre nätdel som iPowerX istället eller om man vill pressa ut de sista detaljerna så fungerar även en iPower ELITE utmärkt att använda till. 

 

Zen DAC v2 Signature har precis som Zen DAC v2 fått nya snabbare / 16x kraftfullare chip vilket gör att de nu kan avkoda även MQA högupplöst. Stort intresse från kunder på denna enheten märker vi vilket är jättekul! Även denna modell levereras med en iPower nätdel och kan låta ännu bättre med en iPowerX eller ELITE nätdel för den som vill ha det bästa. En mycket smidig och välljudande DAC för rimliga pengar. 

 

ZEN-DAC-signature-V2-1.jpg

ZEN-DAC-signature-V2-2.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...