Jump to content

iFi Audio 4.4mm till XLR 1.0 meter kabel


Recommended Posts

Nu så släpper iFi äntligen kabeln alla med nya Zen DAC och Zen CAN väntat på: Perfekt för att ansluta en Zen DAC direkt till ett par aktiva studiomonitorer med XLR ingång. Pris 1190kr till kund. Finns i lager för omedelbar leverans.  

 

xlr-44-1.jpg

 

 

Alla ZEN -enheterna är balanserat uppbyggda och tex ZEN CAN har både balanserade in och utgångar och fungerar därför som ett försteg med ljudkvalitet långt bortom vad priset anger. Och nu med denna kabel går det att köra äkta balanserat direkt till ett slutsteg med balanserade ingångar för störningsfri överföring. 

Link to comment
Share on other sites

Jag har fått lite snabb feedback från kunder ( och test i Hifi & Musik nyligen) på iFi Audio iDSD NEO. Med en lite bättre nätdel typ iPower Elite så låter den mycket bra för pengarna. Faktiskt förvånande bra. Med USB, Coax och optisk in liksom möjligheten till Bluetooth och balanserat ut via 4.4mm Pentaconn så fungerar den utmärkt även som DAC/ försteg till ett balanserat slutsteg. Attans att vi inte har några mässor längre annars hade det ju varit en kul anläggning att dema på... Det är kul att slå underifrån och krossa drakar! :-) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...