Jump to content

Vad köpte du senast? Allt utom hifi ...


Recommended Posts

Tråden för dig som är galen i att handla fast kanske inte enbart handlar hifi ...

 

Lägg upp en bild på ditt senaste köp eller ingen alls ...

 

Jag börjar:

 

Blev en Fleece Jacka igår från Fjällräven. En Polar Fleece från Naturkompaniet. Min andra av denna modell. Just denna är i Grå Ullblandning med insida av Vitt Teddyfoder ...

 

 

Fj_llr_ven_Polar_Fleecejacke_Herren_grey[1920x1920].jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Hifi_Perrra changed the title to Vad köpte du senast? Allt utom hifi ...

Den här! För att musiken säkert låter bättre o man lever längre.. Kanske?! :D Jag tycker att fler borde testa på vitaminer som extra energi för att uppnå mer välljud där hemma o inte bara whisky o rökepipa :sherlok:

20210301_201744.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mitt senaste köp på kort tid. En Helikon-Tex MBDU Combat Shirt i Svart från Milrab.se :)

 

Används av Polska Instatsstyrkan bland annat om jag nu läste rätt.. Det intressanta med den som jag ser det var axelfickorna med dragkedja, och att man kan fästa kardborre reflexer på ärmarna om man vill... Mycket smidigt om man är ute i skog o natur i sommar :) Jag valde den svarta för den såg mest diskret ut... 

 

 

 

 

kolory.png

Link to comment
Share on other sites

Blev en Haglöfs Elation Hood i STRL XL i färgen Tarn Blue :) Jag såg att den hade en något udda design med sin snedställda ficka på bröstet ovanför Haglöfs loggan så jag tänkte att jag testar o köper en sådan :tongue:

 

 

haglofs-elation-hood-men-tarn-blue-35.jpg

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Terminator said:

Tre till synes tjocka tröjor på tre veckor, kan inte låta bli att undra om det är kallt i Riddarborgen? :think:

Ånej, så värst kallt är det inte... Jag ska ha dom mot mygg... I min region är det bara Åsa-Nisse o Klabbarparn som har det kallare... Runt 30 plus, inomhus i dessa bistra tider... Jag har ju dessutom solen som ligger emot hela dagarna så jag har det ännu bättre = bastu-värme :grin:

Link to comment
Share on other sites

I den här släkten tror vi att vi håller oss borta från varandra med max 8 personer i privata tillställningar, men efter min uträkning visade det sig vara runt 30 personer, då personer i min omgivning har tolkat rekommendationen helt fel. Det visade sig att dom har gjort bedömningen att man får vara max 8 personer, inte totalt sett, utan i vardera grupp... I alla privata sammanhang... Så det har ju blivit 8+8+8 osv... Helt tokigt... Och det verkar fortsätta så också, oavsett vad man säger till dom... I övrigt har vi också köpt rätt mycket mat, men det är väl mest farsan som håller sig till brännvinet i den här släkten. Själv dricker jag mestadels vatten, mjölk o kaffe o lite saft, just nu skall sägas :)

Link to comment
Share on other sites

Fick sänka temperaturen på elementen för att det var för varmt, men nu är det 22,4 plus inomhus. En vinter hade jag 28 plus inne och innan i vinter hade jag 26,2 plus här inne så kallt är det knappast i "Riddarborgen", däremot har jag alltid gillat o handla kläder och utrustning som man har med sig ut i skogen och på fisketuren så det har jag varit lika nördig i, som hifin som var mitt förra intresse. Dessutom kostar ju en bra fleece inte mer än nån tusing eller två så då kan man ju lika gärna handla det istället och behålla hifin man har, för den låter ju inte direkt dåligt här hemma om man säger så :) Sen tar det ingen plats heller. Samma sak med armbandsuren man har :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jag tvingade min bror att köpa hårgelé till mig i födelsedags present så denna blev det... Annars hade han förmodligen inte gett mig nån present... Så den kom ju till användning redan första dagen :D Jag råkar tillhöra en av dom få i min ålder o släkt som fortfarande har användning för just hårgelé. Resten har håret på armarna istället, så lite tacksam är man ju allt...

studio-line-indestructible-extreme-gel-617357-426x426.jpg

Bild från Wikipedia.

1200px-Hair_gel.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Två stycken Rökvarnare till lägenheten för efter test funkade inte dom gamla. Inte heller våran Joniska radioaktiva på bottenplan som varnade för det mesta innan. Den hade väl också gjort sitt kan tänkas... :fire:

Link to comment
Share on other sites

Lite käk och denna: Zoegas Summer Edition 2021. Godaste Stormarknads kaffet jag druckit hittills i år. Luktar gott, lite sött, är mörkrost, lång eftersmak och så gott att jag började skratta, vilket inte händer så ofta i mitt hus. På en femte plats över det godaste kaffet jag smakat hitills.

 

Här kommer listan:

 

1: Göteborgs Kafferosteris Special Edition nånting....

2: Zoegas Summer Edition 2018.

3: Jamaica Blue Mountain.

4: En Espresso på en Libanesisk restaurang i Jönköping.

5: Zoegas Summer Edition 2021.

6: Cappuccino i Venedig eller andra delar av Italien.

7: Arvid Nordqvist Franskrost osv osv... Testar inte så jätte mycket kaffe tyvärr vilket man borde... :)

95cf74cad274eac4a8ea6a74da658bfd.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En Digital herr baseball keps från CDON.

Fanns ett gäng olika. Vissa stod det Trump 2020 på men dom valde jag bort haha :grin:

 

Skickas från USA. Leveranstid 30-40 dagar ca.

 

 

62331848-115942245-11453-org.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Beställde nära på en hel garderob med kläder samt ett par skor.

 

Blev ett par Saucony löpardojjer, en Boomerang tröja (stickad), 14 stycken kallingar från Björn Borg. 14 stycken t-shirs, 7 stycken sommarstrumpor och ett par Jeans från G-star... Bilder kommer eventuellt senare om jag orkar lägga upp några...

Link to comment
Share on other sites

Jag har senaste åren tränat i två generationer Saucony när jag har sprungit intervall. Jag sprang 1,5 timmar intervall varje dag i fyra månader i ett par Guide 10 och innan dess hade jag ett par Omni, vet ej vilken gen. Nu beställde jag ett par Guide 14 på Zalando för dom låg ungefär 500kr billigare i pris än Stadium så jag får dom nu i veckan som kommer nånting :)

Link to comment
Share on other sites

Här är en bild på Boomerang tröjan iaf 😀 Jag beställde den som jag tyckte var snyggast. Sen påminner den om en Boomerang tröja jag hade runt år 2007. Så jag ville ha en liknande som den tidigare helt enkelt :)

20210612_004808.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...