Jump to content

Klocktråden


Recommended Posts

On 2021-03-24 at 14:20, Hifi_Perrra said:

Den här blev det :)

 

 

 

Jag ska beställa den här även med blå urtavla för den är jag otroligt nöjd med. En av dom läckraste klockorna jag haft och den är riktigt välgjord också. Gillar den skarpt. Förstår inte hur den kan kosta så lite som 1000:- ca. Den ser ju ut som om den kostar 50.000:- eller runt det. Men då spelar ju loggan väldigt stor roll med tanke på vad man får betala för en riktigt svindyr klocka... Denna modell kan jag verkligen rekommendera till alla som vill ha en billig men otroligt läcker klocka som sticker ut rent designmässigt..  Värd alla pengar i universum... Eller iaf dom ca: 1000 kr jag gav hihi :rolleyes2: Kände mig nästan som en sån där klockrånare där med tanke på vad billigt jag kom undan... :santagrin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fick en komplett klockverktygssats från Kjell o Co när jag fyllde år. Så för 40 min sedan satte jag dit stållänk på min Bulova Moonwatch från en gammal Seiko jag hade. Ser riktigt proffsigt ut. Ser ut som om en Urmakare har gjort jobbet ... Eller nära på ... :grin: Så här blev det:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det här duger åt mig ett tag. Jag är inte så petig när det kommer till klockor.. Får väl se sen om man kan modda den med ett brunt läderarmband senare eller ett Omega-Nato-armband. För den var ju ändå på månen tillsammans med Speedmastern i ett tidigt skede där den defekta Speedmastern inte kunde toppa denna enligt videon i inlägg nr: 2 på första sidan... :sunglasses:

Link to comment
Share on other sites

Snyggt! Tror jag blev lite förtjust i Bulova (låter lite som en rysk balett primadonna, va?) eller så är det bara min faiblesse för ur med mörka urtavlor! :) 

Nä, snygg, och matchen formmässigt med länken var riktigt bra. Tackar Perra!

Link to comment
Share on other sites

Aha. Ja, Vassegood! :DSå du gillade den till slut... :D Tjaa, den är fin den. Jag gillar den med. Mina är köpta på Magnussons ur i Göteborg fast via webben. Leveranstiden är väl 3 dagar med DHL till närmaste utlämningsställe och det har aldrig varit några bekymmer att beställa från dom, om man nu vill det. Jag har beställt från dom runt 7 gånger och alla gånger har jag haft klockan tre dagar efter att jag beställt :) Rysk balett primadonna... ja kanske det...

 

Edit: Glömde o tacka också hehe...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Har gjort om en hel del klockor nu med nytt armband eller stållänk efter att jag fick den där klockverktygssatsen när jag fyllde år...

 

Det är ju det som är så najs... Man kan ju byta från en dag till en annan utan att behöva cykla till en Corona-smittad klockaffär nere i stan... :outdoor:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Har letat som en galning efter ett ersättnings Original armband till min Casio GPR-B1000-1ER på bilden ovan, på olika Svenska nätsidor... Men det verkar inte som att nån vill plocka hem nåt... Hade tänkt mig minst två olika. Cdon la upp hela klockan men den har jag ju redan... Dom ligger ju på närmare en tusing styck i nypris dom armbanden men det är det värt som jag ser det... Har för mig att dom är gjorda i kolfiber... Botten på klockan är ju keramisk och sen är det glas o inte plast på displayen, så det är ju ändå lite av en hi-end modell, om man ska nämna något om den... Men det är väl svårt i dessa Gnuvid tider att få hem något kan tänkas... :)

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, AlfaGTV said:

Det är för digitalt i den här tråden...

Och jag inser att jag postade denna tidigare, men den är såååå vacker!

93796605-A469-4E2D-99D9-0E9DC6186B31.thumb.jpeg.4eaa4b567e65f83c7e50ac42f07f11dd.jpeg

Omega Seamaster De Ville Automatic, Cal 562, från 1966.

Jag kan lägga upp min laptop om du vill som man år 2050 även kan ha runt armen... En mini-mini-laptop med uppfällbart lock... :D Kanske redan finns... Vad vet jag...

Link to comment
Share on other sites

Tack för tipset! :)

Men jag kör nästan uteslutande med stållänk numera efter att jag fick en komplett klockverktygssats när jag fyllde år av mina föräldrar, så nu går jag ej in med klockan/klockorna längre till urmakaren för att korta ner länkarna. Sen tycker jag att det är snyggare med stållänk än vanligt läderarmband på det stora hela, så den hade varit mer intressant om den hade haft det. Känns också onödigt att åka flera mil för en klocka under tusingen. Sånt man kanske gör för en Rolex eller en Breitling, men, men, tanken var ju god :)

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...