Terminator Posted March 4 Share Posted March 4 5 hours ago, calm said: Hemlagat är naturligtvis alltid bra, men ibland kan det vara både intressant och lättjefullt att låta någon annan stå vid grytorna och låta sig trakteras utan att anstränga sig själv. Som att fira en födelsedag t.ex. Här en skreitorsk bakad till perfektion, med inkokt lök, forellrom och en vitvinssås. Till detta dillkokt potatis och nedsköljd med en lämplig chablis. Man äter inte bara med munnen. Calm Operakällaren? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figge Posted March 4 Share Posted March 4 10 minutes ago, Terminator said: Operakällaren? Tallriken avslöjar allt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
calm Posted March 4 Share Posted March 4 1 hour ago, Terminator said: Operakällaren? Nästan! Baren! Calm Terminator 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P-pan Posted March 16 Share Posted March 16 Pan'en Baren serverade planka till middag idag igen... calm, zood, Terminator and 4 others 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivery Posted March 28 Share Posted March 28 Spareribs på grillen i tre steg. 1. Preppa med att skölja av och torka revbensspjällen för att sedan ta bort hinnan på undersidan. Pensla med amerikansk senap på båda sidorna och krydda (örtsalt och brasiliansk grillkrydda) överallt. Grilla i indirekt värme i 60 minuter; 120-130 grader. Rökträ efter behag. Jag hade en bit äppelträ och en näve hickory-rökspån. 2. Lägg smör på köttiga sidan och strö över rörsocker och packa in revbenen i folie. Sen ytterligare 90 minuter i indirekt värme; samma temperatur. 3. Pensla bbq-sås på båda sidorna, sen in i foliepaketet för en sista 90-minutare indirekt. Fick lägga i lite mer kol då temperaturen droppade under 120 grader. Om allt går som planerat så glider benen ur köttet utan motstånd. figge, byZan, calm and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byZan Posted March 28 Author Share Posted March 28 Ser grymt gott ut /byZan Ivery 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivery Posted March 28 Share Posted March 28 4 minutes ago, byZan said: Ser grymt gott ut Tack, Sambon frågade imorse om jag ätit upp hela köttbiten på natten. Hon hade hittat en stor hög ben i avfallet och trodde jag hade mölat i mig alltihop på direkten. Jag hävdade att jag bara smakat på en liten bit, men att jag plockat ut benen. Kunde föra i bevisning matlådan full med kött jag lagt i kylen. Och ja, det var grymt gott calm, byZan and AlfaGTV 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.