Jump to content

Silent Angel nätverksprodukter


Recommended Posts

Jag vill berätta om en ny agentur vi just fått för Sverige: Silent Angel. 
 
 
Tydligen så tillverkar de även produkter åt ett flertal andra kända tillverkare som fått lysande kritik för sina produkter och redan säljs i Sverige så vi vet att de är bra och är av rätt kvalitet. 
 
Deras switch vid namn N8 kommer att kosta 400 Euro (ca 4150kr) och erbjuder en "äkta hifi-lösning" till rimliga pengar. Fler och fler kunder upptäcker hur viktig denna del av ett ljudsystem faktiskt är. 
 
Deras musikserver "Rhein Z1" är tydligen en fantastisk produkt som också låter grymt bra. Fräst ur ett block aluminum (vikt 5 kg...) och med ett pris från 1800 Euro (ca 19 000kr) och uppåt beroende på vilken storlek SSD som önskas.  Finns helt utan eller med 1TB eller 2TB som alternativ. 
 
Vi har just lagt vår första order och uppskattar att de landar här om ca 2-3 veckor. 
 
Många kunder använder redan idag en lösning för att lyssna på musik via nätverk från tex Spotify, Tidal osv. Men nyligen har många upplevt stora förbättringar i ljudet genom att byta ut strömförsörjningen till sin "billiga" data-switch i nätverket till en bättre från tex iFi Audio iPowerX. Och ännu bättre blir det givetvis med en switch i bättre kvalitet dessutom. 
 
%E7%94%9F%E6%80%81%E6%8B%93%E6%89%91_%E7
Link to post
Share on other sites

Deras senaste produkt är en linjär nätdel med 2 separata utgångar för 5V DC som heter Forester F1 och kommer att kosta ca 4500kr i Sverige. Den första produktionen såldes slut direkt (mycket snabbare än väntat) och nya kan levereras tidigast i mitten av Oktober. Så vi kommer inte att få med den i första leveransen. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...