Jump to content

Nyheter från Hifiklubben! Tips och diskussionstråden! :)


Recommended Posts

Hej,

 

Jag kunde inte hitta någon tråd för just enbart Hifiklubbens produkter och nyheter så jag tänkte att jag startar en.

 

Här ska man kunna tipsa om nyheter från Hifiklubben men också kunna diskutera nyheter som har med detta att göra och övriga produkter förutsatt att man håller sig till ämnet som har med deras produkter att göra. Det skall sägas att det också är tillåtet att jämföra produkter med andra märken i denna diskussionstråd utanför Hifiklubbens sortiment.

 

Jag såg något jag nämligen bara måste ha som dom hade lagt upp på hemsidan..

 

TEST: Hegel H95 - Hegel H95 är allt du behöver

 

Deras nya B&W 705 S2 Signature. Bilden är lånad från: https://www.ljudochbild.se/test/hi-fi-2/hegel-h95/ Som egentligen handlar om Hegel.

 

https://www.hifiklubben.se/bowers--wilkins-705-s2-kompakt-hogtalare/bw705s2signature/

 

Det finns också en golvmodell i serien 702 S2 Signature. https://www.hifiklubben.se/bowers--wilkins-702-s2-signature-golvhogtalare/bw702s2signature/

 

Dali Menuet Special Edition review: small, compact speakers offering a wide  soundstage... - Son-Vidéo.com: blog

 

Bilden kommer från: https://blog.son-video.com/en/2020/07/dali-menuet-special-edition-review-small-compact-speakers-offering-a-wide-soundstage/

 

Sedan såg jag att Dali har släppt en ny version av Menuet, alltså Menuet SE, (Special Edition). Den var också väldigt läcker till utseendet.. Jag har bara lyssnat på golvaren i den serien eller som såg ut på det viset. Kommer ej ihåg vad den serien hette, men den var också väldigt vacker vill jag minnas.

 

https://www.hifiklubben.se/dali-menuetse-kompakt-hogtalare/dalimenuetsewwa/

 

Edit: Uppdaterad info.

 

Edited by Hifi_Perrra
Link to post
Share on other sites

Tack! :)

 

Jag har bara handlat i Jönköpingsbutiken men även Balance ljud och bild och den ligger ju även i den staden. Synd att det bara är vissa Hifiklubben butiker som får ha hi-end sortimentet, men dom kan ju plocka hem om man vill lyssna ostört på en bokad tid i butiken, eller om man tex vill låna hem en vecka tror jag det är i dagsläget för test hemma. Mina Denon MM-400 lurar var demo ex och jag brukar bara beställa om det är något jag vill ha. När det handlar om hifi produkter så har ju ett flertal lyssnat igenom dom innan man släpper det ut på marknaden, så det brukar va lugnt att bara beställa utan att lyssna innan. Man kan klura ut en del om man läser specen och testerna innan. Sen kan man ju para ihop högtalare med annan elektronik tex osv. Jag har ju haft turen tex att ha flera uppsättningar här hemma, så då är det ju bara å flytta elektroniken helt enkelt, så att man kan matcha in rätt elektronik med rätt grejor. Långt ifrån alla som har det så. Så det har ju varit lite spännande genom åren. Nu när Hifiklubben har tagit över Audeze också så börjar jag undra när trä-varianterna ska dyka upp på hemsidan... För då blir det nog ett köp så småningom innan priser skjuter i höjden. Det lär väl hända snart. Det brukar hända efter ett år ca, efter att man har lagt in en produkt i listan, sen tre till fem år efter det, brukar man rea ut det till det som var ursprungspriset, innan produkten utgår ur sortimentet. Så brukar det se ut har jag märkt :)

Link to post
Share on other sites

Tänkte slå till på dom P9 Signature som Hifiklubben hade i sin outlet igår iom att mina är i ett ej spelbart skick just nu och jag saknar soundet, men jag tvekade en dag för länge och nu var dom borta från sidan. Mina fungerar som dom ska men visuellt är dom inte intakta så dom ska jag limma lite på eller i för lädret och skumgummit i bågen är bortplockat pga att lädret hade släppt lite så jag ska limma om dom. Dom hade även ett par AH-D5200 tror jag den heter i outleten också, men den vill jag inte ha i dagsläget, men den var också väck nu.. Man får vara snabb när det gäller dessa hörlurar för det är mycket för pengarna. Dessutom när jobb o skola å sånt har börjat, då är det strykande åtgång på dessa verkar det som :) 

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Sennheiser fyller 75 år och med det släpper man bland annat denna version av HD-800s fast i en gyllene färg. Vad som finns under skalet, det har jag ännu inte kollat upp, men den skall bara vara byggd i 750 exemplar och det är allt :) 

 

senhd800sgoltd_o_1.jpg?width=2500

 

 

Pris: 14998:- / st.

 

https://www.hifiklubben.se/sennheiser-hd-800-s-y75-edition-head-fi-hrlurar/senhd800sgoltd/

 

 

Link to post
Share on other sites

God Jul snart! :santagrin: Funderar lite på Hifiklubbens sortiment faktiskt... Men jag förstår inte riktigt hur denna gold edition Sennheiser lur kunde dyka upp så nära inpå min HD-820 beställning. Dessa ser ju riktigt läckra ut... :105:

Edited by Hifi_Perrra
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...