Jump to content

Recommended Posts

De flesta känner redan till att vårens hifi och musikfest är inställd

 Här kommer dock några ord om Tiden innan beslutet att ställa in

 

I mitten av februari hade vi låst alla rum som vi hade bokat av Elite Stora Hotellet och känslan i kroppen var riktigt bra.
Bokningen av torget framför hotellet där vi på lördagen skulle bjudas SM-kval i bil-hifi med EMMA Sweden var klar och Porsche center Jönköping skulle ha en värsting-bil med ett deluxe ljudsystem med Burmester. Alla tillstånd hade gått i lås och bokning av ett bluesrockband som skulle spela i lobbyn var klart.
Alla bord i skivhallen var bokade och flera coola garneringar till eventet var klara. Det första som besökafrna skulle mötas av var en samling rullbandspelare av bästa sort skulle utgöra signalkällan till loungemusiken genom ett par designhögtalare av munblåst glas ! Utställarna skulle utgöras av en för vårt vidkommande rekordspännande mix av etablerade och kända företag och flera nya spelare. Vi skulle bjudas på flera spännande Sverigepremiärer och minst en världspremiär. En helt ny hifibutik skulle presentera sig vilket ju inte sker speciellt ofta.

Manegen var således krattad och spänningen ute i landet började stiga. Aldrig tidigare hade vi så långt i förväg sålt så många biljetter, hotellövernattningar och galamiddagar.

Det fruktade Coronaviruset kändes fortfarande mycket avlägset men oron i kroppen började gnaga så smått.
I takt med att fler började insjukna i Sverige steg denna oro och jag började umgås med tanken att ställa in.
Samtidigt kändes det alldeles förfärligt att behöva ställa in en så spännande meny som vi tillsammans kokat ihop.

Våndan vägde fram och tillbaka men i tisdags togs beslutet och efteråt kändes det skönt att beslutet var mitt och inte påtvingat. Alldeles oavsett om regeringen hade beslutat om förbud för större folksamlingar hade det varit oansvarigt att driva projektet vidare. Hellre ett inställt event än ett genomfört dito med få besökare.
ALLA skall få sina pengar tillbaka men besökare som bokat biljett får räkna med förseningar. Bokningsbyråerna har extremt mycket att göra just nu med alla avbokningar som sker runt om i Sverige.

Jag vill dessutom passa på att tacka alla utställare som skulle vara med oss och inte minst ELITE Stora Hotellet i Jönköping. Dess personal har under hela planeringsresan visat ett stort intresse för detta event och de såg verkligen fram emot vårens fest. Lika imponerad är jag över hur exemplariskt de hanterat vår avbokning.

Elite Stora hotellet med personal får därför räkna med en anstormning av musikintresserade nästa år i stället :lol:Vänligen

Generalen

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...