Jump to content

Nyhet! Spendor


Daniel
 Share

Recommended Posts

När vi besökte München i våras blev vi uppvaktade av ett företag som vi alltid respekterat och älskat. Spendor är en av de riktigt klassiska brittiska högtalartillverkarna.

Djupt förankrade i den engelska hantverkstraditionen är Spendor idag ett modernt företag som inte står still. Vi tillbringade en del tid i München med att bekanta oss med "Nya" Spendor och blev nyförälskade i dessa tillsynes anspråkslösa högtalare. När de senare kom över och besökte oss i Sverige fick vi även lära oss mer om deras filosofi. Bakom varje modell finns år av erfarenhet, kunskap, teknik och förfining. Det som gjorde Spendor världsberömda på 60-talet var dess förmåga att återge röster och mellanregister, och det är fortfarande en paradgren. Men dagens högtalare är nästan chockerande bra på dynamik, attack, ljudbild och precision, utan att förlora den förföriska värmen. Det finns en modell för alla sorts rum och alla typer av musikälskare. 

 

“As if custom-made for me, the pair of Spendor A7s was the perfect fit for my smallish listening room. Everything they touched came out clear and lucid, and bass frequencies were especially tuneful, tight, and extended. I found very little to fault in the A7 and much to love, most notably its palpable and authentic presentation of everything from Willie Hutch’s grooving soul to Dave Holland’s aromatic, straight-ahead jazz.”

 

Ken Micallef, Stereophile

Byggda för musik, designade för dig.

Spendor_A-Line_slider_1250x600_.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...