Jump to content

Apexorca på HIGH END München 2019


Apexorca

Recommended Posts

19 minutes ago, byZan said:

2022 kanske?

 

Lite fel i tiden för mig känns det som?! Skulle kanske kunna rodda om i kalendern om fler åker ner och att frugan tycker att det vore skönt att slippa se mig ett antal dagar då resorna går slag i slag i maj.

Några som ska ner?

 

/byZan

 

Jepp, vi är bokade och klara. Tror faktiskt att det kan bli ett bra år. Lugnare än vanligt, vilket är en fördel om man vill fokusera på kvalitet istället för kvantitet. Våren är fin i München och sparrisen fantastisk. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, byZan said:

Klart att ni är klara - men inte jag:winking:

Har aldrig varit på den mässan men München har besökts tidigare i arbetet och i golf. Har varit påväg ett antal ggr men alltid har det krockat med annat, så kanske även denna gång????

 

/byZan 

 


Om man aldrig har varit på mässan så är det hög tid :D


/ Marcus, Perfect sense

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har varit två gånger på mässan och tycker det varit grymt båda gångerna. Det går inte jämföra med HEM eller nån annan mässa i Sverige. Lite trist att man bara har öppet för "oss vanliga dödliga" två dagar nu då det känns stressigt att hinna med allt man vill se och höra. Jag kommer dock inte åka i år då det varit lite för mycket utgifter på hifi kontot på sista tiden... :rollingeyes:

Link to comment
Share on other sites

Jag har fått lite inside information om att mässan kan bli lite mindre i år! Det ryktas att en del utställare tar det lite lugnare med färre engsgemang där nere och planerar för mer drag nästa år. Stora delar av världen har fortsatt problem med pandemin ju. Det är säkert kul ändå så klart, men jag åker nog inte ner i år.

 

Link to comment
Share on other sites

Jag var där 2009 och det var kul som en enskild upplevelse, att upplevt det en gång. Inte minst München som stad. Roligast var det efteråt. Storlek i all ära, men jag föredrar faktiskt lite mindre format. Tiden är lite fel också för mig. I maj brukar intresset för aktiv musiklyssning gå in i en lite halvdvala för mig. Det är så mycket annat som pockar på aktivitet och i huvudsak utomhus. 
 

Att @Daniel  och @Perfect sense åker dit känns väldigt naturligt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...