Jump to content

byZan - en tänkt pensionärsresa fr # 1275 och sedan blev det en blogg


byZan

Recommended Posts

Idag hade jag förmånen att få besöka @byZan med fru i deras hem och lyssna på deras anläggning för första gången, något jag såklart varit nyfiken på under längre tid. Dessa enorma TAD högtalare som han lyckats få innanför dörren på något sätt är verkligen sjukt stora, därför var de första tonerna jag möttes av nästan lite förvånande. De spelade väldigt elegant, luftigt och avslappnat utan att låta "bombastiskt" eller som en arena konsert där hela huset vibrerar vilket jag nästan hade förväntat mig (förutfattad mening såklart).

 

Ingen behöver vara orolig dock, här saknades verkligen inte kraft och dynamik om man önskar dra på lite för den delen. Basen kändes alltid väldigt kontrollerad och i samspel med resten av högtalaren, den liksom bara var där, precis där den skulle. Ljudbilden var helt frånkopplad högtalarna där allting utspelades sig mitt framför sweet spot. Här har det säkert blivit en och annan justering av högtalare tänker jag.

 

Det var väldigt roligt att lyssna till både streaming, vinyl och R2R band. Det känns verkligen som en komplett anläggning på alla sätt. Och dessa band alltså... jag gör mitt bästa för att inte bli intresserad av dem och hålla dem på lagom avstånd, jag har liksom inte plats för dem i mitt liv. Det var ju tyvärr oundvikligt att INTE gilla vad man hörde dock, det lät så oerhört följsamt och som allt allting bara hängde ihop på ett otroligt fint sätt. Vinylspelaren är även den av ganska seriös modell och gick inte av för hackor den heller.

 

byZan visade som sagt var även sina talanger i köket och hur han i ett annat liv utan vidare hade kunnat jobba heltid i en korvkiosk och slängt ihop chorizos med sauerkraut i baguettbröd hela dagarna långa. Mycket gott var det! Tyvärr inga bildbevis på detta, och någon vidare fotograf är jag ju inte heller så det blir inte så mycket till fotoreportage, se nedanstående mer som en stämningsbild.

 

AM-JKLVqsfPhngNnJgjcGH6U6AxKtuARSfJj_FAr

 

Jag hade som en del säkert listan ut vid det här lagret med mig min DAC då byZan var nyfiken på den. Jag måste medge att det nästan känns "hedrande" att han tror att lilla jag kan tillföra något i hans anläggning, och att han hemma hos mig alltså hörde något som han blev nyfiken på. Vi får väl se om DAC:en stillar hans nyfikenhet då den blev kvar hos honom tills vidare.

 

Hur som helst, väldigt trevligt att sitta och tjata lite och lyssna på fin musik. Som vanligt flyger tiden iväg och det var hög tid att bege sig hemåt. Stort tack för idag! :smilingeyes::foldedhands:

Link to comment
Share on other sites

Om det förresten är någon som undrar varför Svalander har slut på Furutech FI-50 (R) kontakter så är det för att @byZan verkar ha tagit över lagerverksamheten av dem. Jag fick med mig ett par hem för att montera på en Furutech kabel där det idag sitter ett par Furutech av enklare modell (korrigering: FI-31 (G) och FI-38 (R)). Tänk vad lätt det är att lura en stackars kabelfantast till gratis arbete. :rollingeyes:

 

AM-JKLUvgkHcj0kQtSyQ0DmEkhfDq0nY5l09Mn7x

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Neve said:

Otroligt vackra skapelser.
 

Få saker slår en storslagen grammofonspelare i skönhet. Och ljud givetvis 

 

Det är ju minst sagt något speciellt med att bara gå fram till en skivspelare som på egen hand är lika hög som hela hifi racket och där allting fullkomligt andas kvalitét rakt igenom, min egen lilla skivspelare känns ju som en leksak i jämförelse där det enda de till synes har gemensamt är en rund tallrik som snurrar. Imponerande bygge.

Link to comment
Share on other sites

Tack @VoicesInMyHead för alla lovord:smile:

 

Ja det var faktiskt så att när jag lyssnade via det digitala hos dig så gillade jag absolut vad jag hörde och nyfiken på hur du fått det att låta så organiskt. Jag vet inte var i anläggningen som framställde musiken så som jag gillar? 

Efter lite kontakt via pm så blev jag erbjuden att testa din dac (LampizatOr Baltic 3) i hemmet vilket jag blev mycket glad över att få göra. Sagt och gjort så blev gårdagen som följer.

 

Det första vi gjorde var att koppla upp/in dac’en för att den under tiden vi lyssnade på källorna jag har skulle få bli lite varm eller kunna prestera så bra den kunde efter urkoppling och transport. Ska sägas att vi använde min Lumin X1 som enbart streamer.

Det blev det digitala först, sedan vinyl och därefter R2R. De olika källorna fick en snabb analys av hur @VoicesInMyHead uppfattade presentationen innan min nyfikenhet skulle stillas. Jag började med att sitta off-axis men hörde direkt hur annorlunda det lät, men bättre, sämre eller bara annorlunda? Nu i sweetspot och då tyckte jag efter lite zappande bland låtar att det lät bättre, sämre och annorlunda. Så lätt att vid en första lyssning att bli imponerad eller dissa, nä här behövs tid för en gammal man som jag ställa om (lära en gammal man sitta) gamla ljudminnen om hur det har låtit eller ska/bör låta. Efter en stunds lyssnande så blev det annorlunda och jag tror att rör och annat behöver ”spelas” in på den nya platsen den fått. Så kvällen tillbringades i sweetspot även om jag inte hade full koncentration på ljudet utan mer på varför det lät så organiskt hos @VoicesInMyHead, det kanske inte bara var dacen? Jag har t ex själv i princip inga ”bättre” kablar än standard och sedan finns det ju annat som skiljer sig åt som såklart påverkar åt något håll, så jag ska nog ha detta i åtanke när jag nu jämför.

 

Så nu sitter man här igen och testar och analyserar, jag trodde jag var mer eller mindre klar, nöjd, färdig, lagt av, satt ner foten, done, trött på att testa? Lite kul är det trots allt och visst kan man väl få hålla igång hobbyn med lite fix o trix kan jag tycka.

Så blev det morgon och allt har fått stå på under natten, lite klassisk musik i bakgrunden medans jag suttit med laptopen i knät och googlat lite på ett par saker jag måste ha koll på när jag nu blivit kallad till ett möte som sakkunnig inom branschen jag tidigare verkat i. 

 

Ljudet nu då? Det har förändrats lite och tycker nog att det har öppnat upp sig lite mer än igår och att jag inte ska skriva mer än så nu, jag väntar med spänning på att få tillbaka mina nyterminerade strömkablar så det blir enhetligt bakom elektroniken. Jag kanske inte får tillbaka kabeln förresten?:winking:

 

Hursomhelst så är jag skyldig @VoicesInMyHead ett stort tack för att få ha denna elektronik och för att stilla min nyfikenhet, TACK!

 

/byZan

 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, byZan said:

Ja det var faktiskt så att när jag lyssnade via det digitala hos dig så gillade jag absolut vad jag hörde och nyfiken på hur du fått det att låta så organiskt. Jag vet inte var i anläggningen som framställde musiken så som jag gillar? 

 

Nej, det är ju inte så lätt att veta... :smile: Det är väl dock som så att det är ett ljudideal jag under längre tid eftersträvat och det går ju igen i mer eller mindre alla mina val, från elektronik som Ypsilon, Lampi DAC:en, min nya streamer/server men även kablar och rör där jag gjort väldigt medvetna val och inte minst mina Kroma Audio högtalare. Kanske kan man inte bara plocka ett russin ur den stora kakan där allting bidrar till en helhet? Jag var lite inne på att jag även skulle plockat med mig servern för att visa vad bättre klocka och ström till USB och nätverk kan göra för streaming, men sen tänkte jag att det kanske hade blivit lite för många parametrar på en gång.

 

Vad gäller DAC:en så är min erfarenhet att den svarar otroligt bra på rörbyten och att man kan tune:a det lite som man vill och önskar. Jag fattade kanske nog även ett lite dåligt beslut med vilka rör jag skickade med då de legat oanvända ett par månader här och jag minns själv när jag fick dem att det tog 3 veckor innan de öppnade upp sig och att jag nästan var på väg att göra mig av med dem innan dess. De blev dock riktigt trevliga sedan och kanske behöver de lite motion för att komma igång igen. Annars så tror jag att det kan vara mycket en vanesak också och det blir spännande att se hur du upplever att byta tillbaka till din X1 sedan.

 

51 minutes ago, byZan said:

Så nu sitter man här igen och testar och analyserar, jag trodde jag var mer eller mindre klar, nöjd, färdig, lagt av, satt ner foten, done, trött på att testa? Lite kul är det trots allt och visst kan man väl få hålla igång hobbyn med lite fix o trix kan jag tycka.

 

Äsch, vadå klar? Det är ju nu det börjar.... :sunglasses:

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, VoicesInMyHead said:

Kanske kan man inte bara plocka ett russin ur den stora kakan där allting bidrar till en helhet?

Nä så är det nog med stor säkerhet!

4 minutes ago, VoicesInMyHead said:

Jag var lite inne på att jag även skulle plockat med mig servern för att visa vad bättre klocka och ström till USB och nätverk kan göra för streaming, men sen tänkte jag att det kanske hade blivit lite för många parametrar på en gång.

JA det hade nog blivit för mycket för ”hackern” att hantera. Men jag satt just och funderade på hur många lösningar det finns där ute och alla har säkert sina fördelar och även tillkortakommanden? Har ju haft Aurender som musikserver tidigare och det lät bra men jag ville inte ha så många burkar så det blev tillslut den lösning jag nu har, plug’n play är min melodi för enkelhetens skull, ljudmässigt kanske inte det bästa? Nucleus, switchar, separat dac och streamer, musikserver, det finns m a o oändliga kombinationer och tekniken rusar framåt (förhoppningsvis) i en hiskelig fart, iaf för oss som inte kan tekniken fullt ut.

Så det återstår att se vart i detta landar med hänsyn till mina funderingar och krav? 

 

En skrubb/förråd där elektroniken står med baksidan synlig för att snabbt kunna koppla kablar som önskat och sedan högtalarkablarna som kommer ut i ett hål i vägg/golv för höger respektive vänster högtalare vore kanske en bra lösning. Hur man ska justera respektive elektronik vet jag inte men det är väl bara att göra en app som är så poppis? Äh det tekniska är inte mitt problem det finns de som kan det lite bättre än vad jag kan, tror jag?:winking: Lite avis på @octavia rs magiska skåp är man ju allt:sunglasses:

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, byZan said:

Men jag satt just och funderade på hur många lösningar det finns där ute och alla har säkert sina fördelar och även tillkortakommanden? Har ju haft Aurender som musikserver tidigare och det lät bra men jag ville inte ha så många burkar så det blev tillslut den lösning jag nu har, plug’n play är min melodi för enkelhetens skull, ljudmässigt kanske inte det bästa? Nucleus, switchar, separat dac och streamer, musikserver, det finns m a o oändliga kombinationer och tekniken rusar framåt (förhoppningsvis) i en hiskelig fart, iaf för oss som inte kan tekniken fullt ut.

 

Så är det ju, och ibland går det dessutom i vågor. Jag är generellt sett alltid för att minska ner antalet lådor och förenkla, men rätt som det är så får man blodad tand och tycker att t.ex en separat DAC och streamer är en nödvändighet och mänsklig rättighet. Sen kan man ju sätta ihop det hela på olika sätt, i dagsläget har du Nucleus + X1, där Roon har en Core (Nucleus) och en Endpoint (X1), medans om man tittar på t.ex en Innuos Statement + valfri DAC kombination så är det lika många lådor (jag räknar Statement som en låda som går ta isär), där Roon bara har en Roon Core (Statement) och tänket blir lite annorlunda. Nu är det ju inget fel på Lumin X1 heller, det är ju en toppstreamer på sitt sätt i en väldigt smidig och användarvänlig förpackning, men man kan som sagt var alltid göra på lite olika sätt och med lite olika resultat beroende på vad man är ute efter.

 

29 minutes ago, byZan said:

En skrubb/förråd där elektroniken står med baksidan synlig för att snabbt kunna koppla kablar som önskat och sedan högtalarkablarna som kommer ut i ett hål i vägg/golv för höger respektive vänster högtalare vore kanske en bra lösning.

 

Du har ju all möjlighet i världen att ta upp ett hål i väggen och sätta en inspektionslucka på utsidan av huset. :winking: Om man investerar i de nya Nordost kablarna så kanske ett alternativ också kan vara att vända på all elektronik så att man har kablarna utåt och lätt åtkomliga samtidigt som man får visa upp det allra finaste man har?

Link to comment
Share on other sites

Nu har jag lyssnar lite fokuserat en stund och undrar för mig själv om jag inte är lite av en rör-kille om även i mindre mått mätt? Rör gör något som gillas av både kropp och själ på något sätt som jag inte kan förklara. Kom ihåg att min gamla C1000 (försteg) som hade både en rör och en SS att kunna jämföra emellan och vad jag minns så var rör via vinyl en vinnare? Så också när jag hade Ref 10 i min ägo, rör är rörande skönt när det passar in i systemet i övrigt, men helrörigt vill jag inte ha då jag tycker att SS har sina fördelar också. Lite lagom är bäst som vi säger i detta land?

 

Ljudet är hörbart under förändring om än inte dramatiskt, ljudbilden har blivit större och högtalarna försvinner ur ljudbilden vart efter tiden går, så är senaste nytt härifrån nu!

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

Jag kan förresten inte låta bli att tycka det är lite kul att jag blivit sådan förespråkare för Innuos trots att jag faktiskt (ännu) inte hört deras streamingprodukter. Tänk därför på att ta allt jag säger med en nypa salt... :grinquint:

 

Förutom då att jag är väldigt nöjd med min Innuos PhoenixNET så gillar jag vad jag ser på papperet, framförallt med Statement. Det är få streamingprodukter där man lagt sådant krut på nätdelen och hur man förser de olika delarna i Statement med ström genom separata rails, den har dessutom mer eller mindre en inbyggd PhoenixUSB, och även om PhoenixNET inte var påtänkt när Statement kom till världen så har de ju inte lämnat nätverksporten orörd heller, fina OCXO klockor på både USB och Ethernet med andra ord.

 

Det jag INTE gillar med den är mer av personliga åsikter/preferenser som SSD diskar och cd-spelare i samma låda, men jag förstår ju samtidigt att det bidrar med en klart förbättrad användarupplevelse och att det gör Statement till en bättre produkt för så många fler. Sen är jag inte överförtjust i prislappen heller, men det är ju en helt annan sak... :smile:

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, byZan said:

Lite avis på @octavia rs magiska skåp är man ju allt:sunglasses:

 

 

Du har saker som jag nog kan vara lite avis på :D

 

35 minutes ago, VoicesInMyHead said:

Sen är jag inte överförtjust i prislappen heller, men det är ju en helt annan sak... 

 

Jag kan också tycka att den är dyr men när man packar upp den och kopplar in den (mer om detta i min egna tråd) och lyssnar på den så tänker man inte så mycket mer på det. Jag hade en helt fungerande lösning i min Roon ROCK maskin och dCS endpoint men jag ville ta allt ett steg till och jag tänkte att nä nu ska jag inte vara dumsnål och gå halvvägs och göra saker jag kanske kommer ångra och byta ut igen framöver och till slut ändå hamna på samma pengar som jag gjort idag. Jag kan inte uppgradera PSU, inte koppla in mer USB fixare osv. osv eller fibbla med annat i servern eller "optimera" mjukvaran jag överlåter det till Innuos vilket jag hoppas ska ge ett lugn när jag slipper tänka på "tänk om" och känna att nu är jag hemma. Hålla på och byta saker och tänka att kanske de är grönare på andra sidan vill jag komma ifrån.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VoicesInMyHead said:

Det jag INTE gillar med den är mer av personliga åsikter/preferenser som SSD diskar och cd-spelare i samma låda

Ja vad ska man ha den till? Jag har redan all musik i diverse apparater och skulle jag vilja ha fler så ringer jag en vän som lägger till ev. album jag skulle vilja ha:winking:

Förstår om man inte har sina cd rippade eller fortfarande köper dessa för att ha i sin ägo och inte i molnet. Jag förlitar mig på molnet och har ju både band och vinyl om det skulle knipa.

 

Eftersom en separat streamer kom på tapeten och skulle behövs om man inte har all-i-ett så undrar jag om vilka andra streamers som skulle kunna mäta sig mot Innuos statment i dagsläget? I morgon är det säkert någon annan!:winking:

Mer kablar, fler burkar……… så går tankarna just nu även om jag gillar Lumin X1 till tusen och även S1 i stugan likaså, plug’n play:satisfied:

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, byZan said:

Ja vad ska man ha den till?

 

Vad jag vet så har du väl en Roon server på ditt nätverk som du har din musik på om man som jag köper en Innuos så ersätter ju den interna SSD:n i den andra lagringar (Innuosen går att köra som Roon server med så inget ändras i den mening om man inte vill). CD-ripparen är jag mer tveksam till jag förstår deras tanke men de hade varit bra om man kunde välja att inte ha den.

Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, byZan said:

Förstår om man inte har sina cd rippade eller fortfarande köper dessa för att ha i sin ägo och inte i molnet. Jag förlitar mig på molnet och har ju både band och vinyl om det skulle knipa.

 

Precis, och alla jobbar vi på olika sätt så man får ju alltid fundera över vad man själv behöver för något. Man ska kanske inte störa sig för mycket på den tänker jag, det är mest jag som lever i nåt slags minimalistiskt tänk att inte ha mer än det absolut nödvändiga. hade den varit allt för störande så är jag säker på att det hade valt en annan lösning.

 

58 minutes ago, byZan said:

Eftersom en separat streamer kom på tapeten och skulle behövs om man inte har all-i-ett så undrar jag om vilka andra streamers som skulle kunna mäta sig mot Innuos statment i dagsläget? I morgon är det säkert någon annan!:winking:

 

Det finns ju alltid Taiko Extreme... :sunglasses: nånting som gör att Innuos också vinner mark just nu är ju deras mjukvara, vill man köra Roon så kan man göra det precis som vanligt, men i annat fall så erbjuder de ju kanske ett av det absolut bästa alternativet till Roon idag, både ljudmässigt och vad gäller användarupplevelse. Så de erbjuder lite det bästa av två världar i samma paket.

 

58 minutes ago, byZan said:

Mer kablar, fler burkar……… så går tankarna just nu även om jag gillar Lumin X1 till tusen och även S1 i stugan likaså, plug’n play:satisfied:

 

om vi nu går händelserna i förväg litegrann och du skulle besluta dig för att göra en rockad på streamingsidan så kan jag som din (självutnämnda) "personal shopper" lova att vi skulle kunna plocka bort minst en burk ur anläggningen alternativt i värsta fall landa på samma antal burkar i slutändan. :winking:

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, byZan said:

Mer kablar, fler burkar……… så går tankarna just nu även om jag gillar Lumin X1 till tusen och även S1 i stugan likaså, plug’n play:satisfied:

All sympati för de känslorna. Jag tror jag kommit över det efter många år i ständig byteskarusell. Däremot har jag uppgraderat befintliga produkter. Högtalarna har varit hos Dynaudio och har fått en genomgång, VTL's monoblock från MB185 MkII till MB450 Mk III, samma skal med nytt innehåll och Aesthetix uppgraderats från Standard till Signum och nästa steg är till Eclipse. 

 

Jag tycker jag har hittat mitt sound och utvecklar hellre de grejer jag har och håller mig till de tillverkarna. Jag tror på en helhet snarare än enskilda prylar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, VoicesInMyHead said:

Om det förresten är någon som undrar varför Svalander har slut på Furutech FI-50 (R) kontakter så är det för att @byZan verkar ha tagit över lagerverksamheten av dem. Jag fick med mig ett par hem för att montera på en Furutech kabel där det idag sitter ett par Furutech av enklare modell (korrigering: FI-31 (G) och FI-38 (R)). Tänk vad lätt det är att lura en stackars kabelfantast till gratis arbete. :rollingeyes:

 

AM-JKLUvgkHcj0kQtSyQ0DmEkhfDq0nY5l09Mn7x

Hej 

ansluter du kabeln med spadar/gafflar?
furutech rekommenderar det 

undrar Tommy 

 

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Hans-Tommy said:

ansluter du kabeln med spadar/gafflar?
furutech rekommenderar det 

 

jag gjorde det när jag bytte kontakter på mina egna kablar häromveckan, nu satt det inga crimphylsor på denna kabeln och jag hade inga till hands att sätta dit heller. när kabeln väl är monterad så har jag svårt att tänka mig att det gör någon jätteskillnad vad gäller kontaktytan dock, men om man ska byta kontakter ofta så underlättar det ju och sliter mindre på ledarna.

 

På Vertere Redline kabeln såg det ut som att de hade använt silvertenn att löda ihop ledarna med så att det blev ungefär som en crimphylsa.

 

Hur som helst, efter lite blod (bokstavligen!), svett och tårar (inte så många)...

 

AM-JKLWEdAT4E5FpD0gKVi-HhRQ023XZiN_NB8Ez

 

...så blev det till slut ändå en kabel av det hela! Den sitter på inspelning just nu och låter finfint... :sunglasses:

 

AM-JKLU3L8vImiZ7sdLgu7_kOBVO8h295hoV4pw1

 

PS. Inga audiofiler förolyckades under ovanstående kabelbygge.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Bebop said:

All sympati för de känslorna.

Tack

3 hours ago, Bebop said:

Jag tror jag kommit över det efter många år i ständig byteskarusell. Däremot har jag uppgraderat befintliga produkter. Högtalarna har varit hos Dynaudio och har fått en genomgång, VTL's monoblock från MB185 MkII till MB450 Mk III, samma skal med nytt innehåll och Aesthetix uppgraderats från Standard till Signum och nästa steg är till Eclipse. 

 

Jag tycker jag har hittat mitt sound och utvecklar hellre de grejer jag har och håller mig till de tillverkarna. Jag tror på en helhet snarare än enskilda prylar.

 

Jag tror också att jag kommit över byteskarusellen och det har jag trott varje gång jag bytt ut något:winking:

 

Men av ren nyfikenhet och att få bekräftelse på de intryck man får vid lyssning hos ffa andra så tycker jag att det är roligt att testa funderingarna i sin egen miljö. Skulle det visa sig att det blev mer så som passar ljudidealet, ett ideal som för övrigt kan och har ändrat sig över tid även om jag själv har en bra grund att stå på eller utgå ifrån är nog ett bättre uttryck. Man bygger ju från grunden och sedan vidare och vips så har man byggt ”färdigt” och t o m lagt på taket, vad gör man då om man inte vill riva allt? Precis som du, förvaltar och förfinar är en bra väg, en annan är kanske att flytta väggar, eget rum när barnen flyttat ut, köpa någon ny välljudande produkt och/eller vad det nu kan vara. Så nu är det endast nyfikenheten och kontroll att öron och hjärta fortfarande är med. Allt i hobbyn är fortfarande roligt även om jag numera tycker att det är längre mellan perioderna, och analysera ljud är inte roligt men nödvändigt om man vill ha något att kunna stoppa i ryggsäcken och ta fram vid rätt tillfällen.

 

/byZan

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, VoicesInMyHead said:

så blev det till slut ändå en kabel av det hela! Den sitter på inspelning just nu och låter finfint... :sunglasses:

 

AM-JKLU3L8vImiZ7sdLgu7_kOBVO8h295hoV4pw1

 

PS. Inga audiofiler förolyckades under ovanstående kabelbygge.

Är det vertere redline kabel på denne?

Link to comment
Share on other sites

Nej, det är min Furutech på lösmeter som jag tyvärr har glömt beteckningen på, men det var deras ”bästa” som såldes på lösmeter då den inhandlades för ett par år sedan. Jag kör denna kombo i hela systemet både i slott och koja, fungerar för mig men vet att det kanske finns de som skulle kunna få det att låta än bättre?

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

Just now, VoicesInMyHead said:

Nej, jag tror det är nån Furutech lösmeter kabel. @byZan vet nog bättre.

 

Just now, byZan said:

Furutech på lösmeter som jag tyvärr har glömt beteckningen på,

Men om du tar bort kontakterna och strumpa så borde du kunna läsa beteckningen:blackeye:

Kanske kan söka modell någonstans, @hrk köpte den sista biten av mig för några månader sedan eller om det var år? Han kanske inte har hunnit beklä den med strumpa än? Jag ska försöka hitta vad den heter……återkommer!

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, VoicesInMyHead said:

Det vågar jag inte med risk för Stockholms blodbad 2021. 

Nej inget sådant, jag skojade bara:winking:

1 minute ago, Neve said:

Tänkte satsa på att bygga furutechs bästa tänkbara till vintern.

Återkom gärna med hur deras ”bästa” låter:thumbsup:

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...