Jump to content

Vad lyssnar du på just nu?


vita

Recommended Posts

Lykke Li har jag nästan aldrig lyssnat på. Har bara blivit så. Det enda jag vet om henne är att farsan lirade i Dag Vag. Men nu har jag lyssnat en hel del på hennes senaste album och jag gillar det. Måste lyssna på hennes tidigare alster också.

BxOOtDp.png

Link to comment
Share on other sites

Lt7dDj4.png
 

Jag har inte fallit pladask för First Aid Kit men tycker att de gjort en del bra låtar och svag för stämsång som jag är så blir detta en höjdare. Lyssnat på låten en hel del tidigare med dess upphovsman, Don Henley/The Eagles, men kom på mig själv med att jag nu verkligen lyssnade på texten och reflekterade över den på ett helt annat sätt. 

Link to comment
Share on other sites

B5ySF3F.png
 

Fyller på med mina favoriter och en av deras inspelningar på Chesky Records. Fantastiskt drag under galoscherna i denna a capella-version av en U2-låt. Jag gillar även inspelningen som jag på ett bra sätt tycker fångar hur (jag vill tro) gruppen står uppställd när de sjunger. Finns även ett album där de sjungit in Beatles från vilket jag alltid brukar spela With a little help from my friends när jag gjort någon ändring i anläggningen. 

Link to comment
Share on other sites

Dagens mest oväntade....

 

CJAaWBb.png

 

De flesta har säkert hört eller känner till Jean-Michel Jarre och hans storslagna synthslingor och lasershower. DET HÄR är nånting helt annat, jag gillar och ser fram emot fullängdaren som tyvärr kommer först den 21:a oktober, än så länge finns bara låten BRUTALISM tillgänglig som en preview. Men det går ju lyssna på den på repeat ett tag innan man tröttnar... :winking:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...