Jump to content

En hifinörds bekännelse


Recommended Posts

8 minutes ago, P-pan said:

Glöm inte att markera din ursprungliga högtalarplacering nu bara... :think:

Tänk på att inte använda vilken tejp som helst... märken efter klistret i golvet.

 

Hehe, du har ju varit hemma hos oss och även träffat min fru, tror du verkligen att jag skulle komma undan med att ha tejp på golvet?! :blackeye: 

 

10 minutes ago, P-pan said:

Ledsen om jag har ställt till det för dig... :unsure:

 

Ingen fara, bara kul om man inser att man kan göra saker och ting bättre.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, P-pan said:

Glöm inte att markera din ursprungliga högtalarplacering nu bara... :think:

Tänk på att inte använda vilken tejp som helst... märken efter klistret i golvet.

 

Ledsen om jag har ställt till det för dig... :unsure:

Enklare med lasermätare. Ger inga märken.😉😂

Bosch 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Sammy said:

Har du testat stylus och tycker du att den låter bättre än att skippa helt att köra Roon?

 

Jag har testat...

 

1) Roon som vanligt men under Euphony OS

2) Roon med Stylus EP som endpoint (genom HQ Player bryggan)

3) Stylus helt för sig

 

I min anläggning så var väl skillnaden mellan Roon och Roon+Stylus EP ganska marginell skulle jag säga, det kanske blir något bättre med Stylus EP men inte värt att orda så mycket om. Däremot är skillnaden mellan Roon och Stylus tyvärr större än vad jag både trodde och hoppades. Jag ville verkligen inte att det skulle vara så, men jag har fastnat i att lyssna på musik med Stylus de senaste veckorna och inte bytt tillbaka till Roon ännu. Så fort jag vill göra något annat än att bara trycka på play och lyssna på en skiva så saknar jag Roon.

 

För mig är Roon fortfarande det överlägset bästa GUI som jag sett. Jag tror inte att jag på sikt kommer kunna leva utan det, men av någon anledning så har jag dragit mig för att byta tillbaka. Som tur är så är det relativt enkelt att switcha mellan dem, och kanske är det så det kommer bli framöver. Vi får se.

Link to comment
Share on other sites

Det här med kablar kan ju vara lite kul emellanåt, om inte i brist på annat att sysselsätta sig med kanske. Följare av tråden kan omöjligt gått miste om min förkärlek till Vertere Redline strömkablarna som jag landat i som en hyfsat prisvärd och trevlig kabel. Visst, det knallröda utseendet kanske inte går hem hos alla, men jag tycker det är lite fräckt ändå. :sunglasses:

 

Häromdagen blev jag lite sugen på att bygga egna kablar, jag började kolla efter kabel på lösmeter och lämpliga kontakter, jag ville göra något billigt men ändå bra och prisvärt, jag kom såklart snabbt in på att bygga en "värsting kabel" med de "bästa" kontakterna och det "bästa" kabelmaterial jag kunde hitta. Sen slog det mig att hur vet man hur en kabel låter? Hur gör man "voicing" av en kabel? Är dyrare materialval = bättre kabel? Hur vet jag om jag kommer gilla den? Och varför tror jag helt plötsligt att jag kan göra det här bättre än "riktiga" kabeltillverkare? Mmm, det kan bli rätt mycket testande helt enkelt, och riktigt så kul är det kanske inte med kablar. :think:

 

Nej, tillbaka till vad jag gillar, Vertere Redline! Jag mindes en tråd på ett annat forum om att byta kontakterna på just denna kabel med gott resultat, vilket är något som även testats med andra kablar bland annat här på Euphonia och såklart inte är något nytt. Jag har själv varit lite tveksam dock, om jag byter ut kontakterna på en Vertere Redline så är det ju inte längre en Vertere Redline, då blir det ju något slags rött missfoster som lilla jag hittat på i tron om att jag vet bättre än de som faktiskt byggt den. Original är ändå original liksom, inte hålla på och kladda!

 

Sen kom ändå tankar om att Furutech och Oayide är mer eller mindre standard bland många kablar på ALLA nivåer, och självklart måste tillverkare begränsa sig. Man kan ju t.ex inte använda kontakter ur Furutechs 50 serie och sedan sälja en sådan kabel för under 10k, det är helt enkelt inte rimligt. Det kanske trots allt kunde vara värt att testa att uppgradera lite? Det är ju ändå en hobby och lite DIY har ju visat sig vara ganska roligt i andra sammanhang.

 

Det är ju bara det att...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VoicesInMyHead said:

Hur gör man "voicing" av en kabel? Är dyrare materialval = bättre kabel? Hur vet jag om jag kommer gilla den? Och varför tror jag helt plötsligt att jag kan göra det här bättre än "riktiga" kabeltillverkare? Mmm, det kan bli rätt mycket testande helt enkelt, och riktigt så kul är det kanske inte med kablar. :think:

Hahaha, finns det risk att man kan bli gråhårig av akustikmätningar? Då är risken snarare att faktum om man ger sig in på att försöka bygga och lyssna sig fram till DIY-kablar som låter bättre än de stora tillverkarna:D

Link to comment
Share on other sites

...det blev dags för frukost och jag nu inte riktigt minns vad jag tänkte säga... :winktongue: Men det var nog nåt i stil med att även om man bara tittar på kontakter så finns det ju en uppsjö att välja mellan, först var jag inne på Oayide (för jag vill inte vara "som alla andra") men sen landade jag ändå mer och mer i Furutech, men även här tar ju möjliga kombinationer aldrig slut! Ska det vara guld, silver, koppar, rhodium, NCF osv? Man kan ju som sagt bli tokig bara av tanken som @LPL är inne på, och då har vi inte ens kommit till att börja lyssna.

 

Jag har på senare tid blivit mer och mer försiktig med att försöka hålla mig på vägen och inte glida in på sidospår från mitt ljudideal som jag tänker att jag vill ha det och som jag tycker fungerar väldigt bra. Det innebär bland annat att "bättre" kanske inte alltid är bäst, för mig. Det kan lätt bli för mycket av det ena eller andra. Jag är inte ute efter det perfekta utan det som jag tycker låter trevligast hos mig. Hur som helst så blir det ju ändå någon form av chansning så här första gången, det går liksom bara att läsa på och försöka bilda sig en uppfattning i teorin till en viss gräns.

 

Jag valde därför i detta fall att följa ett redan beprövat koncept där jag litar på några som redan gjort just detta experiment och testat olika kombinationer i sina anläggningar. Jag tänker återigen på den WBF tråd som jag nämnde tidigare, där jag hämtat inspirationen och efter lite googlande och funderande tycker att Furutech FI-E46 NCF (G) på schuko sidan och Furutech FI-48 NCF (R) på IEC sidan känns lovande. Dessa kontakter landar också in på en rimlig prisnivå för mitt första experiment, beroende på utfall så kanske jag testar något annat med nästa kabel, om det nu blir någon mer gång.

 

Eftersom det här är...

Link to comment
Share on other sites

Varför väljer du guld i ena änden och rohdium i den andra? Är det för att det ”inte ska bli för mycket av det goda” som du var inne på? 
För egen del är jag mest intresserad av att det ska va rejäla och lättarbetade kopplingar och att proppen sitter ordentligt utan att för den skull avverka beläggningen vid anslutning/bortkoppling.

Troligen skulle jag ”aldrig” höra skillnad på pläteringsmaterialet…

Link to comment
Share on other sites

...en liverapportering från beställning till leverans, modifiering och test så får vi hålla oss till tåls litegrann då jag precis fick besked om att ett paket finns att hämta hos mitt lokala utlämningsställe, så jag ska väl strax ila iväg dit! Grymt jobbat av Svalander som fick fram grejerna på en dag vilket är ett stort plus för sådana som mig som inte har tålamod att vänta. :grimacing:

 

Spännande va?! Jag vet inte (så mycket) mer än ni ännu, men jag tycker det ska bli skitskoj.... hehe... :grinquint:

 

30 minutes ago, AlfaGTV said:

Varför väljer du guld i ena änden och rohdium i den andra? Är det för att det ”inte ska bli för mycket av det goda” som du var inne på? 

 

Precis av den anledningen. Om jag förenklar i jättestora drag (och jag är medveten om att det inte är så enkelt) så resonerar jag guld = varmt mjukt och mysigt, medans rhodium = detaljrikedom och neutralitet. Det får liksom inte bli för mycket av vare sig det ena eller andra och en kombination känns tilltalande. Sen om det är bättre eller sämre eller om jag är helt ute och cyklar har jag ingen aning om (ännu).

 

32 minutes ago, AlfaGTV said:

Troligen skulle jag ”aldrig” höra skillnad på pläteringsmaterialet…

 

Säkerligen inte jag heller, men jag har testat en del strömkablar och verkligen suttit och jämfört, med olika komponenter osv och visst finns där skillnader att hämta, sen kanske man vid en vanlig lyssning inte skulle märka det, men nånstans så letar man ju (ibland när man orkar) efter detaljerna som gör skillnaden. Om det blir så att jag fixar ytterligare en kabel sedan så vore det spännande att testa en annan kombination, just för att kunna jämföra lite.

Link to comment
Share on other sites

Nånting som direkt slår en när man öppnar kartongerna är att det här andas kvalitét, kontakterna är väldigt tunga och känns gedigna. I jämförelse med de plastkontakter som avlägsnades från Vertere Redline kablarna så känns det som natt och dag. Jag hade egentligen planer för dem, men jag behöver nog fundera lite mer på det. Det här är hur som helst riktigt fina kontakter och de var också väldigt smidiga att hantera vid montering. 

 

AM-JKLWJ1j4Wp3Eat_m97PAtUGgkcuaiaCext-0C

 

Det tog en liten stund att fixa med, det blev avbrott för både telefonsamtal och fika mitt i allting, men till slut så fick jag lite tid och ro att slutföra det hela. 

 

AM-JKLWGCz-iK8jINVb7aSHn4GXQqt5I4gjpxlOy

 

Ser väl inte så tokigt ut heller. Rent spontant så känner jag mig väldigt nöjd med mitt dagsverk, kabeln jag bytte är den till förstärkaren, och även om jag tror att det kan bli ännu bättre med lite inspelning så tycker jag redan att jag upplever en annan klarhet, närvaro och djup i musiken. Tyvärr är det ju inte så smidigt att byta tillbaka för att testa hur det var innan, men det ska inte behövas, det här är en förbättring och jag blir klart sugen på att uppgradera fler kablar.

Link to comment
Share on other sites

Hej, lägger mig i lite :winking:

Jag har mixtrat en del med just Furutechs kontakter och personligen anser jag att just kontakterna påverkar ljudet mer än själva kabeln, ffa apparat-kontakten närmast berörd device. Har fastnat för den "gamla" svarta FI-50 (R) utan NCF och bytt till den på nästan alla kablar på IEC-sidan med gott resultat. Även provat med FI-48 NCF i guld men jag gillade inte det ljudet, blir aningens "suddigt" samt lite gnissligt i övre mellanregister, rodium däremot tycker jag ger en bra balans hos mig. Upplever f ö att Furutechs kontakter behöver spelas in rätt länge innan ljudet sätter sig.

- Den enda kabel jag inte provat att byta på än är faktiskt just Vertere Red... ska bli intressant att höra om dina intryck.  

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, KSM said:

Hej, lägger mig i lite :winking:

 

Det gör du rätt i tycker jag... :smile:

 

Intressant, brukar du bara byta IEC sidan och låta den andra kontakten sitta kvar? Eller kör du den svarta Furutech på båda sidorna? Jag blir som sagt redan lite sugen på att ge mig på nästa kabel, och det vore såklart roligt att isåfall även steppa upp några steg. NCF är något jag också varit lite skeptisk till tidigare, jag vet inte varför dock utan mest en känsla och kanske för att jag förlitar mig på Ansuz strömlist att hantera störningar, men det ena kanske inte tar ut det andra. Hur som helst så det vore intressant att prova en NCF-fri kabel nästa gång och då känns den svarta som ett bra val och kanske köra den på båda sidorna. Tack för tipset!

 

FI-48 NCF finns inte i guld tror jag? Bara silver och rodium hos Svalander.

 

Jag kommer spela in den här några hundra timmar och sen vore det intressant att testa att flytta runt den i anläggningen lite vid tillfälle.

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, VoicesInMyHead said:

ntressant, brukar du bara byta IEC sidan och låta den andra kontakten sitta kvar?

Ja i några fall har jag nöjt mig med att bara byta på apparatsidan... med gott resultat. Jag har visserligen kablar med den svarta på båda sidorna också men helt klart så gör apparatsidan störst skillnad. Apropå NCF så upplever jag faktiskt att det ger en viss ljudpåverkan som inte tilltalar mig helt och fullt... vet inte, lite gnälligt typ. Därav den gamla svarta för min del. Men det är jag det, har pga av tinnitus en överkänslighet i övre mellanregistret.

Du har naturligtvis rätt om FI-48, det är en FI-46 NCF i guld... my bad.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, KSM said:

Ja i några fall har jag nöjt mig med att bara byta på apparatsidan... med gott resultat. Jag har visserligen kablar med den svarta på båda sidorna också men helt klart så gör apparatsidan störst skillnad.

 

Grymt! Jag tror inte jag kan låta bli att byta båda sidorna när jag ändå håller på, men visst, på FI-50 nivån så börjar det springa iväg kostnadsmässigt så man kan ju väga det mot vad man har för kontakter som eventuellt behöver bytas eller inte. Din erfarenhet kring NCF är väl ungefär det jag varit bekymrad över, men hittills så har jag inget negativt att säga om den nya konstellationen rent ljudmässigt, men det skulle vara intressant att jämföra några olika kablar så småningom.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, VoicesInMyHead said:

Jag kommer spela in den här några hundra timmar och sen vore det intressant att testa att flytta runt den i anläggningen lite vid tillfälle.

Det gör du klokt i att göra! Första veckan är en berg och dalbana. Jag har haft FI-50 som har en mer mustig karaktär, skulle säga att den har en varmbas även i mellanregistret och svärta. Medans FI-51 NCF levererar lite stramare bas med mer släp och upplösning känns som det andas bättre och bidrar med minde distorsion. Så har man en kabel som är väldigt ljus i karaktären eller en anläggning så kan FI-50 vara en riktigt bra match. Men som sagt det är ju helt beroende på anläggning och matchning!

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Sammy said:

Det gör du klokt i att göra! Första veckan är en berg och dalbana. Jag har haft FI-50 som har en mer mustig karaktär, skulle säga att den har en varmbas även i mellanregistret och svärta.

 

Det låter som det kan passa mig, jag fick lite fler rekommendationer på FI-50 under kvällen så jag kunde faktiskt inte låta bli att beställa ett par... :grimacing: skillnaden med de nya kontakterna är helt klart större än jag vågade hoppas på, det låter riktigt trevligt här nu på kvällskvisten. Jag tycker ändå att karaktären som jag gillar hos Redline är bevarad men framhävd, känns som en bra matchning med kabeln.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det kan väl inte undgått någon att bra ström är något som jag värderar väldigt högt i min anläggning. Audio Bacon har precis testat en hiskelig massa Linear Power Supplies, inte mindre än 15 stycken för att vara exakt, det helt klart mest omfattande test jag sett. Även om jag inte läst hela artikeln så tycker jag han gör det väldigt bra, jag gillar att han verkligen lyssnar och jämför istället för att haka upp sig på mätvärden osv.

 

Läs testet på länken nedan.

 

https://audiobacon.net/2021/08/06/the-worlds-best-audiophile-linear-power-supplies/

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, VoicesInMyHead said:

Jag tycker ändå att karaktären som jag gillar hos Redline är bevarad men framhävd, känns som en bra matchning med kabeln.

Intressant, gillar också Redlines karaktär... då kanske jag skulle prova ändå. Tvekat lite då karaktären ofta sitter i just kontakteringen.

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, KSM said:

Intressant, gillar också Redlines karaktär... då kanske jag skulle prova ändå. Tvekat lite då karaktären ofta sitter i just kontakteringen.

 

Jag tycker Redline är en fantastisk kabel och om man dessutom adderar pris/prestanda i det hela så är det för mig en klar vinnare, visst att den kanske inte stod pall för en del "hifi egenskaper" i jämförelse med några betydligt dyrare kablar jag jämförde med, men den hade en betydligt trevligare och roligare ljudbild vilket gjorde att jag föredrog den överallt där jag testade den, vilket var på mer eller mindre all min elektronik.

 

Just därför har jag också varit lite nojig för att byta kontakterna, jag vill liksom inte ha för mycket av det där korrekta och perfekta, jag vill bibehålla lekfullheten och det naturliga som jag tycker den gav mig. Det återstår väl dock en del inspelning även om jag tyckte det lät väldigt lovande redan igår kväll. Kanske är det egentligen för tidigt att säga vart det kommer ta vägen och kanske krävs det någon form av balans, det kanske gjorde sig på förstärkaren där jag kanske egentligen känt att jag borde ha en "bättre" kabel men att jag absolut kunde nöja mig med Redline.

 

Som sagt, kombinationen jag valde i mitt första test var något som de kom fram till i WBF tråden jag länkade ovan, det är ju svårt att säga hur mycket de egentligen testat olika kombinationer och resultatet av det, men de kanske faktiskt hittade en väldigt bra formula till just Redline. De jämförde iaf med en Furutech 4.1 kabel med FI-50 NCF kontakter och tyckte deras Redline kombination utklassade den. Hur som helst så ska det bli intressant att testa FI-50 utan NCF här framöver också.

Link to comment
Share on other sites

Jag kanske ska skatta mig lycklig(t ovetande) för jag skulle troligen aldrig kunna uppfatta skillnader mellan nätdelar på det sätt som den här killen gör det! :D Och vilket helt osannolikt jättejobb han lagt ned!!! 

Taget ur sitt sammanhang tycker jag dock att det blir lite fars över det när man tillskriver dem så kraftfulla uttryck i tonalitet och egenskaper. Det kanske säger mer om Chords design av nätdelar än om deras egna egenskaper?

 

Sorry, låter som en tillknäppt objektivist inser jag, men jag kanske får anledning att återkomma när jag provat ett par olika nätdelar till mitt SOtM TX-USB-kort! :grin:  :blush: 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, AlfaGTV said:

Jag kanske ska skatta mig lycklig(t ovetande) för jag skulle troligen aldrig kunna uppfatta skillnader mellan nätdelar på det sätt som den här killen gör det! :D Och vilket helt osannolikt jättejobb han lagt ned!!! 

Taget ur sitt sammanhang tycker jag dock att det blir lite fars över det när man tillskriver dem så kraftfulla uttryck i tonalitet och egenskaper. Det kanske säger mer om Chords design av nätdelar än om deras egna egenskaper?

 

Sorry, låter som en tillknäppt objektivist inser jag, men jag kanske får anledning att återkomma när jag provat ett par olika nätdelar till mitt SOtM TX-USB-kort! :grin:  :blush: 

 

Jag började skriva något om att det måste varit en mardröm att testa alla dessa, så fort en strömprodukt ska bytas så ska det stängas av och allt ska starta upp igen vilket gör det så mycket mer omständigt. Han har gjort liknande tester med strömkablar innan också så han besitter väl någon form av superkrafter, han är ju väldigt bra på att formulera saker och ting i ord, något jag aldrig skulle kunna göra på samma sätt. Man får ju alltid ta alla tester och folks åsikter med en nypa salt, men jag gillar ändå att han ger sig på såna här monsterprojekt.

 

När man ska köpa en LPS så kan det ju i många fall vara väldigt svårt att testa och jämföra själv så ofta får man gå på vad som skrivs och sägs om dem, på så vis kan ju det här testet lätt bli lite av en referens och jag tycker nästan lite synd om de PSU:er som inte är med i testet. Jag tror att han med strömkablarna lagt till fler i efterhand, jag kan ha fel dock, men det kanske inte är omöjligt att det kan tillkomma fler längre fram.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, AlfaGTV said:

Jag kanske ska skatta mig lycklig(t ovetande) för jag skulle troligen aldrig kunna uppfatta skillnader mellan nätdelar på det sätt som den här killen gör det!

Inte jag heller, men det behöver inte bero på våra öron den kan ju också ha att göra med vad vi har för komponenter i resten av anläggningen och på den inkommande strömmens kvalitéer.

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, VoicesInMyHead said:

 

Jag började skriva något om att det måste varit en mardröm att testa alla dessa, så fort en strömprodukt ska bytas så ska det stängas av och allt ska starta upp igen vilket gör det så mycket mer omständigt. Han har gjort liknande tester med strömkablar innan också så han besitter väl någon form av superkrafter, han är ju väldigt bra på att formulera saker och ting i ord, något jag aldrig skulle kunna göra på samma sätt. Man får ju alltid ta alla tester och folks åsikter med en nypa salt, men jag gillar ändå att han ger sig på såna här monsterprojekt.

 

När man ska köpa en LPS så kan det ju i många fall vara väldigt svårt att testa och jämföra själv så ofta får man gå på vad som skrivs och sägs om dem, på så vis kan ju det här testet lätt bli lite av en referens och jag tycker nästan lite synd om de PSU:er som inte är med i testet. Jag tror att han med strömkablarna lagt till fler i efterhand, jag kan ha fel dock, men det kanske inte är omöjligt att det kan tillkomma fler längre fram.

Kul o ta del av hans senaste tester. Håller med, han är duktig på att skriva och förklara skillnaden i ord. 

Link to comment
Share on other sites

Om jag skapade en oäkting av att byta från originalkontakterna på Redline kabeln så är det väl ingenting mot vad nästa projekt sedan resulterade i. Min tanke från början var ju att bygga en kabel, men det kändes betydligt smartare att uppgradera kontakterna på de jag redan hade, därför innehöll paketet från Svalander även lite annat smått och gott.

 

AM-JKLXLAvYNXICscxEmxjrzDs6BodYZnK1RTHe5

 

Jag köpte en billig Furutech kabel på lösmeter och använder sedan de gamla kontakterna från Redline kabeln, på så vis får jag en extra kabel till låg kostnad som ändå borde vara bättre än en "standardkabel" samtidigt som vi månar lite extra om naturen i och med recyclingen och att inga kontakter gick till spillo. Här är jag även lite extra stolt över mig själv då jag lyckades med konststycket att begränsa mig och faktiskt valde en ganska billig kabel. :smilingeyes:

 

AM-JKLWw9xs6x_gfMlBpAIjrr2-m19_x-ME9Pcvb

 

Jag hade tänkt använda krympslang mest för jag tycker det ser snyggt ut, men hittade inget som jag kunde värma med så jag skippade den för stunden. Notera att jag inte heller använder någon kabelstrumpa i nåt slags försök att efterlikna Redline kabeln, samt att jag läste ett test med olika strumpor på kablar där de kom fram till att strumporna såklart påverkar ljudet även de. :rollingeyes: Jag kör oftast strumplöst här hemma så det verkar ju dock passa mig.

 

Jag tänkte använda den här till vinylspelaren, men jag skulle behöva en till som jag kan ha till phono förstärkaren, sen har jag ström till vinylen igen!

Link to comment
Share on other sites

Hej,

 

Det är kul att läsa att några är öppna för att prova på lite kabel-DIY.

 

Jag skrev ett inlägg på ett DIY forum förra året och hoppades få lite tips från entusiaster som provat på att göra lite egna kablar så att jag själv inte behövde börja från noll.

https://www.diyaudio.com/forums/construction-tips/363012-diy-cables-controversial-snake-oil.html

 

Tyvärr möttes jag av väldigt oförkänt fientliga och oförskämda kommentarer, så jag la det hela på is tills vidare.

 

Som jag förstår tycker några av er att metallen har störst betydelse ju närmare man kommer elektroniken. Är det någon av er som bytt ut IEC-chassikontakten i apparaten? Det är ju i stort sätt ingen elektronikproducent, mig veterligt, som har extra kvalitet på nätkontakterna. Jag förstår att det är ett större åtagande att försöka hitta en passande högkvalitetskontakt (Furutech har lite att välja på) som kan användas som ersättare till befintlig och att en sådan modifiering sannolikt omintetgör fabriksgarantin.  

Men det känns inte så logiskt att satsa stort på silver, guld och rhodium i ena halvan av kontaktförbindelsen (sladd) och sedan välja standard nickel i den andra (apparat).

 

Att ta detta med god strömförsörjning ytterligare ett steg undrar jag om VoicesInMyHead har provat Synergistic Research ORANGE Quantum Fuses i apparaterna?

Följer med spänning din kabelresa.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, HQ-Sound said:

Är det någon av er som bytt ut IEC-chassikontakten i apparaten?

Ja, till min Esoteric CD-spelare bytte jag till en av Furutechs rodiumkontakter och det med gott resultat.

Dock har de inga med integrerad brytare som skulle passa till mina förstärkare, annars hade jag bytt där med.

 

Förbättringen var inte sådär jättestor, något mer av densamma man får av de rodiumkontakter man redan monterat på strömkabeln.  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...