Jump to content

AlfaGTV

Recommended Posts

3 hours ago, Bebop said:

Då lägger jag till riksdagen i ännu ”södrare” Örebro 1527 då Gustav Vasa gjorde slut, eller i vart fall minskade på kyrkans starka makt och klippte av banden till Rom. En historisk riksdag i Örebro hölls 1812 då riksdagen första gången presenterades för kronprins Karl Johan som senare blev Karl XIV Johan, den första Bernadotten.

 

Det blev nog inte så mycket hifi då heller men säkert ett satans liv.

Riksdagen 1527 var väl ändå i Västerås.

Riksdagen 1527

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, figge said:

Riksdagen 1527 var väl ändå i Västerås.

Ja, jäklar… :nauseated: du har helt rätt. Roade mig och kika igenom alla riksdagar som sammankallats till och det har hållits riksdag både i Norrköping, Söderköping, Göteborg och t o m så långt söder som i Halmstad en gång 1678 av Carl XI. Därmed ”vinner” Halmstad som den sydligaste riksdagen. Det var ju fortfarande oroligt i dessa trakter efter Sveriges ”militära specialuppdrag” att ta Blekinge, Skåne och Halland som i flera hundra år tillhört Danmark, framför allt Blekinge och Skåne.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Bebop said:

Ja, jäklar… :nauseated: du har helt rätt. Roade mig och kika igenom alla riksdagar som sammankallats till och det har hållits riksdag både i Norrköping, Söderköping, Göteborg och t o m så långt söder som i Halmstad en gång 1678 av Carl XI. Därmed ”vinner” Halmstad som den sydligaste riksdagen. Det var ju fortfarande oroligt i dessa trakter efter Sveriges ”militära specialuppdrag” att ta Blekinge, Skåne och Halland som i flera hundra år tillhört Danmark, framför allt Blekinge och Skåne.

Som sann Västeråsare har jag i alla fall lite koll på min födelsestads historia.

 

Link to comment
Share on other sites

On 2022-07-08 at 20:29, AlfaGTV said:

Igår fick ett par masar "väntat besök"! Det var @Daniel som tog en tripp till Dalom för att lära känna mina och @Gryphon300 lyssningsmiljöer och vanor! 

Riktigt trevligt att träffas! :)  Självklart gjorde jag ett försöka att bjud tillbaka på mat o dryck och det var iaf ingen som svalt ihjäl under kvällen! (Inte törstade ihjäl heller!) :D 

 

Med sig som en lite "appetizer" hade Daniel en påse Nordost! Så nu har jag hört hur en Odin v2 tonarmskabel påverkar ljudet från en helt okej vinylrigg. Och det går liksom inte att förhandla bort vad kablar gör, i synnerhet denna. Jag är inte tillräckligt bevandrad för att kunna säga att tonarmskabeln är den som allra mest påverkas av olika konstruktioner eller utföranden, men det här var ett mycket tydligt hopp uppåt/framåt! 

 

Jag vill inte låta som en fan boy här eller som att jag har någon agenda, dold eller öppen, men jag kan ändå inte knipa käft om detta. För mig är det många nollor på prislappen, så jag är inte ens en potentiell kund för just denna kabel. Men kan jag komma en bit på vägen genom någon kabel som inte är fullt så tårdrypande kostsam så kommer jag ta steget. 

 

Det här var en utmärkt öronöppnare för både mig, Gryphon300 och jojje66 (från grannforat) för det visade exakt hur mycket ljudet kan påverkas av ett byte från Heimdal 2 till Odin v2. Jag hävdar att det tog The Groove+ SRX till en nivå som trumfade Mastergroove, och då pratar vi listprisskillnader på 60-70K...  :unsure:

 

Jag tycker Heimdal 2 fungerar väl i vardagen, den låter bra och är en förhållandevis prisvärd sladd som egentligen fungerar som de flesta andra vettiga tonarmskablar. Men effekten av att koppla in Odin 2 var häpnadsväckande. Tydlighet och FOKUS i allt som sker på inspelningen klarläggs på ett helt naturligt och självklart sätt och det påminner mycket om den känsla jag fick av Mastergroove när den landade i min anläggning, men öppenheten och ordningen är än tydligare. Det här kommer inte på bekostnad av engagemang och musikalitet heller, allt låter bara "rätt" och "ofiltrerat".

 

Det här retar mig också en hel del. En sladd borde inte kunna påverka ljudet så här mycket, för hur mycket finns det inte då att göra inne i apparaterna som ändå är en helt kaotisk värld av signaler, störningar vibrationer och alla andra tänkbara påverkansfaktorer? 

 

Jag hörde inte det själv, men den gode @Gryphon300 fick prova en Odin v2 strömkabel till sin Gryphon Diablo och utsagan var att det gjorde en häpnadsväckande skillnad även där med effekten att han begärt en offert på en sådan sladd! 😜

 

Oavsett, tack som sjutton för besöket! Det var en mycket trevlig kväll som gjorde mig lite tröttare än vanligt när klockan ringde i morse! :winking:

 

Tack själv, det var mycket trevligt, med god mat, vin och sång!

 

Roligt att få höra era system också. Båda som jag på olika sätt har mycket erfarenhet av, det vill säga flera av de komponenter som utgör helheten. Wilson Sophia är som att återse en kär gammal vän, och en högtalare som jag tycker är Wilsons finaste skapelse. 

 

Jag förstår din "irritation" över Odin 2+ tonarmskabel. Det är minst sagt både förvirrande och intressant att så mycket information går förlorad och bli förvirrat i signalöverföringen. Jag blir lika fundersam som du, och grubblat mycket på hur detta är möjligt. Kablar är ju passiva komponenter som inte kan lägga till något, bara ta bort. 

 

Odin var från början Nordost projekt där de ville se hur bra de kunde bygga kablar helt utan hänsyn taget till kostnad och tillverkningstid. Som jag tidigare nämnt så har Nordost kontroll över hela tillverkningen i egna lokaler. Allt ifrån råmaterial till färdiga produkter. Att inte ge sig på ett sådant projekt med de resurserna skulle nästan kunna ses som ett tjänstefel. Resultatet i min värld är att jag får höra hur mycket mer det finns att gräva fram. Tonarmskabeln är utan tvekan den kabel som gör mest skillnad för mig i mitt system, följt av strömkablarna. 

 

Jag tyckte att ditt system lät mycket fint även utan Odin, men det var rätt kul att koppla in den. Du har satt ihop ett härligt musiksystem med mycket spelglädje, kraft och upplösning. Även @Gryphon300system lät toppen. Kanske får han möjlighet att vända på systemet i sitt rum 😉, vilket nog får allt att spela ut ännu mer. Men det lät väldigt bra precis som det är.  

 

Tack igen för en trevlig dag/kväll hos er båda. Och tack för knäckebrödets Odin @AlfaGTV! bara smör och lite salt så är man på nästa nivå!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det där med kablar är inte enkelt. . . inte ens att vara överens om hur ström rör sig i kablar som den video Veritasium la upp på youtube för några månaders sedan, det blev ett jäkla liv efter ...här är hans senaste förklaring.

 

Och när man ser denna vidos och börjar fundera på hur alla kablar bakom racket integrerar med varandra blir jag mer än snurrig i skallen. . 

 

Link to comment
Share on other sites

Det går åt lite mer fysikkunskaper för "extrema experiment" men egentligen finns elektronerna redan i kabeln .. de har bara inte börjat flytta på sig. Man behöver också teori om vågutbredning, hur en elektromagnetisk våg bildas så faller det på plats och man ser att ledarnas utsträckning i just det experimentet inte betyder något. Det är hastigheten för EM vågen som är viktig.

 

Men man kan tänka så här .. att om signalens våglängd är betydligt större än de fysiska dimensionerna så funkar normal elektroniklära, ohms lag och sånt.

 

T ex om vi pratar FM radio är vi på 100Mhz och våglängden är 3m eller om man minns radioantennen på bilen - kvartsvågantenn, dvs ca 75cm.

 

Audio på 20kHz är våglängden typ 1 mil och inga apparater är så stora att det skulle bli problem med vågutbredningen.

 

Link to comment
Share on other sites

On 2022-07-11 at 17:03, conan said:

Audio på 20kHz är våglängden typ 1 mil och inga apparater är så stora

Fast det är väl inte ens möjligt att sända/överföra analogt ljud på radiovåg i det bandet? Jag förstod inte riktigt kopplingen heller.

 

Nåt annat analogt som trillade in hos mitt lokala ombud var dessa:

4DF2D339-11A1-432E-B8F6-CCEE584E8053.jpeg

Jag blev så glad när Let England Shake pressats om här i början av året så nu fick jag min vinylutgåva! En fantastisk platta med PJ Harvey som jag tror kommer bli en av hennes "framtida klassiker".

Och Thom Yorke - ANIMA var en fin passning från @Daniel som spelade någon låt från den vid besöket häromdagen, den har snurrat ett antal varv sedan dess och löftet från Daniel om att det var en trevlig vinylutgåva var modest uttryckt. Jag är riktigt impad och både ljud och förpackning är absolut toppklass. Kan säga att det är sällan jag mättas av basinformation men förstaspåret orsakade att jag sänkte, av hänsyn till både gumma och grannar! Jäklar i min lilla låda va det trummade på!

Och jo, nåt som jag gillar; Båda vinylerna kom med downloads, i riktig PCM WAV! Thome Yorke till och med i HighRez! Det tycker jag är en snygg gest när man betalar en bit över 300:- per album, som ger mervärde!

 

Och jag har även gett mig in på den "mörka sidan" genom att skaffa en liten billig platta för ren musikstyrning. Ja, alltså en Android-historia! :)
30F65293-05BF-46D9-A850-85E192CFA517.jpeg
(liten android möter stort 🍏)

 

Varför i hela fridens då undrar ni möjligen? (eller "varför tog det sån tid?") Svaret på det är att jag är ju nyfiken, det har ni koll på. Men även att man vid besök kan langa runt en platta för musikval, eller erbjuda gäster tillgång till etc.Poängen ör att den inte ska kräva "min tumme" eller "mitt nylle" för att bara surfa, välja musik och sånt.

Så, för gastkramande 1.390:- riksdaler köpte jag mig en liten Lenovo Tab M8 HD med Android som operativ. Efter en timme eller så hade jag laddat den med de musikappar jag nyttjar och även möjliggjort att jag kan testa Roon-pryttlar på den. Jag brukar ju ibland beta-testa och det fungerar helt OK med tanke på pris och prestanda. Nä, det är varken skärm- eller processormässigt nåt som konkurrerar med ens min gamla iPad (2018) men för sitt syfte, riktigt trevlig (och liten o smutt!)

Link to comment
Share on other sites

On 2022-07-13 at 18:18, calle_jr said:

Ah, du pratar om radiovågor.

Sorry.

 

 

Inte nödvändigtvis, men ok, 300000 km/s är ungefär ljushastigheten och radiovågornas hastighet i vacuum. I en kabels dielektrikum eller annat medium är det förstås lägre hastigheter. Jag tror nog vi stannar fysiken här. Kan lätt bli OT.

Edited by conan
Fel ljushastighet.
Link to comment
Share on other sites

I min värld är det skillnad mellan en del tonarmskablar men långt ifrån mellan alla. Samtidigt tycker jag ändå att skillnaderna är små och inte på något sätt revolutionerande. Men det tycker jag gäller alla kablar. När man/jag nått en bra grundkvalitet så är det inget som engagerar mig vilket även jag baserat på tester genom åren. Skillnader är inte det samma som bättre, bara annorlunda. 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Bebop said:

I min värld är det skillnad mellan en del tonarmskablar men långt ifrån mellan alla. Samtidigt tycker jag ändå att skillnaderna är små och inte på något sätt revolutionerande. Men det tycker jag gäller alla kablar. När man/jag nått en bra grundkvalitet så är det inget som engagerar mig vilket även jag baserat på tester genom åren. Skillnader är inte det samma som bättre, bara annorlunda.

Jag kan delvis hålla med, men många ggr handlar det om ”matchning” och då kan en kabel man gillade tidigare inte vara bra vid t ex ett elektronikbyte av något slag, så uppfattar och tänker jag?!

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Bebop said:

skillnaderna är små och inte på något sätt revolutionerande. Men det tycker jag gäller alla kablar.

Generellt håller jag med dig till 100%, det är min uppfattning också. 
Jag tycker mig känna igen, och möjligen kunna identifiera blint, de båda jag huvudsakligen nyttjar, Nordost Tyr och Heimdal 2.

Just dessa kan jag inte påstå att jag upplever som markant annorlunda än andra tonarmskablar dock, jag har ju både en Cardas Golden Cross (XLR) och den Ortofon jag köpte av dig för nåt år sedan.

Men det är ingen minsta tvekan om att jag upplevde en markant skillnad med Odin v2, inte någon annan i rummet heller. Som att byta RIAA-steg till ett med dubbla priset, som sagt… …med extra mervärde dessutom.

Tyvärr är ju priset hindrande, iaf för mig, och det handlar inte bara om plånbokens tjocklek, jag KAN inte försvara kablar för femsiffriga belopp. 
Jag måste helt enkelt vänta på att teknologins och produktionens kostnader minskar, eller att prestanda ökar på de som faktiskt går att producera till priser som jag är beredd att betala. 
 

Nu är vi inne på prisdiskussionen som jag egentligen ville lämna utanför, men OK. Vad skulle jag vara beredd att betala för den förbättring Odin erbjöd då? 50Tkr? 30Tkr? 80Tkr? Jag tror att jag skulle vara beredd att lägga 50, om det var listpriset. Redan där är vi ju långt utöver vad Svenne skulle betala för en kabel utan att skämmas, men i det häradet ligger min mentala Stopp-skylt iaf.

@Daniel, nu vet du var min gräns dras, om du vill ge mig ”an offer i cant refuse”! 🤣

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, AlfaGTV said:

Generellt håller jag med dig till 100%, det är min uppfattning också. 
Jag tycker mig känna igen, och möjligen kunna identifiera blint, de båda jag huvudsakligen nyttjar, Nordost Tyr och Heimdal 2.

Just dessa kan jag inte påstå att jag upplever som markant annorlunda än andra tonarmskablar dock, jag har ju både en Cardas Golden Cross (XLR) och den Ortofon jag köpte av dig för nåt år sedan.

Men det är ingen minsta tvekan om att jag upplevde en markant skillnad med Odin v2, inte någon annan i rummet heller. Som att byta RIAA-steg till ett med dubbla priset, som sagt… …med extra mervärde dessutom.

Tyvärr är ju priset hindrande, iaf för mig, och det handlar inte bara om plånbokens tjocklek, jag KAN inte försvara kablar för femsiffriga belopp. 
Jag måste helt enkelt vänta på att teknologins och produktionens kostnader minskar, eller att prestanda ökar på de som faktiskt går att producera till priser som jag är beredd att betala. 
 

Nu är vi inne på prisdiskussionen som jag egentligen ville lämna utanför, men OK. Vad skulle jag vara beredd att betala för den förbättring Odin erbjöd då? 50Tkr? 30Tkr? 80Tkr? Jag tror att jag skulle vara beredd att lägga 50, om det var listpriset. Redan där är vi ju långt utöver vad Svenne skulle betala för en kabel utan att skämmas, men i det häradet ligger min mentala Stopp-skylt iaf.

@Daniel, nu vet du var min gräns dras, om du vill ge mig ”an offer i cant refuse”! 🤣


du kan säkert få loss en Odin till det priset.

 

finns en viss risk att den blir vääääääldigt kort bara😬😳😅

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, AlfaGTV said:

Nu är vi inne på prisdiskussionen som jag egentligen ville lämna utanför, men OK.

Jag förstår inte varför priset är en ointressant specifikation trots att den har betydelse för allt vi köper, kanske t o m mer än den tekniska specifikationen. Det verkar också vara en liten skiljelinje vad vi söker… Jag är helt enig om att Nordosts Valhalla2 och Odin har en nivå som övriga inte riktigt nått upp till om det nu det man söker. 
 

Jag är helt ointresserad av att lägga de belopp det handlar om för enbart kablar. Det gäller oavsett om de tillverkas av Nordost, Transparent, Siltech som också har kablar i samma prisklasser. Men jag är heller inte intresserad av att köpa en Aston Martin trots att det är en häftig bil eller en Aquador 28HT trots att jag tycker den är en fantastisk båt. Priset står helt enkelt inte i relation till upplevelsen för mig för ca 20 timmars drifttid på sjön varje år

 

Jag försöker helt, eller så långt möjligt att fokusera på upplevelsen av musik och den ligger på topp för mig med befintliga kablar. Jag lånade ett par Valhalla2 USB och det är inte tu tal om att de hade en annan nivå mer sett som en skillnad. Men de ändrade inte på min upplevelse av musik. När jag satt in de andra och spelat ett par låtar så var jag helt nöjd igen och konstaterade bara att det var skillnad men inte i dimensionen bättre eller sämre utan bara lite annorlunda; ungefär samma som man kan uppleva i en konsertlokal med lite olika placering utan att det ändrar upplevelsen av det man hört.

 

De stora skillnaderna för mig ligger i musiken och inspelningarna av dessa. Det är för mig betydligt intressantare för mig och mer givande att botanisera bland kablar. Det innebär inte att jag förnekar skillnader mellan kablar men det är lite som att intresserar sig för hur många decimaler man skall tillskriva pi… För mig räcker det med två decimaler, 3,14.

Link to comment
Share on other sites

Jag har sett en trend att generella USB kablar börjar se mer vintage ut med bomullsflätaimitation. Sånt köper jag gärna om t ex Supra börjar saluföra sådana kablar. Det där med utseendet är ju inte att förglömma och ej heller märket förstås. Hade det varit prestandan 0-100 hos en Ferrari man var ute efter kan man ju lika gärna köpa en Nissan. Dessvärre har jag extremt svårt att känna in märkets betydelse när det gäller kablar, men andra kanske upplever den kraften. Inte fel på nåt vis. Vi har alla olika preferenser.

 

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Bebop said:

Jag förstår inte varför priset är en ointressant specifikation

Nja, den är ointressant satt i korrelation med prestanda, alltså hur välljudande komponenten upplevs av mig. Jag ser ingen direkt och fast koppling mellan ökat pris och förbättrade prestanda. Ofta sammanfaller dessa parametrar men prestanda är subjektiv och bedöms av den potentielle köparen men kostnad är ju fakta och villkorande för eventuella inköp.

 

Jag inser att det finns många som tittar på pris och bedömer en produkt utifrån detta, men jag föredrar att "skita i det" och förhålla mig till upplevd prestanda istället. Sedan kan jag ha synpunkter på prestandan i förhållande till priset men det är sekundärt.

 

25 minutes ago, conan said:

Hade det varit prestandan 0-100 hos en Ferrari man var ute efter kan man ju lika gärna köpa en Nissan.

Jag fattar inte riktigt analogin här men jag är lika ointresserad av vad det står på varumärket som prislappen, såvida jag inte överväger ett inköp med eventuell försäljning som konsekvens i ett senare skede. Och det beror enbart på om jag gillar det produkten gör. Anledningen till att jag har skrivit om de sladdar jag fått förmånen att prova från just Nordost handlar mera om tillfälligheter, och att jag faktiskt fått förmånen att prova vad dessa medför i eget system. Däremot tycker jag nog att just Nordost sticker ut en hel del som tillverkare, eftersom de gör kablar annorlunda än många andra. Men jag hade inte tvekat att förmedla upplevda musikaliska höjdpunkter om det stått Synergistic Research, Audioquest eller nåt annat på sladdarna, det lovar jag! :) Jag har dock inte lyssnat till andra tillverkares bästa produkter på samma sätt, och rör mig ju i "mellanmjölkens land" när det gäller aktuell kabeluppsättning (Jorma i huvudsak, mellan Unity, No.1/2 och upp till Prime).

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, figge said:

Då är det ju inte kablarna jag skall satsa på om jag vill ha bling. Syns ju inte ens bakom bänken.

Det är väl bara att portionera ut alla prylarna på golvet och låta kablarna ligga väl synliga, t o m låta de ligga upphöjda på kabellyftare så de framträder än mer:winking::winking::winking:

1 hour ago, AlfaGTV said:

Nja, den är ointressant satt i korrelation med prestanda, alltså hur välljudande komponenten upplevs av mig. Jag ser ingen direkt och fast koppling mellan ökat pris och förbättrade prestanda. Ofta sammanfaller dessa parametrar men prestanda är subjektiv och bedöms av den potentielle köparen men kostnad är ju fakta och villkorande för eventuella inköp.

 

Jag inser att det finns många som tittar på pris och bedömer en produkt utifrån detta, men jag föredrar att "skita i det" och förhålla mig till upplevd prestanda istället. Sedan kan jag ha synpunkter på prestandan i förhållande till priset men det är sekundärt.

Så resonerar jag med:thumbsup:

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AlfaGTV said:

Jag inser att det finns många som tittar på pris och bedömer en produkt utifrån detta, men jag föredrar att "skita i det" och förhålla mig till upplevd prestanda istället. Sedan kan jag ha synpunkter på prestandan i förhållande till priset men det är sekundärt.

 

håller med. jag har testat en del väldigt dyra kablar, och en del billigare. jag har aldrig testat Nordost av någon högre modell dock. jag har landat i kablar jag känner mig nöjd med utan att för den skull känna att jag behövt kompromissa, utan snarare tvärtom, jag har aldrig varit så nöjd som jag är idag. man strävar ju hela tiden efter att ta anläggningen framåt och uppåt. sen om jag känner behov av att göra förändringar på kabelsidan om några år igen återstår att se men just nu känner jag mig klar på den fronten. alla hittar vi våra egna favoriter som funkar för oss på olika sätt.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, conan said:

Man köper nog inte en Ferrari för 0-100 ... utan snarare för andra värden, många gånger mentala sådana, snygg design, motorljudet, körglädje osv.

 

Fattar! Men varför man skulle skaffa en Nissan om man prioriterar 0-100km/h förstår jag fortfarande inte? 😜

Eller tänkte du en Skyline GTR eller så?

D0B249FA-69FA-46E0-8256-2FD1DBE57DE8.jpeg

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, AlfaGTV said:

Fattar! Men varför man skulle skaffa en Nissan om man prioriterar 0-100km/h förstår jag fortfarande inte? 😜

Eller tänkte du en Skyline GTR eller så?

D0B249FA-69FA-46E0-8256-2FD1DBE57DE8.jpeg

Precis, vidrig prestanda jämfört med en vacker Ferrari för dubbla pengen.

 

Kommer ihåg Top Gear som skulle testa Nissans launch control i studion. <3

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AlfaGTV said:

Men varför man skulle skaffa en Nissan om man prioriterar 0-100km/h

Det klarar väl de flesta bilar. Om man lägger till en önskad accelarationstid i prioriteringen eller ett tal på önskad lastkapacitet eller max ljudvolym i hytten vid visst fartområde så snävas urvalen till något.

Link to comment
Share on other sites

On 2022-07-20 at 20:37, AlfaGTV said:

Nu är vi inne på prisdiskussionen som jag egentligen ville lämna utanför, men OK. Vad skulle jag vara beredd att betala för den förbättring Odin erbjöd då? 50Tkr? 30Tkr? 80Tkr? Jag tror att jag skulle vara beredd att lägga 50, om det var listpriset. Redan där är vi ju långt utöver vad Svenne skulle betala för en kabel utan att skämmas, men i det häradet ligger min mentala Stopp-skylt iaf.

@Daniel, nu vet du var min gräns dras, om du vill ge mig ”an offer i cant refuse”! 🤣

 

Den här typen av kabel måste sättas i rätt kontext, det är ett produktionstekniskt statement från Nordost sida, att se hur långt man kan dra det hela och fortfarande leverera en betydligt högre ljudkvalitet. Den mentala stoppskylten är nog aktiverad på även de mest inbitna audiofilerna. De kanske hade gått att sälja på en Louis Vuitton butik som axelrem till en handväska utan att någon hade rynkat på näsan. Men det är en annan värld 😀. Trots detta så tycker jag att kvaliteterna man får inte kan får genom andra lika kostsamma uppgraderingar. för de förluster som uppenbarligen finns i kabelöverföringar kan inte byggas upp igen i någon annan del. Och har man nått sin slutstation på pickuper, riaa-steg och annat så kan detta helt klart vara värt det, om man bedömer det så efter noga utvärderingar och provlyssningar. Som vanligt är det upp till var och en. 

 

Om någon tror att ni inte skulle höra skillnad är ni hjärtligt välkomna för en provlyssning. Det är både lärorikt och coolt. Sen kan man ju alltid gå hem med en ny upplevelse och insikt. Vi sysslar varken med voodoo eller tvång. Allt är frivilligt och baserat på nyfikenhet.

 

(Tro mig @AlfaGTV, jag önskar också att alla människor i världen ville ha en Odin 2 tonarmskabel så att priset skulle kunna komma ner pga av skalfördelarna i storproduktion.) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...