Jump to content

Hemma hos Sammy


Sammy

Recommended Posts

53 minutes ago, Sammy said:

Men tänkte bjuda på en bild som min sambo skickade till mig när hon var på en loppis!

Tycker designen är riktigt spännande med vibbar av steampunk och lite märklig konstruktion. Någon som vet vad själva armen som går till mitten fyller för funktion?

 

faa12ac0-411a-4327-b950-e0b51ccde6d4.jpg

Coola.

Med automatisk skivbytar funktion?

Man laddar med ett antal skivor, sedan trillar de ned på tallriken vartefter.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Muffin said:

Coola.

Med automatisk skivbytar funktion?

Man laddar med ett antal skivor, sedan trillar de ned på tallriken vartefter.

Nu när är du säger det så låter det faktiskt rimligt med att det är skivbytar funktion..  Riktigt nice funktion faktiskt om det är det.

Link to comment
Share on other sites

Jag bruka inte direkt beställa något från nätet och speciellt inte från USA men efter läst lite recensioner av gamla hifi rävar i branschen, så tänkte jag att jag skulle våga ta steget dessutom så har tillverkaren 30 dagars öppet köp även om jag misstänker att det skulle bli en del pappersarbete med att returnera.

 

IMG-1023-kopia.jpg

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, figge said:

Spännande chansning.

Ja verkligen men det blev faktiskt riktigt bra hemma hos mig! Men innan man springer iväg och beställer så är det verkligen bra att testa först! @ishoot var hos mig och blev rätt så betagen av ljudet och tänkte att han kanske skulle beställa dom, men som tur var så tog jag med mina till honom och det skulle visa sig att det inte var någon bra kombination hos honom! Så det är en påminnelse på att bara för det låter bra hos en så är det inte alls säkert att det blir bra hos en annan om man nu inte har exakt samma anläggning.

 

Så vad var det som fick mig att bli nyfiken på dessa Fidelium var nog Greg Weaver recensioner speciellt i slutet av videon.

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Sammy said:

Så vad var det som fick mig att bli nyfiken på dessa Fidelium var nog Greg Weaver recensioner.

 

kul! jag läste en del om dessa också när de hypades lite för ett tag sedan, och inte minst av videon ovan. var väldigt nyfiken på att testa då jag gick i tankar om förändringar på kabelsidan, men sen landade jag i annat. de ser ju minst sagt lite speciella ut.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, VoicesInMyHead said:

de ser ju minst sagt lite speciella ut.

Ja det får man verkligen säga att dom ser lite speciella ut som inte riktigt faller min sambo i smaken än, men hon medgav direkt att dom låter riktigt bra och att hon upplever mindre distorsion med Fidelium! Jag får väll ta henne på orden då hon läser till audionom, det var därför jag fick köpa mina stora Peak Consult högtalare då hon sa att jag har på mig bara ca 15 år till med bra hörsel och sedan så börjar hörseln peaka nedåt i och med åldern.. :-(

Link to comment
Share on other sites

Det ser onekligen smart ut att leverera en kabel i platt form där även kontaktdonen rationaliserats bort. Den borde vara oerhört billig, men vad jag förstår kräver polyamidhöljet och den tunna folien en del av tillverkningsprocessen. Vore kul att prova ändå.

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sammy said:

Passade även på att beställa jumprarna, det smarta med dessa är att man kopplar högtalarkabeln i mitten på jumpern. Detta ska tydligen ge näst intill liknade funktion som om man hade haft biwire!

En sådan tror jag mig aldrig ha sett tidigare, säkert lika bra som andra, men ingen WAF va?, Men å andra sidan vad är det i vår hobby, förmodligen nästan ”allt" med få undantag tror jag?:winking:

 

/byZan

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, conan said:

Det ser onekligen smart ut att leverera en kabel i platt form där även kontaktdonen rationaliserats bort. Den borde vara oerhört billig

Själva kabeln är rätt så billig i HIFI sammanhang men dock inte helt gratis! Men jag misstänker du tänkte mer på vad det kostar i tillverkningsprocessen och det är nog ett riktigt smart sätt att få ned kostnaden i tillverkningen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
On 2023-02-15 at 19:36, octavia rs said:

Eftersom jag redan uppgraderat min Innuos och resan gått ifrån Sverige till Portugal så är de högst troligt en uppgradering av @Sammy:s Statement till Next-Gen men vi lär nog få veta med tiden @Apexorca :)

Ja du vet ju redan postgången ;-) Du gissade alldeles rätt var lite omständigheter som gjorde att jag blev tvungen att skicka iväg den lite tidigare än jag tänkt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...