Jump to content

Recommended Posts

Vi är mycket glada att kunna ge en flora av högintressanta produkter Skandinavisk premiär under Göteborg Hifi Show den 17-18 september.
Kii_Three-1_980px.jpg
Kii Three är ett komplett musiksystem för moderna musikälskare med särskilt höga krav på upplevelse, ljudkvalitet och enkelhet. Inbyggd D/A-omvandling, DSP-hantering av inkommande signaler och aktiv förstärkning skapar en flexibel systemlösning av högsta klass där du i praktiken endast behöver addera en dator eller mediaserver med möjlighet till volymhantering – och du är klar.
Huvudbild_PMC_06-1.jpg
PMC twenty5 bygger vidare på den mycket framgångsrika och populära twenty-serien, där man har förfinat alla ingående delar samtidigt som man introducerar ny teknologi. Även design och utformning har lyfts till nästa nivå. Förnuft & känsla i eleganta kabinett.
Huvudbild_Ayre_10.jpg
Ayre QX-5 är ett komplett ”digitalt nav”, vilken har stöd för streaming ifrån en lokal hårddisk eller NAS, liksom tjänster som Tidal. D/A-omvanlingen sker via ESS helt nya konverteringschip, och enheten har även volymkontroll, hörlursutgång och mycket mer. QX-5 har även stöd för hantering och uppspelning via dagens kanske främsta applikation för ändamålet – ROON.
Aurender_front_09.jpg
Aurender A10 tillfredsställer ett uppenbart behov genom att nu lansera en streamer och mediaserver – kombinerat med DAC. A10 har även volymkontroll för drivning av slutsteg direkt. En mycket efterlängtad produkt ifrån en av marknadens ledande tillverkare.
Huvudbild_Audience_03.jpg
Audience Au24XS är den mest ambitiösa kabelserien någonsin ifrån en tillverkare som gjort sig känd för att erbjuda några av de mest högpresterande och prisvärda produkterna på marknaden. Denna serie kan mäta sig med det mesta för dig som prioriterar ärlighet, öppenhet och insyn.
Huvudbild_Finite_01.jpg
Finite Elemente är en av de verkliga föregångarna inom avancerad resonanshantering. Det är också enligt vår mening ibland de mest genomtänkta och eleganta produkterna på marknaden. I sortimentet så hittar man rack/möbler i flera nivåer med en mängd finish-alternativ. På programmet finns också de populära fötterna i Cera-serien (Cerabase, Cerapuc och Ceraball), liksom plattformar och plattor i kolfiber för placering under och över(på) dina komponenter. Under mässan så premiärvisar vi den nya statement-serien "Ultimate".
Vi hoppas att få träffa så många av er som möjligt under helgen!

Ni hittar oss på: hotell OPALEN i rum DONSÖ.
Varmt välkommen!
/ Marcus, Michael och vänner
Link to post
Share on other sites

Mig når man alltid på: marcus@perfect-sense.se eller 08 518 368 00.

Rent fysiskt så är vi som sagt mitt uppe i renoveringarna av våra nya lokaler i Bromma: http://www.euphonia-audioforum.se/forums/index.php?showtopic=11974.

Allt är i full gång som vanligt - utom demo-rummen som är under nyuppbyggnad.

/ Marcus

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tack för besöket!

Vi valde att visa upp någonting helt annat under Göteborg Hifi Show än under High-end mässan i Stockholm i februari. Dels för variationens skull, dels för att visa upp något mer tillgängliga lösningar, och dels för att de valda tillverkarna har särskilt intressanta produkter i dagsläget...

Läs mer om helgen här.

Goteborg_Hifi-show_2016-5.jpg

Goteborg_Hifi-show_2016-8.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...