Recommended Posts

Vi är mycket glada att kunna ge en flora av högintressanta produkter Skandinavisk premiär under Göteborg Hifi Show den 17-18 september.
Kii_Three-1_980px.jpg
Kii Three är ett komplett musiksystem för moderna musikälskare med särskilt höga krav på upplevelse, ljudkvalitet och enkelhet. Inbyggd D/A-omvandling, DSP-hantering av inkommande signaler och aktiv förstärkning skapar en flexibel systemlösning av högsta klass där du i praktiken endast behöver addera en dator eller mediaserver med möjlighet till volymhantering – och du är klar.
Huvudbild_PMC_06-1.jpg
PMC twenty5 bygger vidare på den mycket framgångsrika och populära twenty-serien, där man har förfinat alla ingående delar samtidigt som man introducerar ny teknologi. Även design och utformning har lyfts till nästa nivå. Förnuft & känsla i eleganta kabinett.
Huvudbild_Ayre_10.jpg
Ayre QX-5 är ett komplett ”digitalt nav”, vilken har stöd för streaming ifrån en lokal hårddisk eller NAS, liksom tjänster som Tidal. D/A-omvanlingen sker via ESS helt nya konverteringschip, och enheten har även volymkontroll, hörlursutgång och mycket mer. QX-5 har även stöd för hantering och uppspelning via dagens kanske främsta applikation för ändamålet – ROON.
Aurender_front_09.jpg
Aurender A10 tillfredsställer ett uppenbart behov genom att nu lansera en streamer och mediaserver – kombinerat med DAC. A10 har även volymkontroll för drivning av slutsteg direkt. En mycket efterlängtad produkt ifrån en av marknadens ledande tillverkare.
Huvudbild_Audience_03.jpg
Audience Au24XS är den mest ambitiösa kabelserien någonsin ifrån en tillverkare som gjort sig känd för att erbjuda några av de mest högpresterande och prisvärda produkterna på marknaden. Denna serie kan mäta sig med det mesta för dig som prioriterar ärlighet, öppenhet och insyn.
Huvudbild_Finite_01.jpg
Finite Elemente är en av de verkliga föregångarna inom avancerad resonanshantering. Det är också enligt vår mening ibland de mest genomtänkta och eleganta produkterna på marknaden. I sortimentet så hittar man rack/möbler i flera nivåer med en mängd finish-alternativ. På programmet finns också de populära fötterna i Cera-serien (Cerabase, Cerapuc och Ceraball), liksom plattformar och plattor i kolfiber för placering under och över(på) dina komponenter. Under mässan så premiärvisar vi den nya statement-serien "Ultimate".
Vi hoppas att få träffa så många av er som möjligt under helgen!

Ni hittar oss på: hotell OPALEN i rum DONSÖ.
Varmt välkommen!
/ Marcus, Michael och vänner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi är redo - är ni?


Välkommen till hotell Opalen i Göteborg! Ni hittar oss i rum Donsö.


www.goteborghifishow.se/index.php/se/karta-utstallare/scandic-opalen/dons-perfect-sense/


#kii #pmc #ayre #audience #finiteelemente #telos #aurender


Goteborg_Hifi-show_2016-1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tack för besöket!

Vi valde att visa upp någonting helt annat under Göteborg Hifi Show än under High-end mässan i Stockholm i februari. Dels för variationens skull, dels för att visa upp något mer tillgängliga lösningar, och dels för att de valda tillverkarna har särskilt intressanta produkter i dagsläget...

Läs mer om helgen här.

Goteborg_Hifi-show_2016-5.jpg

Goteborg_Hifi-show_2016-8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now