Sign in to follow this  
Akkelis Audio

En unik ljudupplevelse

Recommended Posts

En unik upplevelse!!!!!! Just nu riggas det i butiken, Martens största högtalare Supreme ihop med Analog Domains stora monoblock och MSB digitalrigg. Det kommer spekulanter från Asien i slutet av veckan och som en bonus får alla våra andra besökare chansen till en unik hifiupplevelse. SAystemet är klart för lyssning imorgon, onsdag, och plockas bort på tisdag nästa vecka. Välkomna på provlyssning.

31203029-origpic-2cd456.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dessa ska jag absolut ta mig ner och lyssna på! Var hos Marten och lyssnade på dem en annan gång men det var alldeles för mycket folk i ett alldeles för litet rum för att det skulle vara njutbart, får försöka passa in när det är lågtryck i butiken nu (om det nu blir lågtryck med såna här pjäser uppställda)!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

systemet spelar riktigt bra redan nu men kommer att fin-tunas och justeras under fredag eftermiddag. Så från sen fredag eftermiddag så ska återgivningen vara så optimal förutsättningarna medger, vilket kommer vara riktigt bra då Akkelis lokaler är riktigt fina och bra.

Mvh

Marten

Edited by Mårten Design

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kul och spännade!

Hörde dem i Stockholm och nu dyker de upp igen. :mm:

Hoppas att akustiken gör dem full rättvisa, men å andra sidan brukar bröderna brothers alltid lyckas med att optimera förutsättningarna.

Calm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this